+2 oy
525 göst.
Diğer kategorisinde (344 puan) tarafından

Bayram yaklaşıyor  kozlar çocuklara ne alacaksınız benım kızlarda cok heyecanlı ama eşim dogru dürüst bırkaç ay calısamadı işleri azdi   alamıyorum çocuklar üzülünce kendımı cok yetersız hosedıyorm keşke birşey yapabılsem dıye  bayram gelsın istemiyorum  kendımo kötü hissediyorum

15 Cevaplar

+3 oy
(2,633 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Eşiniz textilde çalışıyormuş, kalan kumaşlardan etek, tişört tarzı bir şeyler yapabilir. 

Olmadı güzel bir paketin içinden tatlı, çikolata, şekerleme (ne seviyorlarsa) verebilirsiniz, çok hoşlarına gider. 

-Reklam-
+3 oy
(5,903 puan) tarafından

Kuzu yapacak birşey yok bende alamıyacağım rabim canlarını sağ etsin inşallah 

(344 puan) tarafından

Amın Allah razı olsun

(5,903 puan) tarafından

Sizden de 

+2 oy
(1,603 puan) tarafından

Küçüğe alma büyüğe bı toka bir tisort penye renkli birşey al illa bayram diye pahalı almaya gerek uok bn varsa almiyorum genelde ihtiyacı yoksa çocuklar küçük şryle mutlu oluyolar 

+2 oy
(1,080 puan) tarafından

Ne yapar eder alırdım boynu bükük bırakmazdım evlatlarımı

+2 oy
(1,587 puan) tarafından

En çok üzüldüğüm şeylerden biri ya ne vardı herkes eşit şartlarda yaşasaydı herkes her istediğini alabilseydi küçüğü anlamaz büyüğe bı sweat falan alamazmisin annen baban varsa yardımcı olabilecek biri borç falan verseler 

+2 oy
(655 puan) tarafından

Çok üzülüyorum bu durumları görünce biz küçükken halam zengindi onun kızlarının yırtık kıyafetleriyle büyüdük evlenince çocuklarıma kimseden bişey giydirmiyecegim dedim şükür giydirmedim de eskisi kendi eskisi yenisi kendi yenisi olarak giydi şimdi 20 yaşında bide 3 yaşında oglum var inşallah maaş alınıca ufak tefek alırız 

+1 oy
(1,533 puan) tarafından

Hangi ilde yaşıyorsun cnm sen eşin ne iş yapıyor 

(344 puan) tarafından

İstanbulda yaşıyorm eşim tekstıl işinde çalışıyor

(312 puan) tarafından

Çocuklarınız kac yasinda hangi semttesiniz

(344 puan) tarafından

8,6ve 2yasında kızlarım

+1 oy
(2,166 puan) tarafından

Eşin ne iş yapiyor

(344 puan) tarafından

Tekstil'de çalışıyor

+1 oy
(3,777 puan) tarafından

Kucuklerse çok anlamazlar ufak tefek bir şeyler bakabilirsin 1 seker 1 çikolata 1 sakız alıp paketlesen çocuklara yeter

+1 oy
(2,030 puan) tarafından

Kızım 5 yaşında 1 kere bile bayramlık almadım. Maddiyata alakalı değil bu durum. Bayramda yeni kıyafetler alınacağını bilmez kızım. 

(13,434 puan) tarafından

Ay bu ben valla. Benimkilerde öyle. Biri 4.5 yaş biri 2 . Bayramlık ne demek bilmezler. Bi oğlana bi tane pantolon alıcam yok diye. Hep kotlar küçülmüş eşofman giydirdiğim için. Kızın çok elbisesi var onlardan giydiricem valla

(2,030 puan) tarafından

Çok gerekli bir adet değil bence ya. İllaki yeni kıyafet olmak zorunda değil ki. O yüzden post sahibi arkadaş da üzülme lütfen. Başka zaman alırsın inşallah 

(13,434 puan) tarafından

Aynen valla üzülmeye değecek birşey değil ya. Benim durumum oldugu halde almıyorum yani. Yokluktan değil. 

(4,263 puan) tarafından

Yeni kıyafetler varsa evde bende almam. Onlarda illa bayramlık demez anne elbisem yeni daha onu giyecem der. Bu bayramlık olayı çokta acıtasyon yapılacak bişey değilki

+1 oy
(4,668 puan) tarafından

Bazen durumlar el vermiyor bizimde öyle malesef kızım evden bir şeyler giyecek elbisesini var hiç giymedik onu giyer bende aynı şekilde 

+1 oy
(6,726 puan) tarafından

Kızların kaç yaşında cnm

(344 puan) tarafından

Merhaba 8,6ve 2yasındalar kızlarım

0 oy
(3,758 puan) tarafından

Rabbim büyüktür canım bayrama var daha inşaAllah rabbim hayırlı yerden helalinden kolaylık versin eşinin işleri açılsın inşaAllah üzülme sen dua et biliyorsan vakia suresini oku

0 oy
(8,516 puan) tarafından

Kardeşlerin annen baban yok mu onlara söyle alırlar. Ben eşimin ailesinden istemem ama kendi ailemden hiç çekinmezdim. 

0 oy
(4,765 puan) tarafından

Bunlara takılmayın bence. Ben özellikle bayramda almıyorum "bayramlık alma" alışkanlığını doğru bulmuyorum çünkü. Olanı giysinler temiz temiz. Bu bence maddi durumun iyi olup olmamasından öte bir şey. Bayramda yeni giymek bir kural mı? Değil. Giymeyen bayram yaşayamaz mı? Ne münasebet. Temiz giymek, temiz olmak esas. Takılmayın 3-5 elbise parçasına.

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 629 göst.
+2 oy
8 cevap 335 göst.
+2 oy
9 cevap 146 göst.
2 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Divayorgun (304 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,579 soru

23,859,608 cevap

320,303 kullanıcı