+3 oy
112 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (115 puan) tarafından

Arkadaslar oglum 4 bucun yasinda, gecen sene burun akintisi coktu ,doktor bahar alerjisi olabilir dedi sprey ve surup verdi azcik fayda ediyordu,ve yazin hic yoktu burun akintisi.özellikle soguk havada oluor. Yazin con az var.

Son 3 hafta icinde oglum grip oldu,neyse iyi ama hala burnu asiri akior sprey veriom surubuda veriom ama nerdeyse hic fayda etmior ,dokroru aradim dedi biraz etkisini görsun görmuyorsa alerji testi yapariz acaba baska biseue mi alerjisi var.ama biraz gözetlemem lazim akintisi kesinliyormu die. Sizce nedir?sureki akiyor burnu. Yani oynuyor hasta deil ama burnu cok akior.

Sizce nedir?

5 Cevaplar

+1 oy
(3,240 puan) tarafından

Bizim doğdu doğalı öyle hem geniz eti var ama sürekli ya tıkanıyor ya akıyor doktor alerjik dedi 

(115 puan) tarafından

Ne verdi canim alerji icin?sprey falanmi?fayda ediormu?

(3,240 puan) tarafından

Sprey verdi 

-Reklam-
+1 oy
(540 puan) tarafından

Oğlumda öyle 17 aylık şuan geçen pazar köyde dışarı çıktı gezdi yürüsün ayakkabıya alışmadı alışsın dedik hava da çok güzeldi ama o günden beri burun akıntısı ve sağ gözü çapaklanıyor geçen sene 4 aylıkken de güneşliydi hava hafif esinti vardı bu zamanlar yine burnu tıkandı ve gözü çapaklandı sağlık ocağı doktoru göz için jel yazmıştı arada onu kullanıyorum ama bu sefer uzun sürdü sanırım oğlumda bahar alerjisi var çünkü eşimde alerjik rinit var sonbahar ve ilkbahar olunca burnu tıkanıyor ve sürekli hapşırıyor oğlumda ona çekmiş bu aralar dışarı çıkıyorum sürekli hava alsın diye ama böyle oldu 

0 oy
(6,907 puan) tarafından

Polen alerjisi olabilir mi ki benim annemde var bu aylarda yada yesil bir yere gittik mi burnu durmadan akar gozleri kizarir

0 oy
(49 puan) tarafından

Benim oğlum hava soğur sogumaz burun akıntısı oldu hasta olmadığı halde bende geçen gün alerji ve bölümüne götürdüm bana bı tane toz Verdi oğlumu burun akıntısı kesildi

0 oy
(4,591 puan) tarafından

Bende kizimda bir sorun mu var diye düşünüyordum 8.5 aylık şimdiye kadar belki 5 6 kere grip burun akıntısı yaşadık.. Ve asla 1 haftadan az sürmüyor. Alerjiden kaynaklı olabildiğini bilmiyordum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
6 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Hazall (95 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 113 göst.
0 oy
2 cevap 502 göst.
+3 oy
1 cevap 62 göst.

Kategoriler

1,468,686 soru