+1 oy
103 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2 puan) tarafından

Merhaba

Bebegim beni emdikten sonra 90 cc mama içiyor hayal ağlamayadevam ediyor doktor kilo alımı normalin üstünde dedi

90dan az ver dedi ama asla doymuyor siz olsanız ne yapardınız. Şuan 3 aylık 6700 kilosu 3400 dogmustu

4 Cevaplar

+1 oy
(3,688 puan) tarafından

Suan bebegim 2 aylik 90 cc veriyorum ama gunde 2 3 defa mama diğerleri anne sütü bazen emzirme bazen  sagim yapiyorum  sütun acaba azmi geliyor en fazla 120 cc yeter ona 90 veriyorsun zaten emziriyorsunda saat  aralığı bizde 2.5 3 saat sonra veriyorum kilosuna çok benimde 37+5dogurdum 3440 kg simdi tahminimce  5200 

(2 puan) tarafından

Ben ger emzirme sonrası veriyorum maalesef doymuyor çünkü sutumle

(2 puan) tarafından

Sütüm azsa kilo nasıl fazla alıyor niye doymuyo

-Reklam-
0 oy
tarafından

Ağlaması aç olduğu anlamına gelmiyor gazı filan mı var yada uyuyamıyor mu yada sütün az geliyor olabilir mi

(2 puan) tarafından

Evet uyutmaya çalıştığımda açlık ağlaması yapıyor ve mamayi verdiğimde susuyor mutlu oluyor emziriyorum süt gelmiyo

(2 puan) tarafından

Gazi yok gaz ağlamasını anlayabiliyorum aranıyor 

0 oy
tarafından

Eğer mama fazla geliyorsa beslenmeden sonra kusar ve huzursuz olur canım. Belki de ondan ağlıyordur

(2 puan) tarafından

Kusmuyor daha çok ağlıyor. Zaten mama vermeyince agliyor

tarafından

O zaman doktorun mama miktarını düzgün ayarlaması lazım canım 

0 oy
(1,791 puan) tarafından

Baska sebeptende agliyor olabilir gazi olabilir uykusu gelmjs olabilir. Kucak istiyor olabilir

(2 puan) tarafından

Kucağıma alıyorum uyutmaya calisirken açlık ağlaması yapıyor zaten

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 178 göst.
0 oy
6 cevap 206 göst.
21 Haziran 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Yorgun Cupcake (1,628 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,636 soru

24,127,603 cevap

333,832 kullanıcı

...