+2 oy
774 göst.
Moda kategorisinde (1,113 puan) tarafından

Kızlar bu elbiseyi sipariş ettim. Sizce güzel mi. Bayram için aldım ama büyü ihtimalle kemersiz kullanacağım elbiseyi. 7 aylık hamileyim bayrama kadar 7,5 aylık olur az daha şişer karnım. O yüzden bol dursun rahat edeyim istedim. Sizce güzel mi? 

Ve bunun altına nasıl bir ayakkabı gider? 

Topuklu gider büyük ihtimalle ama bayramda kaynanamlarda olucam gelen gidende olacağını düşünmüyorum. Evin içinde ayakkabı giymem tabi ama dışarı çıksak kapının önünde otursak falan ( köyde yaşıyoruz) eltilerin evi kaynanamın eviyle yan yana. Onlara falan gitsem topuklu çok abartılı olmaz mı? Ev haliı sonuçta iç içeyiz. Zaten eşim bu bayram şehir dışında olduğu için gezemeyecez de. Tüm gün evde geçer büyük ihtimalle. Bilemedim. Yinede dışarı çıkınca kapı önüne çıkınca ne tercih etmeliyim. Hamileyim bide spor daha rahat eder beni ama bunun altında spor gider mi

image

25 Cevaplar

+6 oy
(1,965 puan) tarafından

bence topuklu gereksiz olur zaten hamileyken topuklu bana mantıklı gelmiyor. hatta köyde bütün gün ev içinde geçecek bi bayram için bence elbise de biraz abartılı.

bayramın 1. günü biz de köyde olacağız ben şahsen pantolon gömlek giyineceğim yine. 

(1,113 puan) tarafından

Yani elbise biraz abartı olabilir belki evde olacağım için ama karnım çıktığı için normal kıyafetlerimle rahat etmezdim sıkardı beni. Ben bol dursun karnım belli olmasın istedim. Kayınlarım falan hep kaynanamlara geliyor o yüzden :) 

(1,965 puan) tarafından
+3

Eh tercih senin. ama herkesin normal giyindiği ortamda abartılı bi elbise giyersen bütün gözleri üzerine toplarsın. iyi olur kötü olur bilemem ama hakkında konuşulur

(1,113 puan) tarafından

Anladım canim teşekür Ederim sipariş ettim artık geri dönüşü yok

-Reklam-
+3 oy
(5,870 puan) tarafından

Elbise fena değil de bence bayrama ve köye fazla abartılı, şöyle bir tarzı ancak düğünde nikahta giyerim :) Ben kapalı olsam şu görseldeki renk ve dokuları tercih ederim. Bayrama köye şifon giymem için canımın tehlikede olması falan lazım :)))

image

(1,113 puan) tarafından

Bunlarda güzel tabi ama mesela bunu alırım dedim bayramdan sonra da özel bir günde yine giyebilirim

+1 oy
(3,207 puan) tarafından

Çok güzel canım şık ve siyah çok asil 

(1,113 puan) tarafından

Yaa çok mutlu oldum teşekür Ederim 

+1 oy
(9,622 puan) tarafından

Spor ayakkabı tüm güzelligini alır elbisenin bence 

(1,113 puan) tarafından

Öyle mi dersiniz. İşte hamileyim ya bilemedim topuklu da giymek istemiyorum. Sporda çok içime sinmedi kararsız kaldım

(9,622 puan) tarafından

Kıyafet deişikliği yapabilirsin daha spor 

(1,113 puan) tarafından

Sipariş ettim artık 😁

+1 oy
(2,208 puan) tarafından

Bende geçen sene hamileyken  bir düğünde bunun bordosunu kemersiz kullandım rahat edersin  . Ama köyde evde gezmek için biraz abartı degilmi. Tabi senin tercigin altına kremm bej babet giyebilirsin spor biraz olmaz ben öle kulandim

(1,113 puan) tarafından

Babette mantıklı aslında hiç düşünmemiştim olabilir. 

Ev içinde biraz abartılı olabilir evet ama diğer kıyafetlerim karnından dolayı vücudumu kaplar. Bende rahat birşeyler olsun bol olsun istedim. Bu bayram giyerim bol dursun. Doğumdan sonra kemerli kullanırım bı düğün falan oldu mu da giyebilirim 

+1 oy
tarafından

Güzel şık bı terlikle giysen topuksuz yada kalın topuk yada kalın taban bı terlik 

(1,113 puan) tarafından

O da mantıklı aslında çok teşekkür ederim 

+1 oy
(11,559 puan) tarafından

Çok şık ben beğendim 

(1,113 puan) tarafından

Çok teşekür Ederim 🥰

+1 oy
(2,216 puan) tarafından

Elbiseyi çok beğendim babet alabilirsin altına topuklu olmaz canim hamilesln bide bu sekikde alabilirsin 

image

(1,113 puan) tarafından

Çok hoş bu da. Babet uzun zamandır giymediğim için hiç aklıma gelmemişti ama çok mantıklı güzelde durur teşekür Ederim 

+1 oy
(7,549 puan) tarafından

image

bende bu rengini geçen yıl almıştım.bayramdan sonra nişanda giyeceğim inşallah.bayram için bana göre abartılı canım yine de kendin bilirsin.ben siyah topuklu ayakkabı ile giymeyi düşünüyorum 
(1,113 puan) tarafından

