+2 oy
622 göst.
Moda kategorisinde (874 puan) tarafından

Kızlar bu elbiseyi sipariş ettim. Sizce güzel mi. Bayram için aldım ama büyü ihtimalle kemersiz kullanacağım elbiseyi. 7 aylık hamileyim bayrama kadar 7,5 aylık olur az daha şişer karnım. O yüzden bol dursun rahat edeyim istedim. Sizce güzel mi? 

Ve bunun altına nasıl bir ayakkabı gider? 

Topuklu gider büyük ihtimalle ama bayramda kaynanamlarda olucam gelen gidende olacağını düşünmüyorum. Evin içinde ayakkabı giymem tabi ama dışarı çıksak kapının önünde otursak falan ( köyde yaşıyoruz) eltilerin evi kaynanamın eviyle yan yana. Onlara falan gitsem topuklu çok abartılı olmaz mı? Ev haliı sonuçta iç içeyiz. Zaten eşim bu bayram şehir dışında olduğu için gezemeyecez de. Tüm gün evde geçer büyük ihtimalle. Bilemedim. Yinede dışarı çıkınca kapı önüne çıkınca ne tercih etmeliyim. Hamileyim bide spor daha rahat eder beni ama bunun altında spor gider mi

image

25 Cevaplar

0 oy
(5,426 puan) tarafından

Beebce elbısse fazla şık.rahat edebbılecgn bı elbıse bulabılırsın 

(874 puan) tarafından

Anladım teşekür ederim 

-Reklam-
0 oy
(144 puan) tarafından

Aynısından bende var canım çok güzel ve rahat bir elbise altına babet ayakkabı giyersen daha rahat edersin bence çok güzel şık babet ayakkabılar var böyle tek kemerli falan olandan 

(874 puan) tarafından

Uzun süredir bu bbet giymediğim için hiç aklıma gelmemişti ama çok mantıklı oda olabilir teşekkür ederim

0 oy
(6,957 puan) tarafından

Bende bunun keten olanını aldım geçen kurban bayramında altına babet giydim 

(874 puan) tarafından

Tamam çok teşekkürler ♥️ 

0 oy
(1,423 puan) tarafından

Güzel bir elbise canım ama aynısını bizim burada düğün nişan söz vs giyiyorlar köy gibi yerde abartı olur birde evde olacakmissin onun yerine daha günlük bir elbise olabilir 

(874 puan) tarafından

Sipariş ettim artık:) çok beğendiğim bir elbiseydi içimde kalmıştı bayramda gelince alayım dedim bayramdan sonra özel bir günde yine giyebilirim 

(1,423 puan) tarafından

Güle güle giyin o zaman 🙂🥰❤️

(874 puan) tarafından

Teşekür Ederim 🥰 

(1,423 puan) tarafından

Rica ederim 🙂 🥰 

0 oy
(2,605 puan) tarafından

Tam okuyamadım cnm ama bence çok güzel bazı kişiler abartı falan yazmış bayram için sonucta abiye değil bence neden olmasin yani bayramda sonuçta özel gün ve sonuçta her gün olmuyor demem o ki giyilir kendini iyi güzel hissediyorsan abartı falan değil.

(874 puan) tarafından

Ay çok teşekür Ederim çok mutlu oldum 🥰 çok beğendiğim bir elbiseydi içimde kalmıştı almak istedim bayramda gelince 

(2,605 puan) tarafından

Al cnm al fırsatı kacirma 

Ben kilo aldığım için biseyim olmuyor 

(874 puan) tarafından

Sipariş ettim valla :) 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 388 göst.
4 Mayıs 2024 Moda kategorisinde Mardinlii (695 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 213 göst.
0 oy