+2 oy
562 göst.
Diğer kategorisinde (264 puan) tarafından

Dün komşum biz papağanın tırnaklarını kesiyoruz banyo ettiriyoz iyi bakıyoz dedi bende sabah eşime tırnaklarını keselim sen tut ben keseyim dedim eşim ben dokunamam dedi durdu tamam o zaman ben tutayım sen kes dedim demez olaydım tırnağını kesti kanadı petshopa götürdüm o zaman kanaması durduydu eve geldik yarım saat sonra kanaması başladı bi türlü durduramadım tekrar götürdüm kanamasını durdurduk ama öldü o kadar çok pişmanımki çok suçluyum kendimi nasıl affedecem bilmiyorum

11 Cevaplar

0 oy
(602 puan) tarafından

Boşuna dememişler senin yanlışın milletin doğrusundan daha doğrudur diye

(602 puan) tarafından

Yani sen papağanın tırnaklarının kesildiğini bilmiyodun belkide bilmememn daha iyiydi ama eşin sana kes şöyle yap böyle yap dedi ve yaptın onun doğru diye bildiği şey belkide yanlıştı ama sen bilmiyodun belki kesmeseydin ya da aranızda böyle bir konuşma geçmeseydi böyle olmicaktı

Benimde 2 kuşum vardı bitanesi öldü komşumuz o tek kafeste bunalır yanına ayna koyki eşi sansın ve bunalıp ölmesin bizde öyle yaptık ve bu sefer aynayı biz uyurken kırmış nasıl becermiş bilmiyorum kırıp kendini kesmişti sabah uyandığımızda çoktan ölmüştü ben o zamandan sonra asla kimsenin söylediğini yapmıyorum her zaman kendi bildiğimi yapıyorum yanlış dahi olsa yapıyorum en azından milletin doğru diye anlattığı yanlışlardan iyidir

(2,276 puan) tarafından

Her zaman kendi bildiğini yap. Kimsenin lafıyla haraket etme demek istiyor

(602 puan) tarafından

Kısa ve öz

(264 puan) tarafından

Kuşun tırnağı çok uzundu hep üstümdekiler delinirdi o yüzden belki fayda eder diye düşündüm ben veterinerlik okuyacaktım Universiteye puanım yetmediği için olmadı yoksa biliyorum tırnağının kesildiğini ben kesseydim çok dikkat eder az bişey ucundan keserdim ama eşim bilmediği için malesef ALLAH biliyor ya bu gün kadar hiç bi zaman hiç bişey için kendimi suçlamadım keşke ama keşke böyle olmasaydı

(602 puan) tarafından

Nasibi bu kadarmış canım içini ferah tut sıkıntı yapma 

-Reklam-
0 oy
(3,401 puan) tarafından

Offf üzüldüm ya 😔 yazık ama sende isteyerek yapmadın iyi niyetle bakım yapayım diye yaptın ama yine insan vicdan azabı çeker sonuçta can  

(264 puan) tarafından

O kadar çok üzüldümki keşke dilim kopsaydıda demeseydim keselim diye 

0 oy
(1,392 puan) tarafından

Yazık yaa bende kesiyordum tırnaklarını ama çok dikkatli kesmek lazım 

(264 puan) tarafından

Ya ben dikkatli keserim hiç acıtamam ama eşim ne kuşu tutmak istemedi ne tırnağını kesemedi oda pişman oldu ama çok geç oldu herşey için

0 oy
(290 puan) tarafından

Cok üzüldüm ya benim de 3 tane sultan papaganim hiç bir zaman tırnaklarını kesyim demem çok ince damarları var o yüzden işin ehli bir veterinere götürmek daha mantıklı olurmuş.uzun bir süre acısı içinizden çıkmaz ama kendinizi de suçlamayın 

(264 puan) tarafından

O kadar üzüldüm ki bu gün keşke bu sabaha geri gide bilsem

(290 puan) tarafından

Ah canım ya bu çok zor bir duygu benim ilk kuşum kacti 2 gün  aradım heryeri sabah 6 da çıkıp dışarıya mezarlığa varana kadar aradım  yavrum gibiydi koynumda yatırırdım ağlamaktan helak oldum eşim deliricem diye bir tane daha aldı onu sevmeye çalıştım elime alıştırdım felan ama.kus hasta çıktı götürmedigim veteriner kalmadi ucmuyo ötmüyor 1 senedir bende ama elimden geldiğince ilacını veriyorum bakim yapıyorum 

(264 puan) tarafından

Benim ilk muhabbet kuşum vardı 1 sene sonra sabah odaya girdim ölmüştü o kadar ağlamıştım ki nasıl ondan 1 sene sonra papağanı aldık 1 buçuk senedir yaşıyodu bu gün o hatayı yapmasaydım hala yaşıyo olacaktı eşimde çok üzüldü hatta bi kuş alırız dedi ama insanın içinde boşluk kalıyo gidenin yeri dolmuyo bu gün yol boyu ağlaya ağlaya geldim iftar bile yapasım yoktu midem almıyo hiçbişeyi

(290 puan) tarafından

İnsan sevince oyle oluyo ben de baya aglama krizlerine giriyordum artik annem arkadaşım felan şey dedi millet doğurduğu cocugu kaybediyo acının daha büyüğü var felan diye ondan sonra toparlandim ben kaçan kusumu çok küçükken almistim sıringayla felan beslemistim yani hala sürekli aklıma gelir ama işte 3 tane var onları seviyorum 

0 oy
(163,427 puan) tarafından

basin sagolsun ☹️

(264 puan) tarafından

Olmasaydı iyiydi :((

0 oy
(1,878 puan) tarafından

Niye klinik değil de petshop bacım??

