Kusura bakmayin ama ne istiyorsunuz ? Hiç mi kendinize acimiyorsunuz ilk çocugu yaptin adamin tavri belli ikinciyi niye yapiyorsun? Yani eşin ben insan evladi degilim diye bagiriyor daha ne yapsin adam her halinden belli normal insan olmadigi
Neden kendine eziyet ediyorsun atlatamiyorum yazmissin buradakiler sana ne yapa bilir ne soyleye bilir sen sanirim şeyi duymak istiyirsun benimde kocam oyleydi kufur şiddet kavga her evde var boş ver kocandir bunu mu duymak istiyorsun
Sana tek tavsiyem psikologa git çocuklarini buyut spiralini taktir ve kocani gram umursamadan hayatini yaşa hayat çok kisa hiç bir erkege degmiyor bunu unutma
Hepimiz lohusayken çok şey yasadik unutulmuyor dogru ben 3 cocuga hamileyim hala ilk cocugumdaki olaylari esimin yuzune vururum içten içe kinlenirim
Ama eşimin bi kotusu varsa on artisi vardi o yuzden iyi bi baba eş oldugunu biliyorum buna guvenip 3 cocugu yaptik
Ama senin esinde gram ne gayret var ne degisiklik neden aglayip uzulesinki nur topu gibi iki evladin var şimdi birak psikolojisi bozuk esini kendi hayatini yaşa oda kudursun dursun