+2 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (1,414 puan) tarafından

Kızım premature 32 haftada doğdu yenidoğan döneminde kontrollerinde üfürüm duyulmuş sonra iğne ucu kadar minik delik dediler ve doktor üstünde hiç durmadı bir yıl sonra takip yazmış rapora.Bir premature annesi olarak zaten hep yüreğim agzımda dolaşıyorum ve bununla beraber bir dizi sağlık sorunu hepsi geçti çok şükür.Geçenlerde aklıma bu delik meselesi geldi dr üzerinde durmadığından kontrollerimizde il dışında hastanede olduğundan kardiyolojiye gitmemiş olduk bir sıkıntı da yaşamadık aslında.Neyse ben yarın için Ankaraya çocuk doktoruna randevu aldım tekrardan kalbini göstermek için kızlar elimde olmasan bir sürü olumsuz yorum okumuş oldum ve endişelerim dahada arttı :( ve çok korkuyorum raporumuzuda şuraya bırakıyorum belki aynı durumu yaşamış olan vardır Allah hepimizin evladına şifa versin,annelik çok kutsal çok özel o kadar da zor 

image

6 Cevaplar

+2 oy
(6,378 puan) tarafından

Canım bu normal bir durum büyük bir ihtimalle kapandı. Senin tedirgin olmanı çok iyi anlıyorum. Korkacak inan bir şey yok şu an bence rapordan anladığım kadarıyla. Çok geçmiş olsun 

(1,414 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim siz iyi bir hemşire iyi bir insansınız Allah sayınızı çoğaltsın 

(6,378 puan) tarafından

Aminnnn canım aminnn. Teşekkür ederim ❤️

-Reklam-
+1 oy
(3,637 puan) tarafından

Buzede 2 mm delik dedi detaylıca suan bebekte sorun görmüyorum ama takip edeceğiz cumartesi randevu aldik kardiyolojiden goturcez rabbim herkesin evladını korusun

(1,414 puan) tarafından

Yavrunuz kaç yaşında yada ayında ? Sizede çok geçmiş olsun.

(3,637 puan) tarafından

2 aylik daha 

(1,414 puan) tarafından

Allah bağışlasın minikmiş daha annesi

(3,637 puan) tarafından

Insallah birsey çıkmaz doğumdan sonra kayboluyor falan dediler bakalim dr gorsunde

+1 oy
(2,587 puan) tarafından

Kızım da vardı benim de prematüre doğmuştu hem kalpte delik hem böbrek büyümesi 4 aylık olunca kontrol de ikisi de düzelmişti sorun olmadı şükür 

(1,414 puan) tarafından

Maşallah darısı bize canım geçmişler olsun 

+1 oy
(2,785 puan) tarafından

Benim kardeşim 4 yaşındayken doktor demişti delik diye.ağlayınca filan yüzü dudakları mosmor oluyordu.sonra kendiliğinden kapandı

(1,414 puan) tarafından
+1

Oy kuzum Benim geçmiş olsun

+1 oy
(1,616 puan) tarafından

gecmis olsun benmki daha 21 haftalikken vardi en son 3 yasinda gitmistik hala delik var ama kuculuyor dedi sorun yok s3nede 1 kontrole gidiyoruz bizde (39 haftalik dogdu))

aslinda kilo alsa kapanicak ama oglum pek yemiyo yavas yavas kuculuyormus işte 

(1,414 puan) tarafından

Canım benim Rabbim şifasını versin belirtiler var mı gözlemlediğiniz ?

(1,616 puan) tarafından

saol hasta olan şifa bekleyen butun cocuklara ALLAH şifasini esirgemesin

belirtiler yoktu cocuk dr ufurum olabilir dedi bi baktirin demisti bende anne karnindan beri kalbinde kucuk deligi vardi zaten senede 1 kontrole gidiyoruz olursa soylerdi dedm yine  gittik kardoloji dr ufurum yok iciniz rahat olsun delikte zamanla kapanir ilaclik bi durumu bile yok dedi yinede gozumuz ustunde

ya zaten eskiden bu 3 yil surecten bahsediyorum kardolojiden hemen randevu alamiyordum coccuk dr onay verp yonlendirme yapmasi gerekiyordu suan istedgn zmn kardolokiden randevu alabiliyorsun 

+1 oy
(6,776 puan) tarafından

Benim oğlumdada var hemde 2 tane ve 2 ayrı çocuk kardiyoloji gördü en son uçaktan kapatmaya başlamış dediler 6 ay sonrasına kontrol istedi sizinkide çok minik olduğu için 1 yil demişlerdir 

(6,776 puan) tarafından

Üfürüm duyulmadı yazmış rapora 

(1,414 puan) tarafından

Ben de onu anlamadım üfürüm duyulmadıysa tanı neden üfürüm ? Yarın öğreneceğim hayırlısıyla.Siz de herhangi bir gözlemlediğiniz belirti oldu mu ?

(6,776 puan) tarafından

Yok canim yerken tıkanıyor ve çok çabuk yoruluyor du baya normale döndü tahminimce normale dönüyor 

Bazen sisteme farklı girmeleri gereke biliyor 

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 275 göst.
0 oy
1 cevap 168 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kbranur (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.

Kategoriler

1,473,242 soru

24,122,176 cevap