+2 oy
651 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (82 puan) tarafından

Merhaba kızlar bir yıllık evliyim ama  vajinismus teşhisi konuldu. hiçbir şekilde yapamıyorum en son psikoloğa gideceğim. Normal kadın doğum muayenesi bile gidemiyorum.  Böyle olupta atlatan varmı :((

12 Cevaplar

+2 oy
(3,057 puan) tarafından

İnternette gördüğüm kadarıyla atlatan çok insan var daha fazla kendine işkence etme bu durumu en kısa zamanda psikoloğa git derim inşallah faydası olur ama baktın olmadı bunu tedavi merkezleri var internette bazı doktorlarda hatta anlatıyor belki onlarda ışık olur sana

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Bu vajinismus ne oluyor anlamıyorum biri bana açıklasın açık ve detaylı bilgi 

+1 oy
(3,207 puan) tarafından

Çocuğun var mı? Doktora bu sebeple hiç gittin mi ( merak sadece) Geçmiş olsun bu arada, herşeyin bir çözümü var

(82 puan) tarafından
+1

Çocuk yok Doktora gittin vajinal botoks yaptırdım Hatta doktorun ısrarıyla bir iğne vajinayı uyuşturuyor herhalde ama hiçbir etki etmedi Terapiye git dedi

(3,207 puan) tarafından
+1

Acaba psikolojik neyle alakalı? Burada arada soruluyor vajinusmus , yardımcı olan çıkar inşallah,  hatta gün gelir sen yardımcı olursun başkalarına

+1 oy
(570 puan) tarafından

İki çocuğum var desem ven bi doktordan destek almadım eşimle atlattık ama size tavsiyem bi doktora gitmeniz

+1 oy
(70 puan) tarafından

Aynı sorun bende de vardı doktora gittim dediğin gibi uyuşturucu krem vesaire verdi fakat çözüm olmadı Terapiye gittim 10 günde çözüldü terapiyle muhakkak terapiyi öneririm Onun dışında bir çözüm olduğunu zannetmiyorum

+1 oy
(1,150 puan) tarafından

Ben eski bir vajinismus hastasıyım kardeşim. Süreç uzadıkça ilişkinize zarar verir. O yüzden özellikle vajinismus tedavisi veren bir jinekolog ile tedavi olman. Ben Süleyman Eserdağ Hera klinikte tedavi olmuştum 2013 yılıydı. Üç günde çözüm diyordu. Gerçekten çözüldü ama sonrasında psikologtan destek almak şart. Çünkü bu sefer de cinsel isteksizlık kalabiliyor. Onu da hipnozla çözüyoruz demişti doktor ama ben maddi durumlardan ve şehir uzak olduğu için devam edemedim.

İlk etapta psikolog işi uzatır. Aylarca sürüp sonuç alamayanlar vardı. Bu şekilde insanın enerjisi de tükeniyor. 

(702 puan) tarafından
+1

Vajinismus olduğumuzu nasıl anlarız cnm şimdi afersizn ilişki esnasında canm aciyr çekiyorum kendjmi yâda ters şekilde dönüyorum ama afersinz vajindan giruyrz ilişkiye yani arkdan değil yanlış anlaşılma olmasın öyle daha ckk canm aciyr cekyrm kendimi geri eşimde sinir oluyr sevmyr hata bu yüzden ztn kendjnj cekyrsn ne diye girek dyr  haklı bjr nevi

(1,150 puan) tarafından
+1

Vajinismus aşırı korku kaynaklı hiç ilişkiye girememe durumudur. Yani vajinismuslular bakiredir çoğunlukla. Siz anladığım kadarıyla yapabiliyorsunuz ama canınız yanıyor. Kuruluk varsa da ağrı olur. Kayganlaştırıcı birşeyler kullanın. Doğal bitkisel yağlar en iyisi. Sonrasında gevşemeniz kendinizi rahat bırakmanız lazım. Kasınca da canınız yanar 

+1 oy
(299 puan) tarafından

evet benim bi yakinim boyleydi ve atlatti korkacak bisey degil asla bu arada korku kaynakliysa eger 

