+2 oy
506 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,557 puan) tarafından

Kayınvalidesi kendi annesi gibi iyi olan varmı benim kayınvalidem ben iyi olduğum sürece iyi güler yüzlü bana şuan iyiyiz ama geçmişte eski neyse de hamileyken özellikle kalbimi kırmaları aklıma geliyor bir türlü sevemiyorum kincilikten değil beni en iyi yaşayan anlar

15 Cevaplar

+3 oy
(9,079 puan) tarafından

benimki oteki tarafta. hic tanimadim kendisini ama hep  arkasindan iyi diye konusurlar . 

(3,485 puan) tarafından
+1

Kadir gecesi doğmuşsun🥹

(9,079 puan) tarafından
+1

biraz daha arttirim:) gorümcem  de vefat etmis kayinpederimde:) bi eltim ve kaynim var onlarlada esim konusmuyor diye onlarda yoklar bizim icin😂 copsuz uzumu aldim koca yaptim iste:)

(672 puan) tarafından
+1

Ben hep diyorum ya yetimle evlen ya yetimle diye😂

(1,557 puan) tarafından
+1

Hayattaki bütün şansınızı eşinizi bulmakta kullanmissiniz elti görümce kaynana derdi yok yaşlanmassın valla

(3,485 puan) tarafından

Vay anasını yaa😍🧿maşşşallahh kombo😂😂😂

-Reklam-
+2 oy
(4,499 puan) tarafından

Aynı bende fazla samimi değiliz ama görüştüğümüzde güzel konuşuruz 

+2 oy
(3,485 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benimki de kendi kaynanasından çok çekmiş anlattığına göre. O yüzden gelini ile çok iyi anlaşacağına söz vermiş kendi kendine. Ben de buna inandım, umutlandım. 8 yıla gireceğiz bu sene. Hayatımda gördüğüm en gıcık insan gelmiş bana kaynana olmuş. Kendini iyi sanan kötüler, sinsiler çok daha tehlikeli. Kontrol manyağı, yalancı.. çok soğudum cidden yüzünü görmek istemiyorum. Elle tutulur somut bir kötülük söyle desen söyleyemem ama anlam veremediğim çok fazla patolojik davranışı varr. Masum insanlara iftira atıyor mesela. Ve beni buna şahit tutuyor. Süt oğlunun karısını çirkin buluyor ve kocasına büyü yaptırdığını düşünüyor yoksa süt oğlu o kızı beğenip almazmış. Başka bir tanıdıklarının gelinine iftira atıyor hamile kaldığı tarih evlenme tarihinden önceye denk geliyormuş. O gelini de çirkin buluyor. Kaynanasıyla beraber yaşıyor kaynanam. Ona gözümün önünde kötülük yapıyor. Bu hareketleri beni buz gibi soğuttu. Benle sürekli dedikodu yapmak istiyor. Kaynana biraz ağır olmalı bence. Bana da canı isterse laf sokuyor sonra bişey olmamış gibi devam etmek istiyor. Aklınca manipüle etmeye çalışıyor. Ta nişanlıyken rahat bırakmadı şunu pişirdim gelin şunu yaptım gelin. Bi başbaşa kalamadık. Hâlâ aynı hatta daha beter oldu. Eşimi şoförü olarak görüyor haftasonu evde eşim ama sürekli alıp alışverişlere çıkıyor eşimle. Kendi kocasının da arabası var. 

(1,557 puan) tarafından
+1

Sizinki çok farklı bir boyutmus🫢🫢

(234 puan) tarafından
+1

Ayy benimkine çok benziyo kendini iyi sana n sinsi demişsin gerçkten Dr öyle sorsan ön numara kaynana

+2 oy
(672 puan) tarafından

Inan bana ayni benimki gibi.iki gun once kalbimi cok fena kirdi.iki gundur agzimi acmiyorum konusmuyorum az once geldi aksama .... tatlisi yapalim dedi.tamam dedim.sonra laf arasinda kizimda istemisdi bundan yapalim aksama gelir yerler onlarda dedi ve benim kafamdan asagiya kaynar su dokuldu sanki.cunki derdi benimle barismak falan degilmis kizinin cani.... tatlisi cekmis benim yardimim gerekmis bu yuzden konusmus.cok cok zor.acaba kayinvalide oldugumuzda bizdemi boyle olacagiz.gelinim imanli namuslu oglumu sseven biri olsun insallah ben Allahin izniyle hic bir zaman islerine burnumu sokmam.hayati onlara zehir etmem...

