0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

Arkadaşlar ben 3 gün önce doğum yaptım.. sütümü sağıyorum 3 saatte bir 10 dakika her göğsü, fakat gögüslerim ağrıyor.. yanlış biseyler mi yapıyorum yoksa ağrı olması normal mi süt mü çoğalıyor anlamıyorum..  biraz bilgi verirmisiniz?

3 Cevaplar

0 oy
(20 puan) tarafından

Ağrı illa ki olacak süt biriktikçe ağrı yapıyo ve vakumlu sağma makineleri de çekim yaptığı için süt damarları genişliyo süt miktarında da artış olur 

(2 puan) tarafından

Teşekkür ederim cevabınız için..  bende korktum öyle ağrı olunca yanlış biseyler mi yaptım yada dogru sağım olmadı süt birikti göğüste diye ama ztn çokta sütüm yok henüz 

(20 puan) tarafından

Sık sık sağ sağdıkça çoğalır. Süt damlası da kullanabilirsin

-Reklam-
0 oy
(3,666 puan) tarafından

Henüz yeni olduğu için aşırı süt üretimi oluyor. Zamanla daha iyi oturur. Ve ilk defa emzitdiğiniz için de ağrı sızı olması normal. Ama dikkat edin, düzenli emzirin ve sağın. Mastit olma ihtimali her zaman var. 

(2 puan) tarafından

Çokta sütüm yok henüz sandıkça çoğalır heralde ama ağrı olduğu gibi korktum acaba yanlış biseyler mi yaptım diye

(3,666 puan) tarafından

Emzirdikçe çoğalır. Arz talep meselesi yani. İlk zamanlar ağrı normal. Ama dikkatli olun. 

(2 puan) tarafından

Simdilik emziremiyorum maalesef bebeğim bebek yoğun bakımda kaldı biraz zayıf emme refleksi düşük olduğu için..  teşekkür ederim tavsiyeniz için:)

0 oy
(2,784 puan) tarafından

Ağrıdığı zaman elle yap uçları yara olabilir

Yağ sürüp masaj yapabilirsin sütün inmiş olur

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 344 göst.
18 Mart 2021 Diğer kategorisinde Mahir efemmm (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
+3 oy
14 cevap 366 göst.