+1 oy
(5 puan) tarafından

Ben 6 aylık evliyim babada konuldu çok korkuyorum ve kasılmam oluyor  kimseye bişey diyemiyorum 

(9,080 puan) tarafından
+1

hic olmuomu ki iliski yoksa normal

kasiyormusun aciyacak diye merak ettim . orasi gep genis aslinda yansitmayi kullan z yani bir ayna al ve koy yere otur iki elince  vajina dudaklarindan titip ayir genislet yani aynada gorerek . oranin nekadar genişleyebilen bir yapida oldugunu beyin algilayacak ikna olacak ki olsun . oraya kocaman bir 500 ml su sisesi bile sigar daha kalin bir mazeme de sigar yani onu beyin idrak etmeli goz gormeli. arkadasim bu sekilde iki ayda kendi kendini ikna ederek asmisti bu durumu.

+1 oy
(217 puan) tarafından

Evet yaşadım ama doğumu sezaryen yaptım ilişki rahat oluyor ne acılar çektim ne strese girdim beee Allah yardımcın olsun ihmal etme umarım şifa bulursun acı dediysem psikolojik olarak yanlış anlama 

+1 oy
(217 puan) tarafından

İstanbul'da isen fatmaakantopbas hoca öneririm 

+1 oy
(1,548 puan) tarafından

Ben de vajinismustum. 1 ay kadar birliktelik olmadı. Eşim yaklaştıkça tüm vücudum tir tir titriyordu. Çenem birine çarpıp dişlerim takirdiyordu resmen her tarafım gerilip kasiliyordu. Eşim yaklaştıkça tepip yataktan atıyordum 😂😂😂 uyuşturucu kremler denedim olmadı. Kendime çok ağır uyku ilaclari aldım hatta kırmızı reçeteli uyku ilacı bile aldım ama o korkuyla sabaha kadar gözümü kırpmadim hiç uyumadım 😂 psikiyatriye gittik. O da bunun tedavisi başka şehirde dedi. Haftada bir gideceksiniz dedi. Öyle bir imkan da yoktu. Balayında eczacı eşime demiş ki eşine içki içir. Öyle kesin olur demiş. Eşim bana votka aldı hayatta ağzima surmemistim. O gerginlikten eşim lavaboya gidince şişenin hepsini bitirmiştim. Sabaha kadar kusup rezillik çıkarmışim ama eşimi gene yaklastirmamistim. Sonra da sabaha kadar ağlamıştım balayimiz da rezil olmuştu 😂😂😂 en son kafaya koydum bu iş olacak diye. Eşime dedim ki bana tecavüz et. Yani yapacak bişey yok. O kadar dedim tecavüz eden adamlar nasıl ediyor dedim. Naparsam yapayım bırakma dedim 😂😂😂😂😂😂 eşim de resmen zorla yaptı. Çünkü zaman uzadıkça aramız Soğucak ikimiz de bu duruma alışacaktik. O geceden sonra da tabi diğer denemeler de çok kötü geçti ama zamanla alıştım çok şükür. Şuan ikinciye hamileyim 😂😂 kendi cabalarimizla atlattık çok şükür 😂 ama o 1 ayda çok psikolojim bozulmuştu kendimi çok yetersiz ise yaramaz hissetmiştim artık yapmak zorunda hissetmiştim son çare olarak bunu denedik. Yoksa artık ikimiz de vazdecicektik denemekten

(4,070 puan) tarafından

Allah seni ne etmesin kız,bana tecavüz et nedir 😁😂

(1,548 puan) tarafından

Napiyim canım başka carem kalmamıştı 😂

+1 oy
tarafından

İlişki esnasında rahat ol canım korkulacak bırsey degıl nenelerımız 10 15 cocuk anası....güzelce bir duşunu al kendını rahat bırak sıkarsan olmaz 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 87 göst.
+1 oy
8 cevap 277 göst.
+2 oy
0 cevap 89 göst.
29 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (6,856 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 96 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Isteoylesine (373 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,971 soru

24,132,316 cevap

334,104 kullanıcı

...