+3 oy
284 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,494 puan) tarafından

Önce oğlum sonra büyük kizim sonra ufak kizim şimdide ben allahim sanki dövmüşler gibiyim heryerim ağrıyor yüzüm gözüm yanıyor antibiyotik kullanıyoruz hepimiz oruçta tutunca iyice düşürdü 

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından

domuz gribi olabilir. dayak yemiş gibi yapıyor. feci de salgın oldu bu sene. 

(3,494 puan) tarafından

Test yapıldı negatif canım 

tarafından

benim kızın doktoru, bu sene çok ağır geçti demişti. geçmiş olsun 

(3,494 puan) tarafından

Valla aşırı ağır geçirdik ya bi eşim kaldı oda hastalanirsa bittik biz 

tarafından

bizde hastalık bitti de eşimin 20lik dişi alınacak, apse yapmış kızın dişi çıkmak bilmiyor. hastalık yok ama hasta gibiler🤦🏼‍♀️

-Reklam-
+2 oy
(4,058 puan) tarafından

2 ay oldu  hala hastalik var evimde 

Büyük oğlum 4 yaşında boagaz agrsi yasadu bana geçti sonra eşime geçti  sonra küçük  oğlum  rota virüsü oldu hastanedeydim 4 gündür  .

Geçmiş olsun 

0 oy
(595 puan) tarafından

Gökyüzünde uçaklar güzel çalışıyorda ondan.... Dünya yaşanılmaz bi hale gelmeye başladı. 2 gündür Ankara bktan bi halde. Sürekli uça uça masmavi gökyüzü bembeyaz oldu. Hastalıklar bir yandan iklimler değişiyor bi yandan. Yani fazla sorgulamayın neden siye apaçık ortada nedeni. İlaç şirketine müşteri lazım sonra da ölmemeiz gerekiyor çünkü dünya nüfusu arttı, azaltmaya çalışıyorlar. 

0 oy
(4,311 puan) tarafından

Test negatif çıktı bizde de 3 gün sonra tekrar verdik pozitif haberin olsun pcr testinde güven olmuyor.

Geçmiş olsun.

(3,494 puan) tarafından

Bize iki.kere yapıldı ikiside negatif 

0 oy
(7,110 puan) tarafından

Bizde birazdan hastaneye gecicez  antihiyotikte 4.gun iyilesicegine daha da hastalaniyor burnu akiyor öksuruyor hapsiriyor gece kac kere kalkiyor öksurukten su icip yatiyor sulugunu sabaha kadar bitiriyor bogazi kuruyor sanirim ben bu seneki hastaligi anlamadim zaten geldi mi birakmiyor 

0 oy
(1,965 puan) tarafından

bide ev ne kadar kalabalıksa hastalık o kadar uzun sürüyor. 5 kişi varsa mesela sırayla herkesi 2şer hafta gezse, ilk iyileşen bida hasta oluyor kış boyu geçmiyo sonra

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 490 göst.
12 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 584 göst.
16 Mart 2020 Diğer kategorisinde Mavi Rüya (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 181 göst.
0 oy
5 cevap 122 göst.

Kategoriler