+2 oy
268 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Koca tarafiyla olmuyor anlaşamıyoruz anlasabilcegimide sanmıyorum beni sevmiyorlar araya mesafe koyan veya tamamen ilişkiyi kesen süreci nasıl ilerlettiniz

4 Cevaplar

+2 oy
(9,916 puan) tarafından

Eş ailesinden bahsediyorsan ben en baştan beri hiç gereksiz samimiyet kurmadım sonradan mesafe koyunca illa tatsızlık çıkıyor malesef 

(12 puan) tarafından

Malesef ben kendi ailem gibi görüp hep iyi davrandım iyi olmaya çalıştım ama çok yıprandım bı gerekleri yok olmasa daha iyi olurmus

-Reklam-
0 oy
(3,207 puan) tarafından

Ciddi bir konuda konulan bir mesafe ise asla arama, sorma olmaz.( güven sorunu,  ahlaksızlık, can güvenliği gibi) Kişilerin anlaşamaması gibi durumlarda çocukları eşimle gönderirim ,asla kimseyi doldurmam , görüşmem. Yok tadımız bozulmasın ama mesafe iyidir diyorsan arama gitme ama aramalara cevap ver, görünce söyle , surat asma ama fazla birseyler paylaşma

0 oy
(23,956 puan) tarafından

Gerekmedikçe aramam saygısızlık yapmam eşimin yanında asla kötülemem önemli günleri kötü günleri asla atlamadan sorar ilgilenirim ama onun dışında işime karıştırmam sene de bir iki ancak görüşürüz gurbetteyiz onlar bize daha çok gelir ilk senelerde kayinvalidem çok karışmaya çalışırdı ev düzenime sonra sonra sınırını çizdim şimdi ihtiyacı kadarına dahil olur 

0 oy
(4,772 puan) tarafından

Yani canım herkese karşı bir mesafem olduğu için bilirler yani ona göre davranırlar birden bire bir şey yapamazsın 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 97 göst.
0 oy
1 cevap 116 göst.
+1 oy
5 cevap 363 göst.
22 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Emine4242 (29 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 569 göst.

Kategoriler

1,473,585 soru