(672 puan) tarafından

Hayir canim kolu agrili  yillar onceden ameliyyatli simdide bazen kolu tutuyor.cok fazla kipirdatamiyor yardima ihtiyaci var bu yuzden

(1,557 puan) tarafından

Onun yaptıklarını kafaya hiç takmayın bu sefer eşinizle aranız bozulur bir kayinvalide ne kadar kötü olursa olsun hiç bir çocuk annesinin kötü huyunun söylenmesine ya da arkasından laf söylenmesii istemez o yüzden siz elinizden geldiğince eşinize yansıtmayın mesafeyi koruyun en güzeli güler yüz gösterin büyüklük sizde kalsın kalp kırılıyor unutamiyorsun ama kendi huzurunuz için en azindan çok kirildiginiz da da modunuz dusucektir ister istemez o zaman güzel dille anlayabilirsin annen böyle dedi zoruma gitti diye en azından boş yere surat aşıyor gibi düşünceye girilmez hem içini dokersin bir kayınvalide ne kadar anne yerini tutabilir öyle düşünün hiç kimse kendi annemiz gibi merhamet göstermez malesef herkes kendi dogurduguna anne bende bir güne bir gün kendi çocuklarına onları kıracak bir şey söylediklerini görmedim 

(672 puan) tarafından

Ayni dediyin gibi yapiyor aksi cekilmiyor zaten.hamd olsun ki en azindan esim yanimda.her en kadar kirsa bile ben hep kucuklugumu yaparim yine de yapacagim.

(1,557 puan) tarafından

Eşiniz arkanızda daha ne olsun benim eşim sen yanlış anlamışsındır diyor anne olunca yakistiramiyor insan işte ben senin yazdığını okurken bile o üzüntüyü içimde hissettim kendi bildigimden ben hamileyim midem bulanıyor yemekleri kokusu cikinca yiyebiliyorum masaya gectigimde önümde kalanları alıp kızlarının önüne koymuştu zoruma gitmişti belki bende yiyecektim onları bende yemeği yiyebildim sadece 🥲

(672 puan) tarafından
+1

Yaa.ne kotu bi sey yaptigi Allah sabir versin canim

+2 oy
(9,614 puan) tarafından

Cok iyi ama sinsi az 🤣

Hiçbir kayınvalide 4 4 lük deildir😅

+2 oy
(794 puan) tarafından

Kızlarıyla ne kadar anlaşıyorsa o kadar anlaşırız . Çokta faydası olur bana . Benim kaynanadan beklentim düşüktü zaten . Yeter ki kocamla iyi olayım niyetindeyim. Bana karşı kötü niyetinin olduğunu da hiç düşünmüyorum. Ancak ,kaynana işte . Yeri gelir ağzı durmaz ,yeri gelir uydurur ,bazı yalanlarını yakalarım . Bazen yaşlılığına veriyorum bazen görmezden geliyorum . Torunlarına düşkünlüğü de var . Genel olarak geçer not alıyor 😊

+2 oy
(3,721 puan) tarafından

Benim kaynanam Allah var çok iyi bir insandir onu Allah için çok seviyorum merhametli anlayışlı yardım sever birisidir ☺️🥰🩷

+2 oy
tarafından

Adam sandım fos çıktı vittirivuzik kaynana

(1,557 puan) tarafından

Guldurdunuz valla 🤣🤣

tarafından

Bende gerçek yüzünü 1 hafta yüzünü öğrendim ağır depresyondayim😂

+1 oy
(346 puan) tarafından

Bı kaşık suda bogarim ama fırsat çıkmıyor.d

+1 oy
(1,965 puan) tarafından

sen iyiysen herkes iyi. sen kötüysen herkes kötü. 

+1 oy
(267 puan) tarafından

Anne gibi değil kayınvalide gibi yine olamıyor 90 yaşında ömrü köyde geçmiş bi kadın ben ondan kızım demesini değil gelin demesini bile beklemiyorum 

+1 oy
(1,974 puan) tarafından

Asla annemle birini bir Tutmam.Kimse Anne Babamla aynı kefeye giremez  .

Benim Annem melek benzerine bile rastlamadım.

+1 oy
(2,533 puan) tarafından

Seninki bari sen iyi isen iyi

Ben iyi olsam da hiçbir fark yok 

Hep kötü hep kötü 

+1 oy
(2,166 puan) tarafından

Sen diyim.simdi buna bilemdim 

+1 oy
(5,649 puan) tarafından

Allah razı olsun ondan,cok severim çok da sevilirim♡

İlgili sorular