Yine geldi malum saatler ne yapacaksınız iftara menü belli mi ? Söyleyin de fikir olsun ben fikirlerimi tükettim 😂
Mercimek çorbası yapıyorum
Kıymalı makarna yapacaktım vazgeçtim kıymalı pırasalı börek yapicam yanına turşu Allah bereket versin 🤗
Sogan gilerden ya ondan 🤷♀️😁
Hmm olabilir bana kolay kolay bir şey dokunmaz o yüzden konuya yabancıyım 😅
Banada ama mide rahatsız biraz bizim kinin kocam beyin 😁😁
Görümcemin başında da var öylesi salçalı hiçbir şey yiyemez, asitli içemez, acı yiyemez çok zor bir hayat görümcem için 😂
Haha 😁 Allah yardımcısı olsun
Koskoca bir hiç 😅 aklımda hiç birşey yok
Gel sarılalım 😂
Kadınların günlük çilesi 🤣🤣
Bir de kocaların fark etmez ne yaparsan onu yeriz demesi yok mu
Ne yaparsan onu yeriz derler sonra bunu mu yaptın der yemez 🤦😅
Aynısı ya hepsi aynı fabrika çıkışlı demek ki
Hazır mantı var onu pişirecem bide çorba başka da bişey yapmayacam bugünde böyle olsun dedim
Kocasına yemek beğendirmeyen ben bu yoruma bir tık içerlendim 🥹
Bacım benimkine kalsa gece gündüz et tavuk istiyor tiksindim artik manti olsun bugün dedim
Eşim bugün akşamcı ama kuru fasülye pilav yapacağım öyle istedi bugün yiyemezse yarına kalır valla bende göbek atarım 😂
En sevdiğim şey ertesi güne yemek bırakmak o kadar rahat oluyor ki 😄
Kesinlikle canım ya valla yarına kalırsa bende yarın temizlik yaparım yemek derdi olmayınca 🥰
Yemek stresi oruçtan zor valla 😅
Yani ben oruç tutmuyorum eşim tutuyor ama yine de eşim oruç tuttuğu için özeniyorum ona karlı yemeklerimde 🥰
Sanırım ben de bugünden itibaren mola vericem kasıklarım sancıyor ben tutmazsam hiç ona özel muamele yapmam 😂
Arap tava yapacam yanına ne yapayım diye düşünüyorum. Dün pirinç pilavı yaptım bugün yapmak istemiyorum.
Arap tava zaten bir plav türü değil mi yahu yanına ekstra plav nedir
Senin Arap tavayla bizim Arap tava farklı galiba 😂
Bencede çünkü Arap tava bir plan türü
Ben Antepliyim bizimki patatesli kıymalı olur fırına atarız
Yok canım pilav değil. @Happymommy dediği gibi patetesli kıymalı bir yemek.
Eşim yok bende çubuk makarna yapıp yieyecm
Ayy en sevdiğim menü yaa makarna yoğurt turşu gel gör ki eşim makarna yemiyor askerde tiksinmiş
Mangalda tavuk yapacam hiç yemek yapasım yok
Benim öyle bir şansım yok keşke olsa her akşam 5 de burnumun dibinde
Ayy o kadar erken bi erkeğin evde olması hiç çekilmez
Hiç sorma bazen sesi çıkmıyor çocuklarla oynuyor erkenden yatıyor ama bazı günler var ki kaynanamdan beter her şeye bahane buluyor
Bahane bulduğunda geç odana giyin süslen hadi eyvallah de çık dışarı kapat telefonu gez toz gece yarısına kadar gelme kendi uğraşsın yapsın bahane bulduklarıyla
Paçamda iki bebeyle eziyet oluyor onu çıkarıyorum genelde hadi git bir tur at tatlı al gel diyorum onun üstüne 2 3 gün sesi çıkmıyor masraf olmasın diye 😅
Dünden yemeklerim var etli biber dolması mercimek çorbası bir de yanına yoğurt çıkarırım salata ve az önce de minik kuşumla büskevit pastası yaptık bu kadar 😂
Kız ben de dün aynı pastayı yaptım ama aklım nerdeydi bilmiyorum şeker koymamışım kakaonun acısından yiyemedik 😅
Bende pudingle yaptım çaktırma 😂😂 oruçlu olduğun için mi unuttun kızz😂
Valla oruçtan mı çocuklardan mı bilmiyorum tezgaha da koymuştum yani nasıl unutmuşum anlamadım bir de hevesli hevesli önce tatlıyla orucu açayım dedim bir lokma aldım gözümden yaş geldi 🤣😂
Hahahahahahahaa çok kötü olmuş anam neyse sağlık olsun artık birdahaki sefere 😀😀
Çorba yapmayacağım gitmiyor
Lazanya
Salata
Güllaç
Şuan eşimle karar verdik minik bi alışveriş yapıp başlayacağım inşallah 🙏☺️
İftara size geleyim o zaman 😂
Gel bacım beklerim 🙏☺️☺️❤️
Allah razı olsun canım ☺️❤️
Off lazanya en sevdiğim 🥺 eline sağlık kuşum
Bende çok severim ama bazen hamur oluyor inşallah tutar☺️ Allah razı olsun bacılar 🙏❤️
Bugün görümcem çağırdı ona gidiyoruz ama bizim evde tarhana çorbası pırasa yemeği tavuk haşlama var yarın inşallah yanına pilavla günü kapatırım
Benimki hayırsız bacım çağırmıyor 🤣
Ben de şaşırdım çağırmasına :D
Şehriye çorbası şu böreği yanına tavuk kanat fırında
Maşallah okurken doydum afiyet olsun şekerim
Sağol canım:)
Biri mantı biri balık istiyor ikiside magnolia istiyor
Az ciğerim var onu yapcam
Havuç soteledim tarator olacak
Patatesli buzluk böreği atcam fırına
Magnoliayı yaparım susturucu olarak 😅 sinir olmaya başladım valla ya
Sizdeki çeşitlilik kimsede yok 😄 hepsini ayrı günlerde yap bari hepsi tek başına ana yemek
Hepsinden azar azar yapıyorum kocam et türü olmazsa mırın kırın ediyor kızım ciğer yemiyor tek çeşit yapıp koyamıyorum malesef mantı ve balık yapmicam zaten ☺️
Benimkiler küçük ne yapsam yiyorlar şimdi büyüyünce böyle mi olacak yani 😅
4 buçuk yaşında halimiz bu 1 sene öncesine kadar benimkide ne versem yerdi ahh ahh babası ayarını bozdu çocuğumun
Benim büyük şimdiden burun kıvırıyor da küçük taştan yumuşak her şeyi yiyor inşallah böyle devam eder
Dunden taze fasulyem var baska birseyim yok ne yapsam diye dusunuyorum bende taze fasulyemde 1 tabak cikar cikmaz
O kadar azsa yok sayılır mecbur bir ana yemek yaparsın
Aynen canım burdan kopya cekerim buyuk ihtimal
Ben de daha karar veremedim bekliyorum farklı bir şey olur diye
Ben hazırladım canım iftara yakın haslancak sadece post açmıştım 🙃
Ooo ne kadar hamaratsın kız maşallah 😍🤤
Allah razı olsun canım saol❤️🥰🥰
Madımak
Nohutlu patates yemegi
Ayran
Allah kabul etsin
O kadar merak ediyorum ki madımak yemeğinin tadını bizim buralarda hiç yok
Yufkayla bi banayım aksam uuuuuf valla denk gelirsen dene biz Yozgatlıyız eşimle severiz 😁
Antep'te madımak ne gezsin yapsam da bizimkiler etçil tek ben yerim 😄
Bugün kızım medreseden geldi onun sevdiği yemekler var
Erişteli yeşil mercimek
Soslu tavuk
Pirinç pilavı
Magnolıa var
Afiyet olsun prensese o zaman 😘
Kiz nasil malum saatler oluyo bacilar siz butun bebeleri buyuttunuz mu ben oglen olmadan yemegimi yapmis sogutmus oluyorum benim oglan oglen de yiyo aksam uzeri bi daha yine yatarken bi daha yiyo normalde de bu vakitler yemek telasi cikiyo herkesin ben niye anormalim kiz sabahtan pismezse sikisiyo oglen acikip elimiz ayagimiz titriyo bizim 😂 valla mesgulum sekerim iftara yalnizim esimde ise goturecek iftarini orda yapacak pilav ustu yiyo bende haslanmis nohudum vardi onunla bi pirnc pilavi yaptim bardak corba koyarim sahurluk borek sahura kadar sikilirsa diye kurabiye koydum bende dunden kalan corbayla pilavi yerim cok bile cocukda oyle yer
Senin sistem farklıymış benim bebeler zaten 10 a uyanıyor hemen bir kahvaltı yaptırıyorum sonra meyve kek vs ara ara veriyorum uyuyorlar o arada akşam yemeğini yapıyorum uyanınca da akşam üstü bir önceki günden kalan yemek illa oluyor onu yiyorlar sonra akşam beraber yiyoruz biri 3 biri 2 yaşında hem de erkek bebeleri 😅
Biz sabah 8de uyaniyo oglan bi kucuk sut iciyo once 1 9 bucuga kadar yanimda cizgi film falsn izler sonra ben kalkarim kahvatisini veriririm 10 bucuk 11 arasi bitirir sonra eline illa bisey alir aburcubur meyve ara ogun olarak 1 bucukta oglen yemegi uer 2de uyur 4te uyanir 5 gibi aksam yemegi sonrasi yine atistirmalik bi de 8 bucuk gibi tekrar yer onunla da yatar bilmiyorum yanlis mi sistemim ama bende kahvalti yapmam 11 12 gibi acikir yemek yerim
Sistem güzel çok güzel hatta sadece yemeği erken yapıyorsun kahvaltı yapmadığın içindir o da
Kendin acikiyon coluk cocugu bahane ediyon diyon yani haklisin 😂 sen naptin buyuttun bebeleri
Makarna yapacaktım ama. lohusayyken annesının ramazannda 3 gune bı yaptıgı makarnayı yıyen kocam "ramazanda makarna mı yenır". dediği için manti yapcam. Mercimek corbası da var bı de salata yaparım. Bugunn temızlk yaptım kolaya kacıcam.
🤣🤣 aynı modelden bende de var üstelik iade de almıyorlar bekarken sofraya bile oturmayan kocam şuan yemek beğenmiyor
Hep bizim suçumuz alıstırıyoruz çeşit çeşit, güzel yemeklere :D
Bizimki maalesef patates yemez patlıcan yemez değişik bir yemek yapılsa yemez pilav hele hiç yemez benim gibilerine Allah yardım etsin
Ne yiyor peki ne kaldı 😅
Bir gün bunu yerim dediğinde benden mutlusu yok
Pazı lahana sarması yapacam karışık dünden kalan tava yemeğimde var yanına cacık yaparım elhamdülillah çok şükür bugünde böyle doycaz
Afiyet olsun canım biz etçil kocalara yemek beğendiremedik daha
1,468,111 soru
24,053,923 cevap
329,819 kullanıcı