+3 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde (14,124 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Selam aleyküm hayırlı cumalar canlar nasılsınız ne yapıyorsunuz 

Benim işler çoktan bitti daha deminde akşam yemeği için Tatar böreği açıp  kestim

image

erzumlular bilir 🤭🥰

8 Cevaplar

+1 oy
(2,166 puan) tarafından

Off hamarat karı ya ben daha gözümü açamıyorum aşırı uykum var buğlem içimden geçiyor resmen oğluma öğle yemeği yedircem .sonra dusunurumbende yemek işini . Eline saglikkkkk 😘😘

(14,124 puan) tarafından
+1

Hahah bugün evet hamaratım dincim anlarsın yaaa😄😄

Saol canım benim🥰🥰

(2,166 puan) tarafından

Anladım anldim 😂😂🌼🌼🌼

(14,124 puan) tarafından

❤️🥰🥰🥰

-Reklam-
+1 oy
(20,598 puan) tarafından

Aleyküm selam eline sağlık bitmiş halini de at akşam ben bilmiyorum bu yemeği 🤭

(14,124 puan) tarafından
+1

İnsaAllah canım unutmazsam atarım tabiki yoğurtlu salçalı isteğe göre kiymalida sos yapıyoruz 

(20,598 puan) tarafından

Çok güzel oluyordur yaa afiyet olsun şimdidenn🌸

(14,124 puan) tarafından
+1

Çok saol canım ❤️❤️

+1 oy
(18,456 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım. Benim daha işim bitmiş sayılmaz. Oturma odamı hallettim. Halı örtülerinin kurumasını bekliyorum odayı serecem. Kızımı az önce okuldan aldım yoruldum. Az dinlenip bulaşıkları yıkayacam. WC banyo yıkayacam. O ara örtüler de kurur içeriyi serer yemeğimi yaparım inşallah 

(14,124 puan) tarafından

Saol Canım ❤️

Sanada kolay gelsin bende dün yıkamıştım örtüleri bugünde altını falan silip serdim temizlik gibisi yok 🥰

+1 oy
(1,826 puan) tarafından

Erzurum’a yakınım ama bilmiyorum 😂 afiyet olsun şimdiden hayırlı iftarlar yapın inşallah . 

Valla ben bugün çok yorgunum ya vücut ağrısıyla uyandım niyeyse bu sefer oğlum bir şey yapmadı kendim böyle hissediyorum 😂 çok kötüyüm ya 🥹

image

(14,124 puan) tarafından

Kız İdil ne oldu depresyonda gibi gözüküyosun🙃

İnsaAllah hasta olmazsın canım havalar bir soğuk bir sıcak iyice hasta oluyor vücut kendini bir türlu toparlayamiyo 

(1,826 puan) tarafından

Yok kız valla hiç depresyonda falanda değilim gayet iyiyim bilemedim bugün bir vücut ağrısı bir halsizlikle uyandım o yönden kötüyüm işte niye öyle oldu anlamadım 🥹

(14,124 puan) tarafından

Düzelirsin canım akşama kadar umarım aman hastalık falan olmasında bir geldimi geçmek bilmiyor 

(1,826 puan) tarafından
+1

Aman inşallah inşallah valla…

0 oy
tarafından

Aleyküm selam canm elins saglik bende temizlik yapiyorum  hava cok guzel degerlendireyim dedim aksama yemegim kiymali makarna salata corba 

(14,124 puan) tarafından

Kolay gelsin bacım burdada hava mükemmel bende sabahtan hallettim 😄

Yemeğinde afiyet olsun ❤️

0 oy
(1,533 puan) tarafından

Ayyy canim cektiii giiii :D

(14,124 puan) tarafından

Gel kız birlikte yeriz 🥰

0 oy
(4,832 puan) tarafından

Aleykum selam hayirli cumalar cicegim oh eline saglik valla ev aldi basini gidiyo da asla umrumda degil 6 cuz kuranim kaldi bitirmem lazim hayiz olcam onunla ugrasiyorum yemekde yapmadim haslanmis nohutlarla bi pirinc pilavi yaptim dünden de corbam var esimde ise gidecek zaten cok bile bana cocugu yediriyorum yatircam oyle bi girdim buraya sen nasil oldun grcti mi hastaligin 

(14,124 puan) tarafından

Rabbim nasip ederse hatim yaparım cano 🥰

Bende beyincik sarkması varya öksürdüğümde maalesef tetikliyor ve inanılmaz şiddetli baş ağrısı yaşıyorum bir ay neler çektim 😒beyin cerrahine gittim ilk sorusu ameliyat oldun mu ama ben olmak istemiyorum bakalım emar verdi umarım ilerleme olmamıştır 

(4,832 puan) tarafından

Ah canim benim ya yasin gencken olsaydin keske ameliyatini gerci coluk cocuk derdi sen kabul ettin mi ameliyati desene tuh Rabbim kolaylık versin 🥲

(14,124 puan) tarafından

Allah razı olsun canım Rabbimin takdiri Cok şükür binada beterin beteri var diyorum sadece dikkatli olmam lazım normal hastalık bile benim ağır geçirmeme neden oluyo 

Neyse kız ben inan aklıma bile getirmemeye çalışıyorum imtihan sonuçta çocuklar da etkileniyor biri sorunca hele kızım çok kızıyor ve ağlıyor anne ameliyat olmıcan dimi diyor 🥺

O yüzden aklıma da dilimlede söylemiyorum Rabbim den gelen herşeye Amenna🥰

(4,832 puan) tarafından

Oyle canim haklisin Rabbim kolay imtihan versin 

(14,124 puan) tarafından

Amin canım amin🤲 Allah razı olsun❤️

0 oy
(3,780 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim valla benim işlerim başımdan aşkın yarında yolcuyuz Van'a gideceğiz şimdi de hastaneye gidiyorum randevum var 🥹bide o nasıl bir börek gııı dikkatimi çekti 🤔😁🩵💙

(3,780 puan) tarafından

Yaa sanada çok çok geçmiş olsun kardeşim 

(14,124 puan) tarafından

Saol canım benim sanada çok geçmiş olsun iyi sonuçlar çıksın 🤲

(3,780 puan) tarafından
+1

Amin ecmain kardeşim benim Allah senden razı olsun inşallah ❤️ 

(14,124 puan) tarafından
+1

Sendende cümlemizden de canım ❤️

(3,780 puan) tarafından

☺️❤️❤️❤️