Selamün aleyküm rahmetullahi ve berahatuhu hanımlar neler yapıyorsunuz bakalım eşim beni ve kızımı görümceme yolladı ezan okunduğu gibi suyunu iç hurmanı ye gel Elif ablamlarda bir saat kalsın dedi bu adam neyin peşinde 🧐🧐🧐 ee siz neler yapıyorsunuz bahaalımmm anlatın sizin eşiniz de size böyle sürprizler yapar mı gııı 🤔 😁 🩷 💜 🩷
Başlığı okuyunca sövmedim desem yalan olur şimdi post içeriğine uymamış
Ahahahah dur dur değiştireyim 😂😂
Eee ben okadar yazdım nere gitti yorumum bıde uzun yazmıştım 😡
Ayy banada oluyor bu neden bir anda sıfırlanıyor anladım bende yaa hatta öyle olunca bi daha yazasim gelmiyor 🤔😒
Ayy vala sinir oldum neyse artık Rabb'im daım etsin bacım🤲aslında baya, uzun yazmıştım ama üşeniyorum 🤭
Ahahahah sorun yok güzel bacım bide amin amin amin kardeşim benim ❤️ ☺️
başlık neydi gıı merak ettim hshhs
He ya bende merak ettim😂
Kocam beni evden kovdu sjsjsjsjs 😜 ama cidden kovdu beni ve kızımi arabadan indirdi hadi git ablama orada kal iftara kadar eve gelme dedi 😂😂😂
Bizde daha ezan okunmasına var ilk defa bu kadar acıktım diğer günlerde hiç açlık hissi yoktu uzanmış ezan saatinin gelmesini bekliyorum
Ne kadar var sizde ezana bizim burda okudu ezan bahçe de bekliyorum. Ve bende çok susadım ya vallahi billahi orucumu açtığım gibi suya saldırdım 😅
Daha 36 dakika var cnm istanbuldayım cnm
Hee anladım İstanbul dasin ben ise Mardin deyim Allah şimdiden kabul etsin inşallah kardeşim ❤️ ☺️
Cokkkk acıktım iftara son 2 dk
Anammm sende mi acıktın 😅bende çok susadım valla ama orucu açtım elhamdülillah 🥹
Kiz başlığı okuyunca içim bi cız etti,neysek sıkıntı yokmuş. ALLAH muhabbetinizi artırsın.
Biraz dikkat çeksin dedim sjsjsjsjsjs 😂😁💜🩷amin ecmain kardeşim benim
Hastanede iyileşmeye çalışıyoruz kaç saatir aralıksız ağlıyor serumu istemiyor psikolojik olarak o da bende çöktüm umarım hemen iyileşir çıkarız 🙏🙏🙏 yavrumu böyle gördükçe kahroluyorum
@MEHYASEL.ERT Allah razı olsun canım inşallah biran önce eve geçeriz çok yoruldu hem hastalık hem ağlamadan 😢
@@Sekerkizz Allah razı olsun canım ağlamaktan tipinde kaydı şişti yüzü gözü😟
Rabbim evladına acil şifalar versin inşallah sana da güç kuvvet versin kardeşim
Allah razı olsun kardeşim Aminn bütün hasta yavrulara rabbim şifa versin 🙏🙏🙏
Amin amin amin kardeşim benim 🤲🏻💜
Sürpriz neymiş Yasemin, bi foto moto atarsın artıkk heralde 😂
Özel gün fln mı bu arada?
Ahahahah valla sürpriz öyle içinden gelmiş benimde çok hoşuma gitti valla Allah ondan razı olsun ömrüne bereket katsın inşallah ❤️🥹
Yaa harika maşallahh Allahım mutluluğunuzu daim etsinn 💗
Amin amin amin kardeşim benim Allah razı olsun inşallah en güzelleri senin olsun ☺️🩷💜
1,473,144 soru
24,120,825 cevap
333,460 kullanıcı