Bende şuan konteyner da kalıyorum 2 buçuk sene olacak 5senelık evliyim 1 sene kaynanamgılle oturdum ayrı ev istedim kiralık bulduk o sıra hamileydim eve yerleştik 1 ay sonra doğum oldu arada 7 ay geçti deprem oldu ev yıkıldı şuan eşyalarım 2 buçuk senedir kaynanamın bahçesi var şehrin dışında oraya çadır kurup eşyalarımızı koyduk geçen sene yorganlarımı kıyaflerimizi annem gıle götürdük orda temızledık duruyor her tarafta bir eşyalarımız var anlayacan konteynerları da haziran ayında kaldıracaklar bizde ne yapacağız bilmiyorum şuan bir ev konumuz var TOKİ'den ama ev sahibi giderse alacağız gidemezse kaynanamın 7.katta evi var oraya taşınırız diyor eşim hiç içime bile sinmiyor orası yüksek zaten deprem bölgesindeyiz (K.maras ilçesi) bir'de daha dün rüya gördüm ev yanıyordu eşime de söyledim o da istemiyorsun ya fln dedi bilmiyorum bende sonumuz ne olacak hayırlısıyla TOKİ'deki ev sahibi giderse hepimiz için daha iyi olacak ben çalışabilirim kızım kreşe gidebilir annesinin ev'ine taşınırsak evden çıkamayız bile öyle park fln yok gezilecek yerler direk önü ana yol hakkımızda hayırlısı olsun artık 🤍🌺