+1 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde (19,550 puan) tarafından

Kızlar sorum aile komşu akraba vs bunlarla ilgili örnek veriyorum bir komşun var 2 defa görüştün uzun zaman geçti gidip gelme gibi bir durum olmadı ben mi gitsem acaba diye düşünüyorum sonra da diyorum ki neden ben gidiyorum o niye gelmiyor diyorum ya da akrabalar mesela arayıp soruyorsun ama onlar yapmıyor bunu fark edince aramadım bir daha hep ilk adımı ben mi atmak zorundayım onlar mı çok bencil ben mi bilemedim yani onlar benim için birşey yapsın biraz da haksız mıyım bu konuda

8 Cevaplar

+2 oy
(2,166 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bence haklısın ya artık kimse kimseyi umursamıyor herkez. Bana yapsınlar bekletinsinde insanda bir yapıp iki yapıp karşılık alamayınca tuhaf hissediyor zaman çok değişti gerçekten .

(19,550 puan) tarafından

Evet hep bana hep bana diyor herkes çok bencilleşti bir kere de biz yapalım diyen olmuyor 

-Reklam-
+2 oy
(11,405 puan) tarafından

Aynı şekil alt katima bir komşu yerleşti tasinirlarlarken çay çerez vs götürdüm tanıştım. Sonra işçiler geldi dolapları takmaya gene çay vs götürdüm sonra hosgeldine gittim. Ama o asla bana gelmedi beni görünce kapısını sert kapattı bunu 2 defa yaptı bir daha selam bile vermedim yüzüne bile bakmadim 

Aynı şekilde kaynanam kapı komşum aylardır evine gitmiyorum bayramda mecbur el öpmeye giderim o kdr.

Çünkü ne kayinlarim ne görümcelerim ne kayınpederim asla evime gelmezler kapı komşum güya ben niye gideyim kaynanam arada geliyo o kadar 

Akrabada teyzeme birkaç kez gittim gelmedi bende hiç gitmiyorum yıllar oldu gitmeyeli 

(19,550 puan) tarafından

Neyden dolayı vermiştin ki bir de kin güdüyolar ya🤦🏻‍♀️

(11,405 puan) tarafından
+1

Uzun hikaye burda yazmiyom tanıyan çıkar diye. Kandirildim diyim

(71 puan) tarafından
+1

Bende altınlarımı istedim benimde aldılar senin gibi gülüyorlar ne altini 6 yil gecmis bu daha orda diyorlar:) hepsi mi ayni b.. bunlarin ya

(11,405 puan) tarafından
+1

Benim 9 yıl oldu en son sinirden ağladım kardesimdeyim oda babamlara anlatmış babam gidip konuştu istedi 1 tam verdi  her ay verecez dediler oda yalan

(71 puan) tarafından
+1

Alamazsın bisey o tür  insanlardan canını iste paralarını isteme..

Bide zeytinyağı gibi üste çıkarlar hatalarını kabul etmezler varya benden altınlarımı düğün günü aldılar ailemin taktıklarıni bile vermediler

+2 oy
(71 puan) tarafından

Valla benim kapı komşum var ilk o mevlid okuturken beni davet etti bende hediyemi alip gittim ilk kez gidiyorum neticede sonra bebeği oldu tatlımı yaptım çocuğa hediye aldim yine gittim bu süre zarfında bende cagirdim davet ettim hazırlık yapip o kahveye cagirirdi oyle benim gibi de hazırlık yapmazdi önemli de degil sohbet kafi benim için

Sonraları bu memleketine gitti esi tek kalıyordu yemek yapip her aksam esimle gonderirdim kendi burdayken de ne yapsam bi tabak verirdim neyse bunlar geçici iki yilligina gitti yakin bi sehre, haftasonlari bayramda vs evine hep gelirdi evini dolanirdi fln bir kez olsun kapimi calip nasılsın demedi slm vermedi gittigindede zaten hic aramadi msj dahi yazmadi guya samimiyiz ben saf gidincede hediye verdim yolcu etmiştim halbuki o ama bir kez kapimi çalmadı  evine her uğradığımda şimdi kesin dönüş yaptı bi görün kapimi çalıyor arıyor fln eeee onceden nerdeydin gelince mi kıymetli olduk...kim de hata şimdi 

