+2 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde (1,259 puan) tarafından

Ya eşim çok sıkıntıdaydi ama bizim rizkimizi hiç kesmedi kızımla ama sürekli para bulma derdindeydi maaşı normalde çok iyi ama bı araba aldı başımiza gelmeyen kalmadı çok borca girdi iş yerinde çok seviyorlar eşimi ek servis işi aldı 20 bine kendi arabasıyla yapacak ama mazotu falan o paradan alacak benide iş kurdan aradılar temizlik yapicam ona karismicam ben diyor bende kızımın ihtiyaçlarını karsilicam oda falan yaparım kızıma ama çok içim buruk kızımı bırakacağım için karışık duygular içindeyim rabbim nasip yardım ediyor darda kalan su mübarek aylarda darda olan herkese rabbim yardım etsin 

5 Cevaplar

+1 oy
(1,510 puan) tarafından

Cnm kim bakacak çocuğa üzülme hepimiz çalışıyoruz içini ferahlat biraz herşey onlar için destek ol eşine Rabbim kimseyi darda koymasın.

(1,259 puan) tarafından

Kayınvalidem bakacak canım 12 bin Alaçam ama yine yarar bı eksiye kızımın ihtiyaçlarını karsilarim

-Reklam-
0 oy
(14,758 puan) tarafından

Hiç bir anne bebeğini keyfiye bırakıp çalışmaz canim. Kendini üzme benim annem babam senelerce çalıştılar gece tek başıma evde kaldigimi bilirim. Onlar isterler miydi böyle olsun ama maalesef hayat şartları herkese aynı değil 

(1,259 puan) tarafından

Okadar haklısın ki canım 9 ay zaten 

(14,758 puan) tarafından

O zaman hiç kendini suçlama canım. Önemli olan çocuğuna da vakit ayirabilmen. Dediğim gibi benim annem babam hep yoklardi kendimize büyüdük ve şimdi ise o bağ yok aramızda 

(1,259 puan) tarafından

Canım annen baban çalışıyorlar mista yokmuş lar benim annem yanımdaydı ama cok 

(1,259 puan) tarafından

Canım annen baban çalışıyorlar mista yokmuş lar benim annem yanımdaydı ama cok ilgisiz di 

(14,758 puan) tarafından

O daha kötü işte canim 

0 oy
(2,031 puan) tarafından

Canım eline fırsat geçmişken kaçırma hangimiz kolay büyüdük ki kimse evladını bırakmak istemez amaherşey onların rahatlığı için.

Bende diyorum keşke elimde imkanım olsada çalışabilsem kendi paramı kazansam.2 çocuğum var herşey içimde ukte kalmış 

Allahım inşallah banada bi kapı açar

(1,259 puan) tarafından

İnşallah canım inşallah 

0 oy
(9,614 puan) tarafından

Vallahi cocuklara bakan olsa kayınvaliddm falan heöen calısırım hemen 

(1,259 puan) tarafından

Aynen canım o dönemdeyiz malesef tek kişi çalışmayla olmuyor artık 

0 oy
(741 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun öyle bazen üst üste gelebiliyor rabbim saglıkla sınamasın borç biter para gelir 🤗

(1,259 puan) tarafından
+1

Kesinlikle canım çok şükür eşim yansitmamaya çalıştı ama gerginliğini ben analayabbiliyorfum rabbim cümlemize sağlık versin ilk öncelik olarak 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 143 göst.
+1 oy
2 cevap 138 göst.
+6 oy
9 cevap 367 göst.
0 oy
4 cevap 257 göst.

Kategoriler

1,467,337 soru

24,043,178 cevap