1 saattir ocakta hala pişmedi yetismeyecek iftara ben napicam kizlar ya hep böyle oluyor
Keşke erkenden yapsaydın daha önce yapıp pismedigini biliosan tedbir alsaydın ben de geçen iftara 5 dk kala düdüklü açtım corbam su gibiydi öyle çorbasız kaldik
Ay ben düdüklü kullanamıyorum yok zaten de bizse yemeksiz kaldık herhalde pismez gibi o kadar da para verdim
Yenir yaa
Buzluğa mı atmıştın cnm eğer buzluğa taze fasulye atacaksanız biraz haşlayıp öyle atın cnm birde düdüklü tenceren varsa onda pişirmeyi dene
Buzlukta var kayinvalodem getirmiş ama onu pisiremedim hemde haşlanmış olmasına rağmen kayinvalidem benimkide pişmedi dedi atacaktım çöpe daha atmadım. Bugün marketten aldım canım istedi onu da pisiremiyorum ya .düdüklü yok korktuğum için almadim
Valla bilemedim cnm
at dudukluye hemen pişer ben öyle yapıyorum
Yokki bende kullanmaya korkuyorum diye almıyorum
o zman kapağını kapat ocağı sonuna kadar aç inş yetişir canım
Düdüklede pişiyor
Yemeğe kavurunca soğuk su koyduysan da pişmeyebilir taze fasulye. Ama şu an biraz karbonat ekle de kaynat biraz daha belki olur....
Sıcak su koydum tam 3 defa yüksek ateşle pisirdim canım az sertlik vardı ama yedik çok şükür 😀
Misafir yoksa eşinle Teksen
Kavalti hazırla melemen yap
Yedik bacım yedik az sertlik vardı ama güzeldi 😂😁
Fasulyenin cinsiyle alakalı olabilir ben 1 saat kısık ateşte ağzı kapalı kendi baharında pişiriyorum yumuşacık oluyor
Ayy evet o kadar da para verdim ona yandım valla canım fasulye cekti alıyım dedim almaz olaydım 3 defa sıcak su koydum anca pisti dahada sertlik vardı 2 saatte anca o kadar pisti
Ne yaptın kızımın adaşı pişti mi fasülyeler yetişti mi 😀
Yarı pişmiş yarı pişmemiş yedik benim için sorun değil de eşim yemiyor 🤠 ahh yerim o tatlı adaşımı💞
😀🥰🥰🥰
1,470,502 soru
24,086,694 cevap
331,536 kullanıcı