Evet abartılı olabilir bayram için ama bayramdan sonra özel bir günde yine giyebilirim boşa gitmez ve hep almak istediğim bir elbiseydi bir türlü nasip olmadı içimde kalmıştı alayım dedim madem

(7,549 puan) tarafından

İyi yapmışsın canım güle güle giy❤️

(1,113 puan) tarafından

Teşekür Ederim 🥰

+1 oy
(27,979 puan) tarafından

Rahat görünüyor güle güle giy inşallah ❤️

(1,113 puan) tarafından
+1

Çok teşekür Ederim 🥰 

+1 oy
(1,390 puan) tarafından

Babet alabilirsin

(1,113 puan) tarafından

Evet onu hiç düşünmemiştim ama mantıklı teşekür Ederim 

0 oy
(2,785 puan) tarafından

image

böyle bi terlik giyebilirsin elbise sade zaten terlikle çok şık durur.
(1,113 puan) tarafından

Çok hoş aslında hiç bu model düşünmemiştim ama güzel teşekür Ederim 

0 oy
(152 puan) tarafından

Elbisen çok güzel 

Giyebiliyorsan giy topukluyla rahat edersen bayram adı üstünde en guzell en şık  kıyafetler giymeliyiz

Kisa topuklu  olabilir topuklu gidemem dersen babet olabilir uzun boyluysan 

(1,113 puan) tarafından

Sanırım topuklu giyemem ama babet mantıklı. Uzun zamandır babet giymediğim için hiç aklıma gelmemişti çok teşekür Ederim 

0 oy
(744 puan) tarafından

Model güzel ama şifon yerine pamuklu kumaş bir elbise daha rahat olur, hem öyle olursa spor ayakkabıyla giyilebilir. Şifon daha çok davet, düğün gibi yerlere uygun bence. Ama bunu giyecekseniz de topuklu giymeyin. Daha spor hale getirmek için bej veya beyaz renk espadril tarzı bir sandalet veya ayakkabıyla kombinlenebilir. Ama uzun gelirse eteklerine takılırsın

(1,113 puan) tarafından

Elbiseyi sipariş ettim artık geri dönüş yok :) çok beğendiğim bir elbiseydi içimde kalmıştı. Bayramda gelince alayım dedim. Bayramdan sonra özel bir günde yine giyebilirim. Ayakkabı da dediğiniz gibi sandalet tarzı olabilir hiç düşünmemiştim bunu teşekür Ederim 

(744 puan) tarafından

Güle güle giyin, bebeğinizi sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza alın inşallah 

(1,113 puan) tarafından
+1

Rabbim razı olsun inşAllah ♥️ 

0 oy
(6,776 puan) tarafından

Köy ve ev için fazla abartılı karnın dan dikkat çekmek istemiyorsun ama elbise ile fazlasıyla dikkat cekersin 

(1,113 puan) tarafından

Çok beğendiğim bir elbiseydi içimde kalmıştı bayramda gelince hem bol dursun hem şık dursun istedim 

(6,776 puan) tarafından

Elbise güzel ama giyeceğin yer uygun değil 

(1,113 puan) tarafından

Anladım teşekür ederim 

0 oy
(1,349 puan) tarafından

Elbise çok güzel ama köy için fazla canım bende köye gidiyorum bayramda evde hizmet olduğu için rahat şeyler daha iyi oluyor. Modasena sayfası var ordaki elbiselere bak canım güzel elbiseler var. 

(1,113 puan) tarafından

Tamam çok teşekkürler ♥️ 

0 oy
(5,245 puan) tarafından

Ay bu elbise abiye gibi kiz 

(1,113 puan) tarafından

Evet öyle biraz çok beğendiğim bir elbiseydi içimde kalmıştı. Bayramda gelince alayım dedim bayramdan sonra özel bir günde, düğünde falan yine giyebilirim

0 oy
(898 puan) tarafından

Elbise güzel ama ben tesettürlü olsam bununla düğüne giderdim sanırım

tarafından

Aynısını aldım bende nişanda giydim bayramda biraz abartılı olur ya

(898 puan) tarafından

Katılıyorum 

(1,113 puan) tarafından

Çok beğendiğim bir elbiseydi içimde kalmıştı bayramda gelince alayım dedim bayramdan sonra özel bir günde yine giyebilirim 

0 oy
(2,143 puan) tarafından

Kemersiz hoş durmaz bence altına da spor değil de babet tarzı daha güzel olur 

(1,113 puan) tarafından

Tamam çok teşekkürler 

0 oy
tarafından

Elbisenin aynısı kaynımın nişanında giydim bayramda çok abartılı olur 

(1,113 puan) tarafından

Elbiseyi çok beğeniyorum içimde kalmıştı bayramda gelince alayım dedim bayramdan sonra özel bir günde yine giyebilirim 

tarafından

Çok eski model oldu artık ben bunu geçen yıl giydim ama giydiğim zamanda modeli geçmişti kaç yıl oldu modası geçti

(1,113 puan) tarafından

Bence gayet güzel bir model eski diyen ilk sizi görüyorum gayette çevremde giyiliyor şık bir model 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 500 göst.
4 Mayıs 2024 Moda kategorisinde Mardinlii (696 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 260 göst.
0 oy
2 cevap 175 göst.
+1 oy
17 cevap 639 göst.

Kategoriler

1,473,318 soru