+2 oy
316 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (7,013 puan) tarafından

Anneler kendime araba almak istiyorum ama eşimin arabası var kayinpderim kendi arabasını satip kaynima ev aldı şimdi ben alsam kayinpederim eşimin arabasını alır der kapıda iki arabaya ne gerek var siz olsanız ne yapardiniz

7 Cevaplar

+3 oy
(6,327 puan) tarafından

Bendede var eşimdede var kimse alamaz valla arabamızı canm altımızdan . İsterse şoförlüğüne  güvendiğim biri ise işi varsa veririm ama diğer türlü kimse alamaz yani 

(7,013 puan) tarafından

Ben korkuyorum ara sıra kayinpderim araba lazım olunca aliyor şimdi araba alsam  tam alacak arabayı  

(6,327 puan) tarafından

Sizde hayır diceksiniz çok basit canm 

-Reklam-
+3 oy
(1,965 puan) tarafından

eşim arabayı ben motoru kullanıyorum. kimse alamaz çünkü aktif kullanıyoruz ikimizde. zaruri olunca veriyoruz elbette ama biz zorluk çekiyoruz ozaman da

+3 oy
(3,369 puan) tarafından

Hemen söylüyorum 2 araba çok fazla evde  benimde eşiminde var satıyoruz si.di 1 tane salağız gereksiz masraf

(7,013 puan) tarafından

İkimizin okulu uzak cnm eşim ilerde beni işe bırakamaz kışın zor  ise gitmek 

+3 oy
tarafından

Hangi hakla arabanızı altından çekip alıyormuş kimse benim malıma dokunmaya cesaret bile edemez

(7,013 puan) tarafından

Oda biraz para yardımı verdi araba alırken 

tarafından

Yardım etti diye alttan çekip alma hakkı vermiyor kayınpederine

(7,013 puan) tarafından

Haklısın cnm  eşimin emeği daha çok 

+3 oy
(9,656 puan) tarafından

Kayınbaba faktörü olmasa bile iki araba ne kadar gerekli size ilk onu düşün derim kapıda yatacaksa hiç gerekli değil bizim bir araba bir motor var yetiyor araba bazen eşimi bırakıp dönüyorum yada o alıp gidiyor işim olursa beni bırakıyor 

(7,013 puan) tarafından

Şuan ücretsiz izindeyim ise başlasam lazım olacak  cnm  sabahları gitmek kışın zor

+3 oy
(23,647 puan) tarafından

Çok zaruret değilse iki arabaya karşıyım zaruret ise de zaten size lazım olan şeyi onlara vermeniz mümkün değil 

(7,013 puan) tarafından

Şimdi ücretsiz izindeyim ilerde ise başlasam lazım olur cnm esiminde okulu uzak benimde

+2 oy
(9,083 puan) tarafından

gerek varki almisiz . esinin arabasina ne hakla el koysunki. benim var araba

da kimene . herkesin bircu harci kendine birikimi kendine ne hakla el koysun. odenmeyen borca girilmez demekki kendine guvenip alacaksin onlarda kendine guvenip ev icin borca girmisler. esin ayri sen ayri ilerde cocugun huyur 3 araba da olur bi kapida kimene

(7,013 puan) tarafından

Kayinpderimde araba alınca yardımcı oldu cnm ondan

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 312 göst.
23 Mart 2025 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (539 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 687 göst.
9 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Sunflower (1,150 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 455 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zehraao (269 puan) tarafından soruldu