+1 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (1,830 puan) tarafından

Kızlar iyi geceeeler bugünün ikinci postunu açıyorum dün buraya giremedim yeni aklıma geldi sorayım hemen 

Biz dün akşam eşimle markete gittik normalde aylık alışveriş için gittiğimiz market farklı ama bu sefer ufak tefek eksik olduğu için evimizin yakınında bir markete gittik marketin manav bölümü çok iyi taze geliyor diye birazda oraya gitmek istedim neyse biz güzelce manav reyonundan baya bişey aldık sonra tatlı reyonundan küçük alman pastalarından aldım bir kaç açık şey daha aldım biz bunları ödedik çıktık eşim arabayı yerleştirirken sigara almayı unuttuk dedi bende sen yerleştirene kadar alayım diye içeri girdim sigara için sıra beklerken birden kasiyer hızlıca kalktı yüzü kıpkırmızı geçti kalktı kaçtı diğer kasiyer de noldu yine mi fare dedi 🤢kız kafasını evet şeklinde salladı kasa zaten manav ve pasta bölümüne çok yakın sonra ben sigarayı almadan çıktım eşime başka yerden alalım dedim alınan ürünleri de eve getirdim sirkeli suya yatırdım ama kullanmak içimden gelmiyor ne yapacağım kararsız kaldım siz olsanız ne tavsiye edersiniz temizlemek ki yoksa kullanmamak mı 

5 Cevaplar

+1 oy
(3,690 puan) tarafından

Diğerlerinde olmadıgı ne malum. Paketlerde yırtık, aşınma varsa kullanma

(3,690 puan) tarafından

Hemen hemen tüm marketler aynı , A101de bozulan tavuklar kokmasın yırtılan ambalajlar dondurucuda koku yapmasın diye kahve koyuyorlar mesela

(1,830 puan) tarafından

Diğerlerini bilmiyorum canım zincir marketleri çok ihtiyaç durumu olmazsa gitmiyoruz zaten ama her zaman gittiğimiz marketten eminim hem yeni hem temiz bu gittiğimiz eve yakın olan eski biraz da bakımsız çok gitmiyorum dediğim gibi ama manav reyonu pazar gibi olduğu için ara sıra gidiyorum onun harici pazara giderim zaten ama olsa bile gözünle gördüğün için insan tuhaf olabiliyor 

-Reklam-
+1 oy
(2,791 puan) tarafından

Ben olsam geri iade ederdim evet diğer marketlerde belki vardir ama görmuyoruz 

Paketli gidalarda bişey olmaz ama açık biseyler aldıysan yemem 

(1,830 puan) tarafından

Açık olarak işte pasta aldık ama hala duruyor paketini bile açasım gelmedi o an zaten herkes bırakıp çıktı iade o an aklıma gelmedi belki vardır diğer yerlerde de ama gözümle gördüğüm için biraz iğrendim 

(2,791 puan) tarafından

Ben bile tiksindim pastayı yemezdim açikcasi yarın götürüp iade edin 

(1,830 puan) tarafından

Bi götüreyim alırlarsa inanın bugün canım salata istedi iftara onu bile yapmadım midem bulandı atsam yazık atmasam durum bu bir de bulunduğum şehirde 10 a yakın şubesi olan bir market nasıl böyle olur anlamadım bir de önceden de yaşanmış belliki kasiyer kız yine mi fare dedi çünkü hani önceden de yaşanmış bi durumsa neden önlem alıp ilaçlatma yapmazlar anlamadım 

+1 oy
(4,329 puan) tarafından

Emin olun çoğu yerde fare, böcek artık ne denk gelirse varlar. Ben olsam yiyemezdim sanırım. Benden önce eşim atardı her şeyi. Yalnız gerekli yerleri arayıp orayı denetlemelerini isterseniz, diğer müşteriler için de çok büyük sevaba girersiniz. Belki de sokaktan geldi ama denetleme den, ihmalkarlık olup olmadığını bilemeyiz. 

(1,830 puan) tarafından

Elbette vardır canım ama gözümle gördüm ya aklımdan çıkmıyor yani görmeden önce markette fare olduğu aklıma bile gelmezdi bir de bulunduğum ilde şubeleri olan bi market 10 a yakın şubesi vardır ayrıca fırın olarakta şubeleri var şaşırdım böyle bişeyi görünce 

+1 oy
(629 puan) tarafından

Hangi marketti  yarın direkt iade edin 

(1,830 puan) tarafından

Kayseri de şubeleri olan bi market canım şahmar market başka şehirlerde var mı bilmiyorum 

+1 oy
tarafından

Niye o anda ürünleri iade etmediniz ? Ne yapıp ne edip geri verilebilirdi oradayken 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 200 göst.
0 oy
5 cevap 204 göst.
0 oy
13 cevap 738 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,884 soru

24,407,253 cevap

350,636 kullanıcı