+2 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (74 puan) tarafından

Harmana kahve icenler var mı ise yarıyor mu gerçekten 

3 Cevaplar

+1 oy
(9,080 puan) tarafından

allahini seven uzak olsun allah belasini versin o harmananin

(74 puan) tarafından

Neden öyle dedin canm 

(9,080 puan) tarafından

gecen kis uc kilo aldim diye kahve iceyim dedim aldim bide guarana ozlu detoks cayini aldim ikisi bir di. neyse hergun bir kilo aldim neredeyse 10 gun kullandi. 7 bucuk 8 e yakin kilo aldim sasirirsin . elim kolum kimildamiodu ayaklarim mayaklari. davul gibi hoz kapaklari. dudaklarin tum vucut odem tuttu.  biraktim cayi ve kahveyi 20 gunde 5 kilosu verildi diger kalan 2 bucuk 3 e yakin kilo bana kaldi. allah belasini versin o harmananain. ana avrat soverek cope dokerek rwsim ve video atti. trendyol yayinlamamamis . bakarsan odem yapti diyen cok. nalet olsun o harmanaya ki ben isedigin sidigi bile zayiflatan cay kahve diye bana satabilir herkes hemen alirim o harmananin bin turlu cezasini versin asla almam

-Reklam-
+1 oy
(1,489 puan) tarafından

Hayır asla yok kullandım 3 ay gram fayda yok sitkeler de aynı şekilde sadece ödem attırıyor ödemi bol şu içerek de atabilirsiniz 

+1 oy
(1,377 puan) tarafından

Ben kullanıyorum daha bir ay olmadı kilo verdirdigine inanmıyorum ama ödem atıyor sanırım cünkü benim karnım genellikle şistir onu ictikten sonra biraz daha hafifliyor gibi.Bunun icinde baska yöntemler var sanırım ya kahve kullanmaya gerek yok ki doktorlar hic önermiyor bunu bende son defa kullanacgm.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 103 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Zeyneparslan (997 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 135 göst.
9 Temmuz 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Susam4612 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 147 göst.
19 Temmuz 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Neyla (592 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 446 göst.

Kategoriler

1,476,168 soru

24,165,467 cevap

335,579 kullanıcı

...