Kordon bağlatma normal bir zamanda da yapılıyor mu yoksa sadece doğumlarda mı yapılıyor Ben doğum yapalı 6 ay oldu kordonları bağlatmak istiyorum
Sadece doğumda yapılmıyor kardeşimin eltisi oğlu 2 yaşındaydı baglatti
Peki zormu ameliyat henen ayaklanirmiyim
Zorluğunu bilemem ama 2.3.gune ayaklandı
sezeryan sirasinda yaptirdim bir dk surmedi bile islem. sezeryan acisina ekstra bir arttirmadi . nirmal doguranda inip ameliyathaneye oluyir iki kucuk delik acip aletlerle bagliyorlar kesip bicmiyirlar ameliyat gibi degil yani. sen simdi gtsen baglarlar bayilman ayilman falan toplam yarim saat belki ya surer ya surmez. islem bir dakikalik bir islem zaten . ayni gun hastaneden taburcu ederler bence. ayaklanman falan biseye engel degil yuruyerek gidersin evine taburcu olup😬 sadece dogum ucereyine yakin ucreti vardi benim zamanimda. ben 5 bine dogurdum 500 tl ye baglattim ayni anda oldugu icin . farkli zaman baglatsaydim 4800 fiyat veriyordu. yani nerdeyse dogum ucreti kadar fiyati var ozelde
Karnından ufak bir delik açip yapiyorlar diye duymustum genede yaptiranlar daha iyi bilir
Tesekurler
Ben doğumda bağlattim ama dogum sonrası da yapiyorlar ama belli bir yaş sınırı var
28 yasindayim zormu ameliyat
28 sen baglamazdazlar ileri derecede sağlık sorunların olmasi gerekiyor benimde 28 sağlık sorunları nedeniyle kurul kararı ile bağladilar
Sezeryan sırasında bağladıkları icin beb bir zorluk yaşamadım
Bende 28 yaşındayım bebeğim 8 aylık. 2 gün önce Dr ile konuştum 30 yaş altı bağlayamam deri altı implant yapalım 3 sene sonra bağlayalım dedi.
Deri altı implant yapıp 30 dan sonra bağlatmayı düşünüyorum inşallah ömrümüz yeterse😊
Kaç çocuğun var
Ahahaa eşi benzeri var kız benimkiler düz duvara tırmanıyor 😂 sen yine iyisin benimkiler 6..4 yaş ve 8 aylık
Ya benim kucuk hic uyumuyir esimle aram iyice bozuldu ne olacak bilmiyom uyku egitimi alayim dedim 25 milyar
Gazlı mı acaba
Canım uyku eğitimi versen bile onu uyutmayan gaz vs varsa faydasız yani
Benimki diş çıkarıyor bir haftadır çok ağlıyor. Çok zor 3 çocuklu olmak
Hayir gazdan degil bence surekli uyaniyor emmek istiyor bilemedim ki kucakta kalmak istiyor besige koyuyom uyaniyor
Sürekli emmek istemesi gaz belirtisi ama. Biz bir buçuk yaşına kadar çektik. Röntgen çektir varsa belli olur
Ben 4 ay önce baglattim biraz mecburi gibi oldu çok kolay bi amaliyati var bana göre gerçi benim acı eşigim yüksek amaliyat oldum ertesi gün otobüsle eve. Geldim göbek deliğinden ve kaşıktan girmisler 2dikislik kesiler vardı 1 gece yattım hastanede benim yaşım 41 spiral.yumurtaligima kaymisti amaliyat olmam gerekiyordu bende kökten çözüm olsun dedim
dogumdada yapilir dogumdan snrda dogumda yapilma sebebbi anne 2 jez narkoz almasin diye
1,455,056 soru
23,878,408 cevap
321,215 kullanıcı