+1 oy
69 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (158 puan) tarafından

Kilzar 3 aylık iğneyi 1.5. Senedir kullanıyorum fakat adet gormedim 3 ay oldu birakali tık yok doktora gidip adet söktürücü kullandım fayda etmedi şimdide progestan vuruldum ne zaman adet olurum başına gelen var mi

3 Cevaplar

+1 oy
(1,115 puan) tarafından

progesteronu niçin verdiler ki .ben şuan hamileyim düsük olmasın diye verdi merak ettim 

(158 puan) tarafından

3adet 150mg yapıyor buda icerigine bakarsanız adet söktürücü olarak kullanılıyormuş fakat etki ettmedi sağlıklı kucağına canım

-Reklam-
0 oy
(16 puan) tarafından

Iyi aksamlar cok merak ettim ayni soeun bende de oldu sonra adet gorduniz mu ??

(158 puan) tarafından

Mallesef başka bir hap kullanmaya başladım sonra oldum

(158 puan) tarafından

Mallesef canım ilaç kullandım oldum iğne ise yaramadi

0 oy
(1,957 puan) tarafından

Bende düzensizlik var diye kullanmıştım iğneyi 15 20 günde bi adet oluyordum iğnenin  3 cü ayında şiddetli agrı ve kanamayla acile gittim ve bingoo 8 haftalık hamileymişim haberim yok 5 ci ayın sonuna doğru kanamalarım gecti ve doğumdan sonra adetim düzene girdi  meğerse hamile kalmayı da kolaylastırıyomus 🤣 (kızım şimdi 4 yasında) 🤣🤣 

(158 puan) tarafından

Deme bacım demeeee,😂😂

(1,957 puan) tarafından

Başıma gelmese demezdim bacımm 🤣🤣

(158 puan) tarafından

Betan kaçtı canım 

(1,957 puan) tarafından

İnanırmısın hiç hatırlamıyorum ağrım ve kanamam çok oldugu için alttan ulturasonla baktılar önce sonra diğer tahlilleri yaptılar ulturasonla bakaren hamilesiniz dedi nasıl olur dedim adet düzensizliğim var progestan iğne kullanıyorum dedim ulturason ölçümlerine göre 8 haftalık hamilesiniz dedi doktor soka girdim zaten sizin durumunuzda nadirde olsa hamilelik olabiliyo iğne kullanırken dedi sonrasında hapta verdi hem iğne hem hap kullandım diğer vitaminlere bsslandı 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 68 göst.
0 oy
9 cevap 318 göst.
3 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sibelhome (1,469 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Zarifedoner (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 148 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Dilekomerp (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,107 soru

23,917,067 cevap

323,319 kullanıcı

...