Ben ilk defa gördüm aldım ama inşallah iyidir normalde sebamed kullanıyoruz bakalım kullanan var mı ?
Almadım ama alabilirim canm eyüp sabrinin zeytinyağlı olan şampuanını kendime kullanıyorım bunu ilk kez gördüm . Kullandıktan sonra görüşlerinş benmle paylaşırmısın canm bnde kızıma alayım memnun kalırsan
Tabi canım paylaşırım . Benim oğlumun saç dipleri kaşınmaya başladı sebamedle bende bugün bunu görünce alayım dedim iyi bir marka olduğunu biliyorum ama çocuklarda bilmiyorum bakalım
Doğal bir ürün canm. bende kızıma sebamed kullanıyorm ama saç dipleri konak gbi kepek oldu kızım 4 yaşında birde bebekte değil yani
temiz içerik değil çocuklar için
Post üste ❤️
Bebek şampuanı bilmiyorum ama kendim için macadamia yağlı olanı almıştım. Saçlarımın dipleri sivilce dolmuştu. Şikayet varda aynı şikayetler vardı. Bıraktım kullanmayı. Bebek şampuanını bir arkadaşım almıştı. O da beğenmemiş
Bir kaç aydır bunu kullanıyoruz beğendim ben biraz sıvı sadece diğer şampuanlara göre
Benim oğlumda da saç derisi kaşıntısı başladı sebamed kullanıyorum normalde bunu görünce dedim markanın iyi olduğunu bildiğimden deneyeyim inşallah benim oğlumada iyi gelir
Evet onu da bir doktor öneriyordu halbu ki yarın iade edeceğim markete
Ayy sebamed in içinde bile neler varmış ya
evet temiz sandığımız şeyler çöp resmen 🤦🏼♀️
Bende senin aldığından deneyeceğim bir
inşallah çocuğuna iyi gelir
1,464,721 soru
24,006,302 cevap
327,592 kullanıcı