+3 oy
311 göst.
Diğer kategorisinde (141 puan) tarafından

Kızlar ben hiç sürmedim tadını alırım fln diye korkuyorum süren varmı

7 Cevaplar

+2 oy
(1,143 puan) tarafından

Alırsın, sürme. 

(141 puan) tarafından

Orucluyken dudaklarım çok kuruyo yaa nemlendiricide sürsem onunda tadı var 

-Reklam-
+2 oy
(2,302 puan) tarafından

Alırsın zaten yiyosun resmen sürdükten sonra 

+2 oy
tarafından

Bugünde sürmeyiver bacım ister istemez alırsın 

(9,080 puan) tarafından

kaş yaptiranlar da abdestli namazli kadinlar tesetturlu kadinlar yaptiriyor  abdeste engel olmuyormus diye arastirdim ben . ama tabi yine desinler . kaşimi mcrblanding yaptirdim . 8 9 ay kadar kalip cikacak.

(3,385 puan) tarafından

Normalde değil de özel gününde yaptırmanın problem olacağını düşünüyorum. ( bu arada dediğin estetik olarak geçer mi onun için de bir fikrim yok )

(9,080 puan) tarafından

Microblading işleminde kullanılan boyaların kendi kendini parçalama özelliği sayesinde kalıcı bir etkisi olmadığı ve kıl köklerinin tıkanmasına sebep olacak bir uygulama olmamasından dolayı abdest tuttuğu gibi günah olmadığı da hocalar tarafından açıklanmıştır

boyle yazio cogu yerde diyanette estetik amacliysa abdeste engel tibbi amacla yapiliyorsa degil yaziyir bilemedim

(9,080 puan) tarafından

ya iste allah afetsin namaz niyaz kildigim yok da oruca bari onu yapayim bi gun birakmim diye ozel gunumde aradan cikartirim diye dusunmustum ben. allah afetsin namaz niyaz yok ama sonucta gusul ozel gun ve es yakinlasmasindan dolayi zaten sart hani abdeste de engel olmamasi gerek yapilan islemin. cik arastirmadim ama bakdim tesetturlu namazli niyazli kadinlar yaptiriyor demekki engel degil abdeste diye bodoslama daldim esasen bu ise😂

(3,385 puan) tarafından

Canım her tesettürlüye bakma. Bu gusül işinide ihmal etme. Bugün kılmıyorsun ama yarın Rabbim nasip eder inşAllah, onu düşün ipini sağlam tut

+2 oy
tarafından

Orucunu bir ruj jcin riske niye atasin ki surmeyiver

(141 puan) tarafından

Böyle yazanlar cidden sürmüyomu oruç tutarken süreni çok görüyordum da hep merak ediyordum

tarafından

Hayır surmuyorum

+2 oy
tarafından

sürülmez diye biliyorum. tabi detaylı bilmiyorum, hep öyle dediler ben de sorgulamadım hiç. oruç tutarken sürmem bende bu yüzden 

+1 oy
(552 puan) tarafından

Ben sürüyorum. Yalayıp da tadını almadığın sürece sorun yok diye biliyorum.

0 oy
tarafından

Yabancı olan erkeklere kendini göstermeyeceksen ve normal abdest veya gusul almadan yıkayabildiğinde çıkacaksa, içerik olarak necis haram bir madde yok ise oruça bir zararı yoktur.  Zahirden batina bir şey girme söz konusu değildir.  Fakat abdest alırken ruju sileceksin makyaj temizleme toniği ile ya o tad dudağı silerken illa ki ağza geliyor sabun ile yıkasan olur. En asgari gün içinde 3 kere abdest alsan bu bile sil abdest al tekrar sür çok meşakkatli. Ben sürmemeyi tercih ediyorum. Eujun abdestle ilişkisi var oruç ile değil.

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 291 göst.
2 Mart 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Melis33 (553 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 111 göst.
+1 oy
1 cevap 71 göst.
+1 oy
5 cevap 229 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,516 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,432 soru

24,169,227 cevap

335,783 kullanıcı

...