+3 oy
587 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,678 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler neler yapıyorsunuz 🫶 🤗 

Akşama menüde neler var ✨ ☺️ 

Şimdiden hayırlı iftarlar rabbim niyetlerinizi kabul etsin inşallah ellerinize sağlık bol bereketli olsun inşallah 🤲 🫶 

İşlerim bitti dünden yemeğim de var sadece evimi cekicem 😁😁  

Hanımlar benim için dua edermisiniz dün doktorumla görüştüm bayrama 2 gün Kala Trabzona gidicez ama gitmeden 1 gün önce detaylı muayeneye giricem eğer bir aksilik olmazsa doktorum gider gelirsin geldiğin gibi yine detaylı muayeneye alırım seni dedi dua edin bi aksilik çıkmasın da 1 hafta gidip gezeyim iyice boğuldum 🫠🫠🫠

Pis evimle bi anlık alayım attığım anliklar dan ne kadar pis olduğum belli oluyor muş 🤣🤣🤣🤣 

image

10 Cevaplar

+1 oy
(5,465 puan) tarafından

Sen pislik görmemişsin bacım :)) 

Sağlıkla keyifle gider gelirsin inşallah <3

(6,678 puan) tarafından

Amin inşallah cnm Allah razı olsun inşallah 

-Reklam-
+1 oy
(9,301 puan) tarafından

Hayırlı haberler al bol bol gez inşallah canım menü beynimi yaktı böyle ne bulursamlı menü yapcam 

Biri mantı biri balık istiyor ikiside magnolia istiyor 

Az ciğerim var onu yapcam 

Havuç soteledim tarator olacak 

Patatesli buzluk böreği atcam fırına 

Magnoliayı yaparım susturucu olarak 😅 sinir olmaya başladım artık bu yemek olayına 

(6,678 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım  benim babam bende o yüzden düzenli onun istegine göre gidiyorum ve et yoğunluk lu yapıyorum hastaneden yeni çıktı sayılır az toparlasin değerleri düşük biraz 

+1 oy
tarafından

Sen pis ev görmemişsin halkalı çöplüğünden beter evler var hem nerden çıktı o pis ev filan diye

(6,678 puan) tarafından

Bayanın biri yorumda yazdı benim yaptığım işleri onlar yürüyerek yapıyormuş attığım anliklar dan evimin ne kadar pis olduğu belli oluyor muş 🤣 

+1 oy
(672 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun inşallah.

(6,678 puan) tarafından

Amin inşallah cnm Allah razı olsun 

+1 oy
(3,110 puan) tarafından

Gayette temiz bir kadınsın onu söyleyenler halt etmiş seni çekemiyorlar maşallah büşracım her daim düzenli bir kadınsın.. 🥰 benimde sil süpür kaldı akşama kuru fasulye pilav var yanına çorba da yaparım yoğurt yeter 

(6,678 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah 🤲 teşekkür ederim 

0 oy
(4,807 puan) tarafından

Aleykum selam busra

Ay yogunum is guc gormuyo gozum bugun bu isimi bitirirsem yarin iyi bi temizlik yaparim nasipse insaAllah ev aldi basini halay cekiyo ilk defa bu hale geldi 🤦‍♀️

Ben bugun kolaya kactim esim ise goturecek iftari orda yapacak o yuzden sulu bisey goturemiyo pilav ustu yapiyorum vende haslanmis nohutum vardi onunla bi pirinc pilavi yaptim bardak corba koycam sahura kadar sikilirsa atistirsin diye elmali kurabiye koydum sahura ispanakli borek koydum cocukla bende dunden az bi mercimek corbasiyla sarma kalmıştı onlari tuketir bi de pilav yersem tamamdir cok bile 

Rabbim agiz tadiyla gidip gelmeyi nasip etsin hayirlisiyla insaAllah 

Sen pis degilsin canim temizssin ama cocuklusun o daginikli illaki olacak yasanmislik var orda muze gibi evi napcan bosver bebelerin sesi yeter sana sen bi de bejim evi gor 

(6,678 puan) tarafından

Ben o dağınıklık için ne göz yaşları döktüm kaç gece ağlayarak dua ettim Allah'ım banada bir evlat nasıp et benimde evim dağılsın her yerden oyuncak toplayim diye o yüzden o dağınıklık bana zevk veriyor canim 

(4,807 puan) tarafından

O kadar haklisin ki 

0 oy
(9,878 puan) tarafından

Sen benim eve gel her yerde oyuncak topluyom yine aynı her yarım saate hir evi süpürüyom hep

(6,678 puan) tarafından

Benimde öyle oluyor du canim oğlumun odasında bir köşe yaptım oraya koydum neyle oynamak isterse iceri taşıyor sıkılınca ben yine odasına götürüyorum 

0 oy
(903 puan) tarafından

Sen pis ev görmemişsin bugün sabah benim evi görseydin pis evdi ama temizliğimi yaptım artık temiz ev 😂 en son koridoru silerken viledam kırıldı

(6,678 puan) tarafından

Nazarı olsun kırığı canim benimde bitti şükür şimdi sadece oğluma patates yemeği yapıcam birde kamik kaynatiyorum onları bardaklayacagim 

0 oy
(19,805 puan) tarafından

Özel değilse sağlık sorunun mu vardı neyden dolayı muayene olacaksın

(6,678 puan) tarafından
+1

Evet canim bağırsaklarim karnımdan dışarı çıkarıldı torba takıldı hamileliğimde o yüzden il dışına çıkmam yasak 1 yıldır hiç bir yere gidemiyorum şimdi de güzel bir fırsat bulduk eşimde babamda izinli 4.5 gün Trabzona uzun göle filan gidelim dedik ama bakalım nasip olurmu 

(19,805 puan) tarafından

Allah şifa versin inşallah tez zamanda iyileşirsin Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin❤️

(6,678 puan) tarafından
+1

Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ hayırlı ise nasip olsun hayırsız olacak sa başımıza bir iş gelecek se nasip olmasın diye dua ediyorum bakalım bi kaç güne belli olur 

(19,805 puan) tarafından

İnşallah sorun çıkmaz da gidip gelirsin sağsalim kafan dağılır hem hava alırsın 

(6,678 puan) tarafından
+1

Gerçekten kafamı dağıtmaya ihtiyaçim var bakalım canım sağolasın 

0 oy
(14,902 puan) tarafından

Benim eve alayım pis diyeni çingene otağı gibi🥹

(6,678 puan) tarafından

Kişi kendinden bilirmiş canim ben dağınıklıgimi seviyorum cook temizim diye bi iddam yok ama Şükür topluyum düzeni severim 

(14,902 puan) tarafından

Dağınık ile pis farklı zaten canım anca dağınık olur evlerimiz bebe olan eve de normal yani

(6,678 puan) tarafından

Ben takılmıyorum canım evim dağılsın diye her gün gece gündüz dua ederdim şimdi bu dağınıklık lar bana zevk veriyor Rabbime şükürler olsun bana evlat nasip etti evim dağılıyor 

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 586 göst.
26 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,678 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 391 göst.
12 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,678 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 298 göst.
11 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,678 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 422 göst.
8 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,678 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,201 soru

24,041,163 cevap

329,134 kullanıcı

...