Kızlar şimdi yazcam diyeceksiniz yine mi koca:) haksizsam söyleyin ben adetim oruç tutamıyorum ama genelde uyanir sahur hazırlarım kocama dün gece çok yorgundum defarlca seslnemis duymamisim ezana bir saat kala uyandim baktım elinde telefon oyun oynuyor kaşını çatmış surat beş karış kalkma kalkma hazirlma diyor neyse kalktım hazırladım sabah olunca kızdım sahurda uyaniksin bir çay kurup kahvaltı önüne kuramıyor oyun oynuyorsun uyanmami bekliyorsun diye kızdım sesini etmedi haksız mıyım
benim kocam kendi yemegini kendi hazirlar yer ben sadece bulasigini makinaya koyarim oyle soyliyim
Kocanın yapısına bağlı. Yapısında kahvaltı, sahur hazırlama yoksa sende ondan bunu bekliyorsan haksızsın. Bu saatten sonra değişmez o adam
Öyle deme cnm biz kadınlar yapımızda olmayan nelere katlanıp neleri yapıyoruz
Eşim bakarken kendisi sahur hazirlarmis bana gelince herşeyi benden bekler kaynanam onu doldura doldura bu hale geldi
Öyle tabiki ama olan yine kadına olacak 😕o adam değişmez ki daha çok söylenip kadının moralini bozacak
Yemek haizrlamak yerine oyun oynamış. Eğer bunu benim kocam yapsaydı asla kalkmazdim. Heralde canın sahur yapmak istememiş ki oyun oynuyorsun derdim. İyi uykular der yatardim!. Vaz geçin bu zihniyetten. Nasıl eşinin yapısında var yok. Medeniyet merhamet yapisind ayoktur derseniz onu anlardım.
Benim kocam yapsa bende kalkamazdım. Kocam yapmaz da böyle bir şey aksine kendi hazırlar beni de çağırır. Vaz geçin bu zihniyetten demişsin ama adamın yaptığını savunmuyorum ben yanlış anlaşılma olmasın lütfen. Sanırım eksik yazdım. Anlatmak istediğim, eşi, erkek adam iş yapmaz yemek hazırlamaz kafasındaysa eğer post sahibin böyle bir beklentiye girmesi yanlış. Adamın yapısı belli (dediğiniz gibi medeniyet merhamet anlayış empati yoktur yapısında)
Yani. Ben öyle erkeğin yapisind ayoksa beklemen yanlış gibi anladım. Pardn
Ben şahsen derdim ki elin ayağın tutuyor çok şükür kendin de hazırlayabilirsin
Ezana bir saat varmış daha vakit çok bende bir saat kala kalkıp hazırlıyorum çay suyunu koysa eline yapışmaz bence
Haklısın bende 4 gündür tutmuyorum ilk günü alarma uyandım yat boşuna kalkma rahatın zaten yok dedi dahada kalkmadım kendisi yapıp yatıyor yatmadan sorarım bişey yapayım mı diye o kadar
Adamı alsitirmisisn demekki elini degmemeye şimdi seni mecbur goruyor
Bebek mi ayol kalksin doyursun kendini.
Sen alıştırmissin öyle şimdi de çekiyorsun biraz dişinizi gösterin zamanında
Sen bu eşine niye bu kadar takıyorsun anlamıyorum
Kadının görevi olarak yetistirilmiş, kendisini padişah sanan anasının kıyamadıği prensesi koca bu nerde görsem tanırım, Allahtan bizde yok 😁
1,488,055 soru
24,324,406 cevap
345,431 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın