+3 oy
572 göst.
Diğer kategorisinde (1,241 puan) tarafından

image

image

bu ikisinden hangisi daha kullanışlı ki acaba . Normal günlük bir şey alıp geçecegimno yüzden fiyatı ucuz olana yonelfim. Döküm mu daha iyidir yoksa klasik tava mi

15 Cevaplar

+3 oy
(14,759 puan) tarafından

Ikside çöp üstteki fiyatından belli. Alttakini kullandım bırak 1 seneyi 3 ay kullandiysam iyi makineye atmadığım halde soyuldu kesinlikle onermem

(6,693 puan) tarafından

Evet yaktığı yerde hemen iyilesmiyor 

(681 puan) tarafından

Kulplarıyla beraber satılıyor Trendyolda 

(12,026 puan) tarafından

Bende kullanıyorum gram soyulmadi .sadece tutma yerleri çok ısınıyor elin yaniyor

(4,802 puan) tarafından

Evet silikon kulp varmış alacam inşallah 

Bi yönden iyi plastik olsa har ateşte yanıyor bide bunlar direk fırına da atılıyor

(12,026 puan) tarafından

Evet atılıyor fırına direk hiç birseycikte olmuyor.

-Reklam-
+2 oy
(1,965 puan) tarafından

edadan alttaki yani var bende gayet iyi üsttekinin de başka bir markasından var her iki modeli de kullanıyorum ben

+2 oy
(9,327 puan) tarafından

Alttaki den annem kullanıyor memnun ama sapı için silikon al çok fazla ısınıyor çünkü 

+2 oy
(6,693 puan) tarafından

Alttakilerin orjinali var bende cook memnunum yanma yapışma çizilme yapmıyor tek sorun ocaktan alırken çok dikkat etmen gerekiyor felaket yakıyor yaktığı yerde hemen iyilesmiyor

+2 oy
(3,155 puan) tarafından

Teflon tavalar iyi bir marka değilse en ufak hasarda boyası çıkar. Fiyatı uygun olur ama sağlığa zararı çok olur. Alttaki fiyat/performans olarak daha iyi, ilkine göre tabi. 

+2 oy
(4,828 puan) tarafından

Teflan 1 sene daysnmaz seneye degistiririm diyosan al dokumde soyuluyo yapisiyo diyolar yani uzun vadeli kullancsksan ikisi de olmaz ha yok obemli degil diyosan al 

+2 oy
(5,618 puan) tarafından

Altta olandan var bende memnunum

+2 oy
(4,802 puan) tarafından

Alttaki dökümden var bende çok güzel 

Ama üstteki fiyatındanda belli çok çabuk çizilir kalitesiz duruyor 

+1 oy
(3,804 puan) tarafından

Usttekini bordosunu annem almış aynı fiyata sabah açtık yıkadık rengi cikiyo resmen peceteye 

+1 oy
(2,886 puan) tarafından

Döküm olan sahan setinden 4 yıldır kullanıyorum çok memnunum tek eksi yanı saplarının aşırı ısınması 🤗 

+1 oy
tarafından

Alttakinden kayınvalidem aldı, makineye atmadığı halde çok kısa sürede soyuldular. Üstte ki de iyi değildir bence fiyatından belli

+1 oy
(3,764 puan) tarafından

İkinci görseldekini kullanıyorum gayet memnunum 

0 oy
(5,808 puan) tarafından

C şıkkı hiçbiri 

0 oy
(6,612 puan) tarafından

Alttakini bir yıl oldu kullnym makinaya da atıyorum çok şükür bişey olmadı markası taç.tek sıkıntı saplarida ısınıyor 

0 oy
(971 puan) tarafından

İkiside iyi degil. Alttakinden kullandım hmn atıyor içinin kaplaması

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 188 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,429 soru

24,044,579 cevap

329,293 kullanıcı

...