(264 puan) tarafından

Bizim yakında klinik yok petshop yakın olduğu için zaten ilk götürdüğümde kanamayı durdurmuştum eve gelince tekrar başladı

(1,878 puan) tarafından

Valla kusura bakmayın çocuğumuz için, yakında hastane yok hadi eczaneye muayene olsun demiyorsak zorunluluğunu aldığımız evcil hayvanlar için de bunu dememeliyiz 

0 oy
(2,103 puan) tarafından

Bizimde var baya uzadı ama ben cesarte edip kesmedim 2 tanedeydi cocukler ben evde yokken cips vermişler biri öldu digeri yasiyir daha 

(264 puan) tarafından

Zamanı geri alma gibi bi şansımız olsa :((

0 oy
(433 puan) tarafından

Sırf bunun vicdan azabını tekrar yaşamamak için evcil hayvan beslemiyorum. Çok seviyorum ama beslemiyorum. 2 tane muhabbet kuşum ben evde değilken öldü. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Uzun süre acısı içimden gitmedi. Bir daha ölür diye hiç bir evcil hayvanım yok. Sizi çok iyi anlıyorum fakat sizin suçumuz değil. Böyle olacağını bilseydiniz zaten yapmazdiniz. Yapacak bir şey yok.

(1,641 puan) tarafından

Bizimde deprem zamanı muhabbet kuşumuz vardı ben çok severim kuşları deprem günü onu da aldık dışarı çıkardık gittiğimiz her yere yanımızda taşıdık arabada yattık bir kaç gün kuşumuz öldü nasıl üzülmüştüm zaten depremin etkisi vardı hüngür hüngür ağladım 

(264 puan) tarafından

Bende korkuyorum eve yeni bi canlı alıp getirmeye hergün ölür diye endişe ediyorum niye sesi çıkmaz niye yukarda değil bişeymi oldu diye bakardım keşke kesmeseydik  okadar dokunduki bu bana

0 oy
(1,641 puan) tarafından

Bugün aynısı kardeşimin başına geldi kardeşimin balıkları var çok düşkün ama yemleri için bile alarm kurar saniyesine kadar dikkat eder bir arkadaşı balıkları sevdiği için balık hediye etmiş kardeşim ayrı kavanoza koymak istemiş ama arkadaşı aynı cins bişey olmaz koyalım demiş arkadaşı koymuş yani akvaryuma sonuç cinsi farklı ve hastalıklı bi balıkmış sabah kalktığında arkadaşının hediye ettiği ölmüş ertesi günde kendinin uzun zamandır baktığı balığı ölmüş nasıl kötüydü ama ağladı ağlayacaktı 

(264 puan) tarafından

Ben yol boyu yürüdüm ağlayarak geldim kendimi o kadar çok suçladım  o kadar çok kızdımki kendime öbür dünyada kuş sorsa niye kestin tırnağımı öldürdün beni diye o kadar çok korkuyorumki

(1,273 puan) tarafından

Bilerek yapmadın canım kendini suçlama kaza ile insan ölüyor 

(264 puan) tarafından

Ben yolda yürürken karıncaya basmayayım diye kenardan kenardan yürürüm hiç bi zaman hiç bi canlıya bile isteye zarar vermem veremem 

0 oy
(4,923 puan) tarafından

Bende sürekli keserim ama sadece ucundan çok az alırdım . Kanama olursa nişasta koyun die okumuştumm. 

Çok üzücü bir durum gerçekten kuşu olan anlar çok narin hayvanlar kıymetliler 

(264 puan) tarafından

Ne yaptıysak olmadı ilk kanamayı evde durdurdum gittik sonra eve geldik yine başladı bu sefer durduramadım tekrar gittik kanamayı orda durdurduk kan kaybından öldü 

0 oy
(1,618 puan) tarafından

Bencede affetme kendini,madem bilmiyorsun ne bu cesaret ya nasil bir kesmek o öyle gercekten cok sinirlendim

(1,641 puan) tarafından

Ama sizde çok kırıcı bi yorum yazmışsınız belki daha iyi olur diye düşündü belki tırnak rahatsız ediyordur eksik bakım yapıyorum diye düşünmüştür bende deprem zamanı muhabbet kuşumuzu alıp yanımda gezdirdim arabada yattık kuşumuz öldü ben bunu isteyerek yapmadım mesela olur da eve bişey olursa kuş evde kalmasın dedim yanıma aldım nerden bilebilirdim ki öleceğini ben iyi niyetle yaptım ama kötü sonuçlandı demek istediğim de bu arkadaşta iyi niyetli yapmış komşusu bakımını çok iyi yapıyoruz diye övünmüş arkadaşta belki eksik yapıyorum diye düşünmüş yapmıştır 

(1,618 puan) tarafından

Siz kendi çocugunuza emin olmadan risk iceren bir uygulama yapar misiniz? Yapmazsiniz di mi,cunku o bir insan basina kotu bir sey gelmesi riskini alamazsiniz.Hayvanlar icin de gecerli bu tedbirli davranma işi.Nihayetinde tum canlilari Allah yaratti her bir canliya ayni ozen ve dikkati gostermeliyiz. 

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 562 göst.
4 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Aygün24 (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 833 göst.
21 Haziran 2025 Diziler & Filmler kategorisinde SanaBenEzeldenGeldim (1,119 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 237 göst.
+1 oy
32 cevap 1,315 göst.

Kategoriler

1,471,108 soru

24,094,119 cevap

331,955 kullanıcı

...