Kızlar ben doğum yapalı 2 ay oldu ve kaynanamın evinde kalıyorum bebeğim toparlanıncaya kadar farklı bi şehirde yaşıyoruz.sürekli battaniye örecektim de karar veremedim gibi boş muhabbet yapıyor bebeğime bir çöp dahi almadılar bırakın altın takmayı.Ayrıca eşimin abisi eczanede çalışıyor mama aldım ondan kayınbabam parasını verdin mi dedi bana dün bende eşim hesabına attı bedava alacak halimiz yok dedim.Eşim işi nedeniyle yaşadığımız şehirde ben burdayım bayram sonu döneceğiz.Sabahın köründe kayınbabam odanın asla kapısını tıklatmadan lak diye içeri giriyor ve çok gıcık oluyorum bende mama falan yaptığım için sürekli girip çıkıyorum ama adam mal gibi içeri giriyor uyuyorum ya bi de uyku sersemi gördüm odaya girmiş sonra kafamı çevirdim hemen çıktı.
Kaynanam bebeğin aşısı var sen götürebilir misin diyo ben bilmediğim bi şehirde nasıl tek götürcem
Çalıştığım kuruma bi evrak vermek için yakın bir şehirdeki hastaneye gittm bebeğimi kaynanama bıraktım beni kayınım evde olduğu halde otogardan almadılar taksiyle geldim kaynanam iyi yapmışsın oğlum yatıyordu kalkmazdı zaten dedi bunlara nasıl haddini bildiricem