Benimki de kendi kaynanasından çok çekmiş anlattığına göre. O yüzden gelini ile çok iyi anlaşacağına söz vermiş kendi kendine. Ben de buna inandım, umutlandım. 8 yıla gireceğiz bu sene. Hayatımda gördüğüm en gıcık insan gelmiş bana kaynana olmuş. Kendini iyi sanan kötüler, sinsiler çok daha tehlikeli. Kontrol manyağı, yalancı.. çok soğudum cidden yüzünü görmek istemiyorum. Elle tutulur somut bir kötülük söyle desen söyleyemem ama anlam veremediğim çok fazla patolojik davranışı varr. Masum insanlara iftira atıyor mesela. Ve beni buna şahit tutuyor. Süt oğlunun karısını çirkin buluyor ve kocasına büyü yaptırdığını düşünüyor yoksa süt oğlu o kızı beğenip almazmış. Başka bir tanıdıklarının gelinine iftira atıyor hamile kaldığı tarih evlenme tarihinden önceye denk geliyormuş. O gelini de çirkin buluyor. Kaynanasıyla beraber yaşıyor kaynanam. Ona gözümün önünde kötülük yapıyor. Bu hareketleri beni buz gibi soğuttu. Benle sürekli dedikodu yapmak istiyor. Kaynana biraz ağır olmalı bence. Bana da canı isterse laf sokuyor sonra bişey olmamış gibi devam etmek istiyor. Aklınca manipüle etmeye çalışıyor. Ta nişanlıyken rahat bırakmadı şunu pişirdim gelin şunu yaptım gelin. Bi başbaşa kalamadık. Hâlâ aynı hatta daha beter oldu. Eşimi şoförü olarak görüyor haftasonu evde eşim ama sürekli alıp alışverişlere çıkıyor eşimle. Kendi kocasının da arabası var.