0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (142 puan) tarafından

Görümcem ilk oğlumda hiç bir şekilde hediye vesaire bir takı dahi takmadı ikinci oğlumda ise yine bana gelip hiç bir şey getirip vermedi çok şükür kimseden de bir beklentim yok zaten her şeyimiz tam ama nezaket benim için önemli her neyse bugün eşimin telefonunu aldım whatsapta ablasıyla konuşmalarına baktım ege için 2 bin tl attım sana diye mesaj atmış ben açıkçası bozuldum eşim de bana hiç söylemedi ya da ben mi abartıyorum bilemedim Allah var görümcemi de çok severim art niyet olduğunu düşünmüyorum ama tuhafıma gitti açıkcası

2 Cevaplar

0 oy
(1,510 puan) tarafından

Bence kibarlık yapmış bende erkek kardeşime veriyorum o eşine veriyor mu bez yada ihtiyaç için mi kullanıyor bilmiyorum o kendi aralarinda karı koca arasına girmem ben vazifemi yaptım çok ta severim gelinimiz. 

(142 puan) tarafından

Haklısın canım benim bende öyle düşünüyorum ya aslında bana kalsa yine de hiç vermese bile olur gerçekten durumu da pek iyi sayılmaz içinden gelmiş demek ki Allah razı olsun yine de var olsun

(1,510 puan) tarafından

Eşin senden saklıyor ama bi tık buruldum sadece saklaması normal değil belki aldığına kızarsın yada söylemek istememiş olabilir Rabbim muhabbetinizi bol ve sağlıklı eylesin inşallah 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Ya ama o yapmadı diye eşinin yeğenine yapmasına karışma bence canım boşver. O onun ayıbı , sonuçta çocuğu sevindirdi 

(142 puan) tarafından

Yok canım sen yanlış anladın görümcem eşimin hesabına 2 bin tl atmış  yoksa ben asla yine de karışmam aksine hepsini çok severim mutlu olurum 

tarafından

Ben tersine anladım canım pardon , ne güzel işte düşünmüş atmış canım yanlış anlaşılacak bir durum yok belkide cocuklar doğduğu zaman gene atmıştır senin haberin yoktur böyle bir ihtimalde var

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 304 göst.
0 oy
14 cevap 571 göst.
+2 oy
6 cevap 279 göst.
0 oy
22 cevap 858 göst.
14 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (604 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,347 soru