Tetenos aşısı yaptinizmi benimde şuan zamanimdir hemşire yapalım diyor ilk gebeligimde 2 doz olmuştum 2ci gebeligimde 1 doz son bir doz daha vurmam gerekiyormuş kafam çok karışık kimi tetenos aşısı erken doğumu tetikliyor diyor siz yaptirdinizmi kizlar durumunuz ne
diğer gebeliklerinde olduğu için belki arada süre olması gerekiyor olabilir. kadın doğum doktoruna sor bence.
tetanoz toplamda 5 doz zaten.
Anladm tskr ederim cvbiniz için soracam bu sefer
Olmadım çok şükür
Ben yaptırdım aşının erken doğumla yakından uzaktan alakası yok bana bir tane uygun gördü hemsireler ikinciye gerek olmadığını söylediler
Bence yaptırılmalı
Yaptırmadım şöyle söyleyeyim Bi tetonozun bulaşma durumunu ve aşıların bebeğe zararlarını araştırın beni anlayacaksınız
Tetenoz yaptırmadım çünkü bana çok dokunuyor bir hafta ayağa kalkamiyorum o yüzden bugün de şeker yüklemesi yaptırdım o kadar pişman oldum ki mahvetti beni o şekerli su çok şükür sonuçlar iyi çıktı ama daha kendime gelemedim diğer hamileliğimde yaptırmam asla
Ben ilk gebeliğim de bi başladım 5 toz toplamda hepsini vakti ve zamanında oldum şimdi 8 aylık hamileyim daha önce hepsini olduğum için şuan olmuyorum. Çok şükür hiç bir sıkıntı da yasamadim
1,455,826 soru
23,889,434 cevap
321,721 kullanıcı