0 oy
212 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (70 puan) tarafından

Kizlar ben ilk doğum yaptım eşim yanimda değildi hastanede korona donemiydi tek başıma doğum yaptım bütün süreci tek başıma geçirdim  lohusalık depresyonuna yakalanmıştım yanlız hissediyordum.esimde hiç destek olmadi bana hiç sevgi gostermedi aksine çok soğuktu sonra gecelerce ağladım. İkinci kizima hamileydim eşimi defalarca uyardım bak dedim yine yapma lütfen dedim bana o dönemde destek ol dedim. Ben gittim istanbulda doğum yaptım eşim mesleği gereği gelemedi. Yine hastanede tek başıma doğum yaptım hastaneye ne bir çiçek gönderdi ne bişey. Üstelik sancım var diye mesaj attım bana tamam dedi bana tartıştım bu konuda. Niye tartismjsim diye bana öyle davranmış. Ve sonra günler geçti ben tek başıma kayınvalidemgildeyim hala benimle tartışıyo Uzak yoldan geldi 20 gün sonra yine aynı tavrını sürdürdü ve o gece yatıp uyudu. Ben sabaha kadar ağladım. Ben bu durumu atatamıyorum. Nası unutucam bilmiyorum kızım 1 buçuk yaşında unutamıyorum 

4 Cevaplar

+3 oy
(2,975 puan) tarafından

Kusura bakmayin ama ne istiyorsunuz ? Hiç mi kendinize acimiyorsunuz ilk çocugu yaptin adamin tavri belli ikinciyi niye yapiyorsun? Yani eşin ben insan evladi degilim diye bagiriyor daha ne yapsin adam her halinden belli normal insan olmadigi

Neden kendine eziyet ediyorsun atlatamiyorum yazmissin buradakiler sana ne yapa bilir ne soyleye bilir sen sanirim şeyi duymak istiyirsun benimde kocam oyleydi kufur şiddet kavga her evde var boş ver kocandir bunu mu duymak istiyorsun 

Sana tek tavsiyem psikologa git çocuklarini buyut spiralini taktir ve kocani gram umursamadan hayatini yaşa hayat çok kisa hiç bir erkege degmiyor bunu unutma

Hepimiz lohusayken çok şey yasadik unutulmuyor dogru ben 3 cocuga hamileyim hala ilk cocugumdaki olaylari esimin yuzune vururum içten içe kinlenirim

Ama eşimin bi kotusu varsa on artisi vardi o yuzden iyi bi baba eş oldugunu biliyorum buna guvenip 3 cocugu yaptik

Ama senin esinde gram ne gayret var ne degisiklik neden aglayip uzulesinki nur topu gibi iki evladin var şimdi birak psikolojisi bozuk esini kendi hayatini yaşa oda kudursun dursun

(70 puan) tarafından

Ya işin kötüsü normalde böyle bi insan değil bir dediğimi iki etmez ama dogumlardan sonra böyle oluyo babalık desen çok iyi bir babadır ama doğum hariç bunu gecemiyorum işte niye normalde böyle değil doğumda böyle oluyo 

(2,975 puan) tarafından

Demekki sende dogurmamslisin artik çunki adam kendi dogurmuş gibi lohusa psikolojisine giriyor 

Sen kendini mi dusuneceksin bebegi mi kocani mi?

Spiralini taktir kafan rahat olsun artik kendin için yaşa

Bi çocugun sorumlulugu çok buyuk sen simdi buyuteceksin okula gidicek egiteceksin 20 yasina basicak eşinde hazir çocuga konucak yok oyle yagma

2 tane dogurmussun yenidogan zorlugunu cekmissin simdi birak esin ugrassin sende kendine bak

-Reklam-
+1 oy
(2,495 puan) tarafından

Ortadaki kişiyi görüyosunuz neden 2.çocugu düşündünüz neyse bu sizi ilgilendirir elbette lohusalık doğum psıkoljisi çok zor 9 ay oldu doğum yapalı hala unutamıyorum bende eşim destek oldu ama çok alttan aldı saolsun 

0 oy
tarafından

Erkeklerin çoğu çok merhametsiz. 

0 oy
(219 puan) tarafından

Bana göre eşiniz çok tuhaf davranmış sonuçta o çocukları tek başınıza yapmadınız odunmu oda bence fazla üstüne dülmeyin belkide siz öylesinşz eşiniz öyle olmaya devam ediyordur takma kafana bence ozmn düzelir 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 116 göst.
+2 oy
10 cevap 472 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Huzeyfem (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 495 göst.
6 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde sibelce (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.

Kategoriler