+1 oy
243 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,849 puan) tarafından

Kızlar yarın eşim izne geliyor gece gec saatte geldiği için genelde cok fazla bişey yemiyor yol yorgunluğundan bende onun için sarma ve tramisuyu şimdiden yaptım yarında mecimek çorbası ve mantı yapıcam ama sulu yemek ne yapsam karar veremedim ne yapayım sizce

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sevdiği bir sey yap canim mesela erkekler kuru fasulye sever genelde ama sen bence patatesli sulu köfte yap

(2,849 puan) tarafından

İş yerinde zaten her haftasonu kuru ve nohut cıkıyo farklı olsun farklı olsun istiyorum aklıma garniturlü mantar sote geldi ama nasıl olur bilemedim

-Reklam-
0 oy
(1,493 puan) tarafından

Domates çorbası yapabilirsin 

(1,493 puan) tarafından

Gerçi mercimek çorbası yapacaksan taze fasulye yapabilirsin o da yakisiyor

(2,849 puan) tarafından

İş yerin cok cıkıyo canım. O yuzden eledim oonu türlü yapıcaktım istemedi

0 oy
(3,373 puan) tarafından

Patetsli köfte yapabilirsin ben olsam eşim et sever etli bi yemek yapardım 

(2,849 puan) tarafından

Sulu kofte de geldi şimdi aklıma oda sulu yua 

0 oy
(71 puan) tarafından

Değişik olsun dersen fajita yap yada wrap ikiside guzel oluyor beff straganof bak buda super oluyor isimleri korkutmasın lezzetleri güzel 

(2,849 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Fajita ve wrapı arada yapıyorum beff straganof u bilmiyorum ama sanki cok kuru oluyo sarma da kuru mantıda kuru sulu bi yemek olsun istiyorum 

0 oy
(5,410 puan) tarafından

Patlıcanı küp doğra kızart

Patatesi küp doğra kızart

Kuşbaşı eti ya da kıymayı  kavur sebzeli. Baharatlı( et olursa önce haşla derim)

En son hepsini sırayla diz tepsiye ve fırınla. En üste domates  kes koy....Yarım saat öyle pişsin sonra salçalı su koy yine pişir üstüne yağlı kağıt koyarak.  Misss gibi oluyor.. varsa bezelye de ekle derim.

(5,410 puan) tarafından

Ya da tavuk sote yapıp. Yufkaya sar üstüne başıma sos ve kaşar koy fırınla .  Ya da kabin arasına sar fırınla... Sultan kebabı yani. Patlıcan kapama da yapabilirsin.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 318 göst.
15 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zelis18 (327 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 265 göst.
0 oy
17 cevap 670 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Eylem Asya (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 331 göst.
10 Mart 2026 Yemek-Tarifler kategorisinde clk38 (1,577 puan) tarafından soruldu