Kızlar yarın eşim izne geliyor gece gec saatte geldiği için genelde cok fazla bişey yemiyor yol yorgunluğundan bende onun için sarma ve tramisuyu şimdiden yaptım yarında mecimek çorbası ve mantı yapıcam ama sulu yemek ne yapsam karar veremedim ne yapayım sizce
Sevdiği bir sey yap canim mesela erkekler kuru fasulye sever genelde ama sen bence patatesli sulu köfte yap
İş yerinde zaten her haftasonu kuru ve nohut cıkıyo farklı olsun farklı olsun istiyorum aklıma garniturlü mantar sote geldi ama nasıl olur bilemedim
Domates çorbası yapabilirsin
Gerçi mercimek çorbası yapacaksan taze fasulye yapabilirsin o da yakisiyor
İş yerin cok cıkıyo canım. O yuzden eledim oonu türlü yapıcaktım istemedi
Patetsli köfte yapabilirsin ben olsam eşim et sever etli bi yemek yapardım
Sulu kofte de geldi şimdi aklıma oda sulu yua
Değişik olsun dersen fajita yap yada wrap ikiside guzel oluyor beff straganof bak buda super oluyor isimleri korkutmasın lezzetleri güzel
Fajita ve wrapı arada yapıyorum beff straganof u bilmiyorum ama sanki cok kuru oluyo sarma da kuru mantıda kuru sulu bi yemek olsun istiyorum
Patlıcanı küp doğra kızart
Patatesi küp doğra kızart
Kuşbaşı eti ya da kıymayı kavur sebzeli. Baharatlı( et olursa önce haşla derim)
En son hepsini sırayla diz tepsiye ve fırınla. En üste domates kes koy....Yarım saat öyle pişsin sonra salçalı su koy yine pişir üstüne yağlı kağıt koyarak. Misss gibi oluyor.. varsa bezelye de ekle derim.
Ya da tavuk sote yapıp. Yufkaya sar üstüne başıma sos ve kaşar koy fırınla . Ya da kabin arasına sar fırınla... Sultan kebabı yani. Patlıcan kapama da yapabilirsin.
1,505,311 soru
24,574,842 cevap
362,146 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın