+3 oy
425 göst.
Diğer kategorisinde (40 puan) tarafından

image

Sağlık ocağına Kan verdim kanda negatif çıktı ama teste pozitif böyle olan var mı sağlık ocağında yanlış sonuç mu aldım acaba

10 Cevaplar

+5 oy
(769 puan) tarafından

Saglik ocağındaki kanları bekletiyorlar ben 12 haftalıkken kan testi alınmıştı ve sonuc 01 cıkmıştı sen hamile fln değilsin dedi doktor  ,bende nasıl hamile olmam daha gecen gün ultrason kağıdını aldım bebeğimin hastaneden dedim meğer kanları beklettikleri icin yanlış cıkmış 

Şimdi 31+4 haftalık hamileyim her ay dahiliyeye tsh hormonumu ölçmeye gidiyorum, en sonunda fazla beklediğim için dahiliye deki doktoruma dedim hocam sağlık ocağında tsh için kan versem buraya gelsem sonucuma siz baksanız , Doktorumda hayır oradaki kanları bekletiyorlar her zaman doğru sonuc vermiyor dedi 

Benimde başımdan geçtiği için fazla ısrar etmedim

(40 puan) tarafından

Ay şu anda bu msj yüreğime su serpti çok teşekkür ederim inşallah benim kide öyle bir şeydir bir kaç gün bekleyip hastaneye gidiyim çok teşekkür ederim allah razı olsun rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️

-Reklam-
+3 oy
(1,964 puan) tarafından

kan doğrudur bence

(40 puan) tarafından

3 tane test yaptım 3 de böyle oldu hatta bu daha da belirginleşti acaba geç döllenme falan olmuş kanda çıkmamış olabilir mi çünkü doktor da bazen kanda geç çıkar dedi kafam karıştı 

(1,964 puan) tarafından

bilemiyorum. ama kan yanılmaz gibi geliyor bana nedense. istersen 2, 3 gün sonra yine kan ver. hani kan değerin 40 falan gibi bi rakam çıktıysa geç döllenmedir belki de atıyorum 0,3 çıktıysa sanmıyorum ben

(40 puan) tarafından

İnşallah vardır 😊 teşekkür ederim 

(1,964 puan) tarafından

inşallah gönlüne göre olur

(40 puan) tarafından

İnşallah🌼

+2 oy
(5,573 puan) tarafından

Kan doğrudur. Bende de 2 sene önce test kıpkırmızı çıkmıştı ve aklım çıktı gebeyim diye. İyi korunuyorduk, gebe olmam için Meryem Ana falan olmam lazımdı :D Kanda çıkmamıştı

(40 puan) tarafından

3 tane test yaptım 3 de böyle oldu hatta bu daha da belirginleşti acaba geç döllenme falan olmuş kanda çıkmamış olabilir mi çünkü doktor da bazen kanda geç çıkar dedi kafam karıştı 

(5,573 puan) tarafından

O da olabilir. Adet gecikmesi var mı?

(40 puan) tarafından

Benim düzenli olmuyor normal günüden hep erken gelirdi 3-4 gün falan olmadım şu anda normal adet olma zamanım ama olmadım kafam çok karışık inşallah vardır 

0 oy
(71 puan) tarafından

Kanda ne çıktı sonuç 

(40 puan) tarafından

2 gün önce vermiştim 1.20 çıktı  doktor da biraz bekleyelim kanda çıkmaya biliyor dedi adet gecikmemde olmayınca benim ilm gebeliğimde de öyle ıldu adetim 3 gün gecikti test negatifti 5. Gün yaptım baya silik çıkmıştı kan verdim 23 dü öyle öğrenmiştim geç döllenme olmuş demişlerdi 

0 oy
tarafından

Canım bu testler yanıltıyor ya kaset test al 

(40 puan) tarafından

O testten de yaptım 3 gün önce silik çıkmıştı snra bunla yaptım daha belirgin oldu

0 oy
(131 puan) tarafından

Lanet gelsin bu teste yengem geçen ay tüp bebek yaptı bu testten yaptı poztif dedik sevindik ettik kan negatif cikmazmi kadının dünyası başına yıkıldı sonra adet oldu zaten ikitane yaptı ikisinde pozitif çıktı 

image

(40 puan) tarafından

İlk kaset testle yapmıştım onunla silik çıktı bununla yaptım biraz daha net çıktı 

(131 puan) tarafından

Bekle bir iki gün sonra yine kan ver ozaman bunlara olan güvenini yitirdim inşallah vardır rabbim nasip etsin kuzum kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen her kuluna nasıp etsin 

(40 puan) tarafından

Amiiin allah razı olsun teşekkür ederim ❤️

0 oy
(1,315 puan) tarafından

Benim testlerim de böyleydi kan negatifti böyle olunca genelde kimyasal gebelik oluyor 2 defa Yaşadım en son kanamaya atılıyor vücuttan

(319 puan) tarafından

Artı med marka pişmanlıktır ne hevesle gidip kan verdim doktor negatif diyince Şaşırdım aylar sonra pozitif görünce mutlu oldum ama sonuç üsran

(40 puan) tarafından

Nasıl anlaşılıyor kimyasal gebelik

(1,315 puan) tarafından

Aynı böyle canım testler pozitif çıkıyor değer sıfırlanırken Silikleşiyor ve çizgi kayboluyor sonra adet oluyorsun öylelikle atılıyor vücuttan sağlıksız gebelik oluyor. Sen bidaha test yap eğer koyulaşıyorsa erken olduğu için çıkmıyprdur belki testte ama gittikçe Silikleşiyorsa kimyasaldır

(1,315 puan) tarafından

Ben 2022 de Yaşadım kşmyasal gebelik bide daha 2 hafta önce Yaşadım 6.5 ay oldu doğum yapalı hiç adet olmadan hamile kalmışım sağlıksız gebelikmiş Benımde testlerim pozitif çıktı kan negatif çıktı doktor olabilir normal dedi. Testlerim böyle çıkmıştı gittikçe silindi

image

(40 puan) tarafından

Ben ilk yaptım silikti sonra yaptım koyulaştı bi kaç gün sonra tekrar yapıyım bi en hayırlısı neyse o olsun inşallah 😊

0 oy
(1,659 puan) tarafından

Kan doğrudur ama bekle bı iki hafta sonra gene test yap gene kan ver betan yükselir belki hayırlısı olsun hakkında 

(40 puan) tarafından

Amiin teşekkür ederim 🌼

0 oy
(673 puan) tarafından

Benim iki cocugum var ikisindede adet gectikten sonra test yaptım iki gün sonra yine yaptim koyulaşma varsada bekleyip 6 7 haftalikken ultrasona girdim kan testi vermedim hic kafa karışıklığından başka bi sey degil.artış varmı bu rakamlara göre neden ultrasonda gözükmüyor falan gibi insanin kafasini kurcalayan binlerce soru oluyor.Rabbim kalbindekine kavuşdursun en kısa sürede inşallah canım

(40 puan) tarafından

Amiiin cidden çok kafa karışıklığı oluyor herkesin yaşadıkları farklı hep acaba mı ki oluyor inşallah bende direk hastaneye gideceğim sağlık ocağına gitmeden

(673 puan) tarafından

Adetine göre kaç haftalık gözüküyor.ikilemde kalmak istemiyorsan proqramda 8 hafta gösterince git.ben hep oule gitdim bebeklerim hep  6 haftalık çıktı🤭

(40 puan) tarafından

Adetime göre 4 haftalık şimdi öyle gösteriyor bekleyemiyorum sabırsızlanıyorum da bekleyim şimdi bekleye bildiğim kadar 😅

(673 puan) tarafından

Aynen bekle canim.sıka bildigin kadar sık dişini😂

(40 puan) tarafından

Teşekkür ederim ❤️

0 oy
(441 puan) tarafından

Bu testi hangi gün saat kaçta yaptınız ve kanı hangi gün saat kaçta verdiniz? 

(40 puan) tarafından

Bu testi bgun 10 gibi yaptım kanı da pazartesi günü 11 gibi verdim 

(441 puan) tarafından

Adet olmazsanız cuma günü ilk idrarla normal kaset test ile tekrar deneyin 

(40 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 334 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Linasu (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.