(71 puan) tarafından
+1

Yok daha yaklaşmam bide cok yakın kapılarımız ya ayni anda çıkınca carpisacak türden ayibi o etti ben ona öyle kotu olmadım hicc değmez diyorum

(71 puan) tarafından
+1

Yaşadıklarını aynen bende yaşıyorum valla aynu ildeyiz yakin evler gelmezler ama peder bey en son torununu dogumda gordu 7ayligiz hiç gormedi desem:)

(19,550 puan) tarafından

Benim kapı komşumda öyle sadece 2 defa görüştüm uzun zaman geçti ne o geldi ne ben gittim hep ben mi yapayım o da adım atsın yani 

(71 puan) tarafından
+1

En iyi arkadaş esin ve evladin olmalı bu devirde gerisine gerek yok anladim

(19,550 puan) tarafından

Doğru söylüyorsun 

+2 oy
(705 puan) tarafından

Haklısınız. Ama samimiyetine inandığınız kişiler varsa görüşebilirsiniz. Bazı kişilerin karakteri böyle oluyor. Ben de genelde arkadaşlarımı arayıp görüşelim demem iş güç yorgunluk ev konforu... Genelde onlar arar. Ama aradıklarında da nasıl plan yapalım derlerse  kendimi onlara göre ayarlarım hiçbir şeye itiraz etmem ve kaç saat otursak bile kalkalım demem. Ev oturmalarını çok sevmem dışarıda buluşurum ama sana geleyim diyeni kabul ederim güzel ağırlamaya çalışırım, ben onların evine çok ısrar edilmedikçe gitmem. Biraz yetişme tarzı biraz karakterimle alakalı. Küçükken de tüm mahalle bize gelirdi biz kimsenin evine gitmezdik. Doğum günleri filan olunca ben görüşelim der sürpriz hazırlarım

(19,550 puan) tarafından

Ya hadi bir tanesi öyle olsun da hepsi de aynı ondan garip geliyor zaten 

(705 puan) tarafından
+1

Hepsi böyle davranıyorsa o zaman siz tavrınızı değiştirin. Fazla fedakar davranmayın çünkü insanlar bu yönünüzü görüp ne de olsa o arar ne olsa o gelir veya çağırır diye umarlar hep. Bir adım gelene bir adım gitmek dengeyi sağlayabilir. Allah iyilerle karşılaştırsın 

(19,550 puan) tarafından

Amin çok teşekkür ederim 

+2 oy
(4,004 puan) tarafından

Öyle yapan insan seninle görüşmek istemiyordur. Sen de zorlama hiç. Istenmediginin farkına var.

(19,550 puan) tarafından

Yüz yüzeyken çok farklılar işte bunun farkına varıyorsun ama geç oluyor 

+1 oy
tarafından

Bi söz varya ben artik kimseye ayak uydurmuyorum cani isteyen bana uysun artik bu moddayim kimse umrumda degil acikcasi kimsenin tribini nazini cekememm

(19,550 puan) tarafından

Bende öyleyim artık önceki gibi değilim her şeyi benden bekliyorlar çünkü 

+1 oy
(7,516 puan) tarafından

Değiliz, değilsin. Kim bana nasıl geliyorsa bende öyle gidiyorum şahsen artık. Kimsenin benden bir üstünlüğü yok. Sende öyle yap 

(19,550 puan) tarafından

Bundan sonra öyle yapacağım çok teşekkür ederim yorum için ❤️

+1 oy
(4,764 puan) tarafından

Suan bi aydinlanma yasiyosun bunun atlatinca kaliteli bi yalnizlik yasiyosun 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
0 oy
6 cevap 1,058 göst.
14 Kasım 2019 Diğer kategorisinde ✓ Rüzgar'ın Annesi ✓ (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 508 göst.
0 oy
2 cevap 137 göst.
9 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Violet (9 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,785 soru

24,035,436 cevap

328,897 kullanıcı

...