Ikside çöp üstteki fiyatından belli. Alttakini kullandım bırak 1 seneyi 3 ay kullandiysam iyi makineye atmadığım halde soyuldu kesinlikle onermem
Evet yaktığı yerde hemen iyilesmiyor
Kulplarıyla beraber satılıyor Trendyolda
Bende kullanıyorum gram soyulmadi .sadece tutma yerleri çok ısınıyor elin yaniyor
Evet silikon kulp varmış alacam inşallah
Bi yönden iyi plastik olsa har ateşte yanıyor bide bunlar direk fırına da atılıyor
Evet atılıyor fırına direk hiç birseycikte olmuyor.
edadan alttaki yani var bende gayet iyi üsttekinin de başka bir markasından var her iki modeli de kullanıyorum ben
Alttaki den annem kullanıyor memnun ama sapı için silikon al çok fazla ısınıyor çünkü
Alttakilerin orjinali var bende cook memnunum yanma yapışma çizilme yapmıyor tek sorun ocaktan alırken çok dikkat etmen gerekiyor felaket yakıyor yaktığı yerde hemen iyilesmiyor
Teflon tavalar iyi bir marka değilse en ufak hasarda boyası çıkar. Fiyatı uygun olur ama sağlığa zararı çok olur. Alttaki fiyat/performans olarak daha iyi, ilkine göre tabi.
Teflan 1 sene daysnmaz seneye degistiririm diyosan al dokumde soyuluyo yapisiyo diyolar yani uzun vadeli kullancsksan ikisi de olmaz ha yok obemli degil diyosan al
Altta olandan var bende memnunum
Alttaki dökümden var bende çok güzel
Ama üstteki fiyatındanda belli çok çabuk çizilir kalitesiz duruyor
Usttekini bordosunu annem almış aynı fiyata sabah açtık yıkadık rengi cikiyo resmen peceteye
Döküm olan sahan setinden 4 yıldır kullanıyorum çok memnunum tek eksi yanı saplarının aşırı ısınması 🤗
Alttakinden kayınvalidem aldı, makineye atmadığı halde çok kısa sürede soyuldular. Üstte ki de iyi değildir bence fiyatından belli
İkinci görseldekini kullanıyorum gayet memnunum
C şıkkı hiçbiri
Alttakini bir yıl oldu kullnym makinaya da atıyorum çok şükür bişey olmadı markası taç.tek sıkıntı saplarida ısınıyor
İkiside iyi degil. Alttakinden kullandım hmn atıyor içinin kaplaması
1,467,429 soru
24,044,579 cevap
329,293 kullanıcı