+1 oy
120 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4 puan) tarafından

Tetenos aşısı yaptinizmi benimde şuan zamanimdir hemşire yapalım diyor ilk gebeligimde 2 doz olmuştum 2ci gebeligimde 1 doz son bir doz daha vurmam gerekiyormuş kafam çok karışık kimi tetenos aşısı erken doğumu tetikliyor diyor siz yaptirdinizmi kizlar durumunuz ne 

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından

diğer gebeliklerinde olduğu için belki arada süre olması gerekiyor olabilir. kadın doğum doktoruna sor bence. 

tetanoz toplamda 5 doz zaten. 

(4 puan) tarafından

Anladm tskr ederim cvbiniz için soracam bu sefer

-Reklam-
+2 oy
(99 puan) tarafından

Olmadım çok şükür 

+1 oy
(1,311 puan) tarafından

Ben yaptırdım aşının erken doğumla yakından uzaktan alakası yok bana bir tane uygun gördü hemsireler ikinciye gerek olmadığını söylediler

+1 oy
(2,200 puan) tarafından

Bence yaptırılmalı

+1 oy
(587 puan) tarafından

Yaptırmadım şöyle söyleyeyim Bi tetonozun bulaşma durumunu ve aşıların bebeğe zararlarını araştırın beni anlayacaksınız 

0 oy
(2,031 puan) tarafından

Tetenoz yaptırmadım çünkü bana çok dokunuyor bir hafta ayağa kalkamiyorum o yüzden bugün de şeker yüklemesi yaptırdım o kadar pişman oldum ki mahvetti beni o şekerli su çok şükür sonuçlar iyi çıktı ama daha kendime gelemedim diğer hamileliğimde yaptırmam asla 

0 oy
(297 puan) tarafından

Ben ilk gebeliğim de bi başladım 5 toz toplamda hepsini vakti ve zamanında oldum şimdi 8 aylık hamileyim daha önce hepsini olduğum için şuan olmuyorum. Çok şükür hiç bir sıkıntı da yasamadim

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 23 göst.
0 oy
1 cevap 187 göst.
0 oy
5 cevap 148 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 169 göst.
27 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Susam (4,437 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,826 soru

23,889,434 cevap

321,721 kullanıcı

...