+4 oy
304 göst.
Diğer kategorisinde (1,654 puan) tarafından

Ben ilk defa gördüm aldım ama inşallah iyidir normalde sebamed kullanıyoruz bakalım kullanan var mı ? 

image

5 Cevaplar

+2 oy
(5,521 puan) tarafından

Almadım ama alabilirim canm eyüp sabrinin zeytinyağlı olan şampuanını kendime kullanıyorım bunu ilk kez gördüm . Kullandıktan sonra görüşlerinş benmle paylaşırmısın canm bnde kızıma alayım memnun kalırsan 

(1,654 puan) tarafından

Tabi canım paylaşırım . Benim oğlumun saç dipleri kaşınmaya başladı sebamedle bende bugün bunu görünce alayım dedim iyi bir marka olduğunu biliyorum ama çocuklarda bilmiyorum bakalım 

(5,521 puan) tarafından

Doğal bir ürün canm. bende kızıma sebamed kullanıyorm ama saç dipleri konak gbi kepek oldu kızım 4 yaşında birde bebekte değil yani 

tarafından

temiz içerik değil çocuklar için 

-Reklam-
+2 oy
(1,654 puan) tarafından

Post üste ❤️

+2 oy
(823 puan) tarafından

Bebek şampuanı bilmiyorum ama kendim için macadamia yağlı olanı almıştım. Saçlarımın dipleri sivilce dolmuştu. Şikayet varda aynı şikayetler vardı. Bıraktım kullanmayı. Bebek şampuanını bir arkadaşım almıştı. O da beğenmemiş

+1 oy
(4,522 puan) tarafından

Bir kaç aydır bunu kullanıyoruz beğendim ben biraz sıvı sadece diğer şampuanlara göre 

(1,654 puan) tarafından

Benim oğlumda da saç derisi kaşıntısı başladı sebamed kullanıyorum normalde bunu görünce dedim markanın iyi olduğunu bildiğimden deneyeyim inşallah benim oğlumada iyi gelir 

+1 oy
tarafından

image

incia kullanıyorum ben
(1,654 puan) tarafından

Evet onu da bir doktor öneriyordu halbu ki yarın iade edeceğim markete 

(1,654 puan) tarafından

Ayy sebamed in içinde bile neler varmış ya 

tarafından

evet temiz sandığımız şeyler çöp resmen 🤦🏼‍♀️

(1,654 puan) tarafından

Bende senin aldığından deneyeceğim bir  

tarafından

inşallah çocuğuna iyi gelir

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 508 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 468 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,241 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 246 göst.
25 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melike111020 (456 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 389 göst.
1 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Sarioglusumm (306 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,721 soru

24,006,302 cevap

327,592 kullanıcı

...