bu bahar da görmek nasip oldu, leylekler döndü 🤗 niyeyse çok severim leylekleri
marteniçkalarınız varsa gözünüz havada olsun😅
cok gezcen demek ki hepsini görmüşsün ☺️
hadi inşallah 😂 3 sürü geçti bir anda ve çok güzel ötüyorlardı
Türkiye turu seni bekliyor o zaman leyleklerin hepsi size gelmis bizde bir tane gorcez diye ugrasiyoruz☺️
Ayy bende evin pencerelerini actim kuşlar tele konmus ösüşüyorr 😍bahar geldiiii 🌺🌺🌺
yılın en güzel zamanları, her yer cıvıl cıvıl.
Ayyy ne güzel yakalamişsin🤗
videosu da var😅 önce seslerini duydum güzel oldu😂
Ben de 1 sürü gördüm pazartesi günü
çok güzeller
Antalya semalarında süzülüyor lar
ben de adanadayım 🤗
Aaaa yakınız ne güzel
her biri bir bebek getirse sizin orda bebeksiz ev kalmayacakmış
1 mi? 1 olmaz ama... kardeş lazım buna demiyorlar mı konu komşu falan.
e sıkılıyordur çocuk. bak kardeşsiz olmaz. ilerde çok arar sen de pişman olursun. gençken yapın yavrum sonra bu enerjin kalmaz peşinden koşturamazsın
bence geçen leyleklere bi el salla yol yakınken ;)
Nedense o teyzeleri katılıyorum en azından bir tanecikte olsa bir kardeş olmalı ya😁
annemler daha hamileyken diyordu sıcağı sıcağına hemen bi tane daha yapın diye. benim doğum zor olunca annemin bile gözü korktu, yeter yapmayın diyor 😂😂
yok yok sen leylekler gitmeden bi seslen bence bu konuda. hem doğum derdi olmaz kolayca hazır çocuk
Allah isteyene versin😂
Ankara'ya gelmez mi ki :) Çok güzel görünüyorlar, her sene bilekliğim olurdu bu sene takmadım çünkü hiçbir dileğim kabul olmadı ahahhaa
ilk defa ben de bu sene taktım, az önce de limon çiçeği açmış dala astım bekliyorum 😅
Kokusu geldi burnuma, mis ya <3
bayılıyorum bu kokuya.
Çok güzel yakalamışsın canım 🙂 bende çok seviyorum leylekleri 😅🥰
onlar uzaklar dönünce her şey yoluna girecekmiş gibi geliyor bana
Banada öyle geliyor bide babamı hatırlatıyor hep bana 🙂 babamla küçükken köye giderdik yol kenarında ki elektrik direklerinin hepsinde neredeyse leylek yuvaları leylekler vardı . Babamla hep izlerdik onları 🙂. Şimdi ise leylekler geldi ama babam bir daha gelemeyecek 😞😔
başın sağ olsun canım amane güzel anıların var
Sağol canım öyle ama insan üzülüyor işte 😞
İnşallah bize biraz daha gelmez çünkü bayan leylek bizim evin yanına yuva yapıyo orda dertleşmiştim bidaha ki geldiğinde şunu şunu yapacam diye 1 hafta kaldı oh be diyecem ve sözümü tutmuş olacağım 😁
hayvanın başını mı şişirdin kız😅
Sorma ben ücretsiz izinde iki çocukla savaşırken bayan leylekle birlikte büyütmüştük onunda iki bebişi vardı kafayı nasıl yemisim burdan anlaşılıyo 😁😁
ahahaha güzel anı olmuş 😂😂
Millet daha yeni marteneckalarini bileğini takti ne çabuk leylekler geldi :)
ahaha cemre düştü normal😂
İçim açıldı, nihayet insanoğlunun verdiği zararları anlatmayan bir post gördüm. Daha önce hiç görmemiştim leylekleri böyle 😇
ay mutlu oldum yazdığına 🤗 gerçekten insana iyi şeyler de lazım.
her sene bu zamanlar gözüm havada olur, ötüşmelerş falan harika oluyor.
1,489,096 soru
24,339,568 cevap
345,982 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın