Şimdi kızlar ben 30 haftalık hamileyim. 10 Nisan'da toplu bir alışveriş yapmak istiyorum. Bebeğim mayısın ortasında doğacak. Şimdi yeni doğmuş bir bebek diyelim ki yeni doğan takımlarını uzun kollu aldım havada belki biraz daha soğuk olur Mayıs'ta Bide 3-6 ve 6-9 aylık kıyafetlerini de şimdiden almak istiyorum. Yani temmuz ayında falan bebeğim 2 aylık olur. 2 aylık bebeğe kısa kollu elbiseler giydirilir mi? Kısa kollu mu almalıyım uzun kollu mu almalıyım. Umarım anlatabilmişimdir
Uzun kol al canım. Uzun kol tek kat giydir.. kundak yapacaksan kısa kol kundak yapabilirsin..
Peki 6-9 aylık alacağım kıyafetler uzun kollu mu olsun kısa mı? Tam yazın ortasında olacak çünkü
6/9 ay için kısa kol al canım.
Tamam çok teşekkürler
2 3 tane yine uzun kollu al ama genel olarak kısa giyer. Evin yaşadığın şehirde önemli tabide genelde temmuz ağustos sıcak olur yani. Gece belki ince uzun kollu tek birşey giydirebilirsin ama onsa bile çoğu zaman kısa kollu giyer
Anladım çok teşekür Ederim 🥰
Nerde yaşadığına bağlı biraz da canım havalar için söyledim 😁 benimki 2 aylıkken giydirirdim kısa kollu o da dışarı falan çıkınca ama evde uzun kollu devam ederdik benimki de nisan doğumlu ondan örnek verdim 😁
Yani yeni doğan olanları uzun kollu alsam 3-6 aylık olanları bı kaç takım uzun bı kaç takım kısa kollu alsam 6-9 ay olanı da kısa kollu alsam olur mu?
İnternetten isteyeceğim kısa kollu elbiselerde çok fazla yok bilemedim bende
Çok kısa kollu alma bence
Öyle mi dersiniz. Bilemedim bende nasıl yapıcam ne alacam. İlk gebelik bide henüz birşey almadım. Bütün ihtiyaçlarını toplu almak istiyorum sonra olurda zorda olursak elimiz sıkışık olursa bebeğin giyecek elbisesi bulunsun evde istiyorum ama işte ne alacağımı nasıl alacağımı bilemedim
haziranda temmuzda bile dogsa ilk 15 gun 20 gun uzun kol uzun gastane cikisi giydirilir sonrasi yavas yavas soyulur. istanbulda 3 haziranda dogurdum ilk 20 gun uzun kol uzun alt hastane cikisi. sonra uzun alt ucine citcitli uste kisa kol. 30 gunlukken falan alti uzun ustunu zibin di kisakily cikardik yani..45 gunluk olunca komple zibinli kaldi citcitli yani
Anladım çok teşekür Ederim
Geçen yıl 16 mayısta doğum yaptım birkaç tane yenidoğan takım almıştım bir tane de uzun kollu tulum bir iki kere giydi sonrası hep sadece kısa kollu zıbınla durdu çok sıcaktı
Benim kızım 7 ayda doğdu canım şuan 7 aylık bu yedi aylık sürede hiç kısa kol giymedi
Kısa kollu bence benim suan 2 aylik bebegim var bu havada kısa kollu zihin iustunede normal bir tulum giydiriyorum..
2 aylıkken sıcak olur kısa al sen
Tamam teşekür ederim
Bebegim haziranda dogdu ilk ay uzun kollu tulum giydirdim 2. Ay gayet sıcaktı kısa kollu şortlu tulum giydirdim. Naçizane tavsiyem kulaktaki bebek için tulum çok iyi oluyor alt üst ayri giydirince tişört sürekli yukarı siyriliyor
Ya anladım teşekür ederim
Bende mart ayında doğum yapmıştım 4 aylıkken yaza denk gelmişti fazla kısa kol giydirmeye bacakları kollari mor mor damar damar oluyordu surekli ince uzun kol penye giydirdim arada bir iki saat kısa giydirdim surekli banyoda yapacak illaki yazın bence uzun kollu çok al bir iki tane kısa olsun
Sivri sinekleride düşün 😀
O da var tabi :)
Nisan sonu dogum yaptim ben haziran sonu kisa kollu giymeye basladi hava asiri sicak oluyor bebekler sicagi sevmez zaten
6 9 aylık kıyafetleri alma bebegin zayıf olur kilolu olur şimdiki kıyafetler küçücük kızım mesela 10 aylık 12.18 giydiriyorum oğlum 4 yaşında 6 yaş giyiyor o yüzden 03. Ve 3 6 ayı al benim bebegim geçen sene nisanın 29 unda doğdu havalar aşırı soguklaştı o günden itibaren hazirana kadar kombi yaktım uzun kollu giydirdim hep
Kısa kollu da olur ince uzun kollu da olur ben 25 temmuzda dogum yapmıştım ve yenidoğan bebegim sürekli isilik oluyodu sadece zıbın giydiriyordum
Uzun kollu giydirilir
Tamam çok teşekür Ederim
Ben ilk sene hiç kısa kol giydirmedjm ince uzun kol al
Anladım çok tesekkur ederim
Evin sıcaklığı önemli nerde yaşadığın önemli bence ama genel olarak uzun kol vence mayıs Haziran'da uzun kol olur sonra kısaa geçersin
Mesela bizim en serim oluyor yazı n ağustosda doğum yapcam yine de uzun kol giydiririm evde dişarda kısa kol
Ben antalya da haziranda doğurdum kızıma o yıl hiç kısa kollu giydirmedim. Onun teninde canında ne var hemen pişer kızarır.
Çok teşekür Ederim
Mayıs ayı serin oluyor canım mevsimlik uzun kollu almıştım ben hep mayısın 2sinde doğdu kızım
Benimde tahmini doğum 22 mayıs. Çok teşekür Ederim yorumunuz için
Rica ederim canım kizmi erkek mi
Erkek bebeğim bende çok heyecanlıyım ilk gebeliğim. 2 senedir evliyiz artık Allah'ın izniyle evimizin bı neşesi olsun istiyoruz 🥰
Hazır ol ozaman tam neşe geliyor evinize canım Mayıs bogalari neşeli oluyomus benim kızda doğdu doğalı neşeli guler yüzlü
Yaa ne güzel bizde biliyoruz heyecanla bakalım artık,🥰
Mevsim sıcaklığına göre değişir canım 2024 yazında ben 2 buçuk ve 8 aylık oğluma akşamları uzun kollu giydiriyordum mesela çünkü esinti vardı ama 2023 yazında 1 buçuk yaşındaydı oğlum sıcaktan nefes alınmıyordu dışarda tek çıtçıtlı atletle gezdiği çok oldu eğer 2024 yazı gibi olursa uzun kollu 2023 gibi olursa kısa kollu yeterli olur
Anladım o zaman havaya göre duruma bakar öyle giydiririm teşekür Ederim
Uzun kollu canım çünkü çok küçük
İşte bende o yüzden bilemedim küçük ya sıcağa aldanıp kısa giydirsem Allah korusun hasta falan olur.
1,473,951 soru
24,132,099 cevap
334,089 kullanıcı