+1 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (178 puan) tarafından

İyi geceler bir sorum vardı da yardımcı olabilirmisiniz size zahmet tam ensemin üstü başımın arka tarafında yanma ve ağrı varda basımda sizce ne ağrısı olabilir bu önemli bişeymidir hastaneye gitmem gerekiyo mu internetten baktım ama hiçbişey anlamadımm

6 Cevaplar

+2 oy
(23,385 puan) tarafından

Geçmiş olsun. Tansiyon olmasın. 

(178 puan) tarafından

Çok sağolun bilmiyorum inanın ama doktora gidicem ara ara sürekli oluyo çünkü

-Reklam-
+1 oy
(3,901 puan) tarafından

Burada kimse bir tanı koyamaz. En kısa zamanda doktora gitmelisiniz. 

Belki de kötü uyudunuz. 

(178 puan) tarafından

Tanı koyun diye demedim canım belki basına gelipte  bilgisi olan biri vardir diye sormak istedim 

0 oy
(1,877 puan) tarafından

Oruc tutuyorsan susuz kaldigin icin olabilir cnm

tarafından

Bak bu da bi ihtimal canım doğru diyor. Yetersiz sıvı alımı 🤔

(178 puan) tarafından

Yok canım tutmamıstım dün

0 oy
(2,231 puan) tarafından

Yanma karıncalanma ağrı tansiyon yükselmiştir benim geçende 20 ye çıktı en son kustum düştü....

(178 puan) tarafından

İnşallah benimde o yuzdendir geçmiş olsun sanada canım

0 oy
tarafından

Postur bozukluğu ense duzlesmesi /bozukluğu  da olur .

Enseden ağrı omuzlara yayiliyorsa tansiyon değerlendirilmeli başa da vurur aynı zamanda. 

Strese bağlı yorgunluğa bağlı olabilir zaman zaman bıçak sağlanması gibi göze yayılır ama sana sen busun sen şusun demek doğru değil korkutmak hiç doğru değil bi nörolojik muayene ol belki tomografi belki de MR GÖRÜNTÜLEME  ister duruma göre değerlendirme yapar zaten canım korkma ama 

Mutlaka git nörolojiye erteleme. Heleki ağrıları hiç erteleme.  

(178 puan) tarafından

Çok sağol canım uzun uzun yazmışşın allah razı olsun ağrım ara ara oluyo mutlaka gidicem zaten ertelemicem

0 oy
(24,281 puan) tarafından

Burda doktor olduğunu sanmıyorum olsa da sizi görmeden muayene etmeden röntgen tahlil istemeden teşhis koyamaz. Bence en kısa sürede doktora gidin 

(178 puan) tarafından

Gidicem canım zaten korkmaya başladım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 103 göst.
10 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayat devam ediyor (829 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 48 göst.
9 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cikolatamm (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
13 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Eslemofficall (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 168 göst.

Kategoriler

1,475,711 soru

24,158,774 cevap

335,259 kullanıcı

...