+2 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (506 puan) tarafından

Sorum yukarıda kızlar, daha önce kullanan oldu mu?

image

5 Cevaplar

+2 oy
(347 puan) tarafından

Gaz için bio gaia dan başkasını bilmem ben

(506 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
(1,452 puan) tarafından

Metsil tek geçerim. 

(561 puan) tarafından

Metsil devletin ödediği tek gaz damlası gerçekten işe yaradımı

(1,452 puan) tarafından

Aynen de o canım devletin ödediği. Biogaia aldım o bağırsak duzenleyiciymis ekstra damla ile verdiler çekindim küçük diye sağlık ocağı metsil yazdı dertlerim bitti çantamda metsil mememde süt dünyayı gezerim dedim her ay Bi yere gittim valla gazı çeken bilir çok rahat ettim Allah razı olsun bulandan. Doktor bebeğe vermeye zorlama almazsa sen iç sütten geçer dedi  günde üç öğün her yemek sonrası bir çay kaşığı içtim, gaz yapan yiyecekler yesem bile zorlamadı. 

(4,919 puan) tarafından

Metsil bizde hiç işe yaramamisti ama bana da iç diyen olmadı hiç aklıma da gelmedi benim

(506 puan) tarafından

Bebeğim 15 günlük bir şey olmaz değil mi kullansam? Gazı çok var, çok üzülüyorum ne yaptıysam olmuyor 

(1,452 puan) tarafından

Bende ilk asisinda almıştım sanırım bir aylık veya kırklıydı eczacıya sorun gene de içiniz rahat etsin bide anne sütü alıyorsa siz icin sütun gazını da alıyor 

(506 puan) tarafından

Yok canım, mama kullanıyoruz 

(1,452 puan) tarafından

Aile h hekiminizi telefonla arayıp bir sorun veya ebenizi

(561 puan) tarafından

Ben hiçbir işe yaramıyor diye Metsil almadım ama dediğim gibi probiyotikli Damla kullandım ben çok rahat ettim bir fotoğraf Damla Tabii ücretli o yüzden onu tavsiye ederim hekiminize söyleyeyim size probiyotikli damlar versin bazı probiyotikler de bazı çocuklarda etki etmiyor ama umarım sizde eder

0 oy
(3,462 puan) tarafından

Benim eczacim eger sutteki enzimi sindiremediginden gaz sancisi cekiyorsa relactaz onermisti sutu sindirmekte kolaylastirip rahat uykuya gecmisti her bebege iyi gelen farkli sindirim kaynakliysa sut alerjisi vs den ise bu dedigm degilse de en cok kullanilan biogia falan yine bilindik marka kullanmanizi oneririm

(506 puan) tarafından

Emmiyor canım, mama kullanıyoruz

(3,462 puan) tarafından

Mamasini mi degisseniz acaba belki mamadan kaynaklidir gaz sancisi

(3,462 puan) tarafından

15 gunluk oldugunu yeni okudum ins emer alisir memeye bol temas bol su bol moral surekli verin agzina bende oyle ise yaramisti doktor mama dedi umudumu yitirmedim isi gucu biraktim annem yanimdaydi ama is guc moral olarak iyi durumdaydim her firsatta agzina veriyordm bi sure sonra alisti ins sizinde desteginiz vardir 

0 oy
(561 puan) tarafından

Symbiyosis Bifidrop kullandım çok memnun kaldım probiyotik damla 

(506 puan) tarafından

Bebeğim 15 günlük, kaç damla kullanmam lazım canım? 

0 oy
(2,525 puan) tarafından

Biogai bizde işe yaramadı aylarca kullandım. Abim metsil önerdi çok iyi geldi. Her bebege her damla işe yaramıyor deneyeceksin canim

(506 puan) tarafından

Biliyorum canım, oğlumda da çok çektim gaz sancısından ne kullandıysam işe yaramamıştı. Bebeğim 15 günlük, dokunmaz dimi? Ne yaptıysam olmadı, çok üzülüyorum yaaa

(2,525 puan) tarafından

Benim oğlum da gaz bombasiyduı 10 12 saniye kesintisiz gaz çıkarıyordu . Sadece gaz masaji iyi geldi bize bacakları bastirdikca sağa sola çevirdikçe gaz çıkıyordu YouTube a bir bak istersen canım belki iyi gelir. Ben damla bile almadım bu sefer 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 261 göst.
2 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Srnyyy (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 519 göst.
24 Haziran 2020 Diğer kategorisinde KardelnEr (2,263 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,538 soru

23,934,674 cevap

324,262 kullanıcı

...