kaza birliktelik oldu ve o tarih yüksek gebe kalma tarihi yazıyor takvimde ertesi gün hapı içtim ama şubatta regl olmadım 26 gün gecikmem var ama benim şubat ayında afedersiniz et parçası gibi beyaz akıntım oldu ara ara hala oluyor 1 hafta öncede peçeteyle silerken kahverengi bir akıntı geldi 1 gün sonra kesildi deli gibi iştahım açıldı göğüslerim büyüdü bugün kan testi verdim ama sizlere de sormak istedim bu saydıklarım gebelik belirtisi olabilir mi özellikle
BEYAZ AKINTI VE KAHVERENGİ AKINTI ?
Gebelik testi alsaydın ya eczaneden ne sabırlısın 26 gün beklemişsin bn 2 gün geçse hemn test yapardım 😀
11. Gün yaptım negatifti ama geç döllenme olabilir mi belirtiler arttı çünkü
Ay bilemedim olabilir gibi duruyor anlattıklarına bakılırsa. Sonucu bize de yazarsın
Ya bilemiyorum çok iştahım arttı çok aşırı sık idrara çıkıyorum göğüslerim arada ağrıyor ve komik gelebilir ama arada ben kıpırtı hissediyorum geçen eşime söyledim inanmadı sonra karnıma koyunca farketti yani belkide o psikolojik bir durumdur bilemiyorum kan verdim sağlık ocağında gece çıkar mı acaba e nabıza düşer mi
Şimdiye dek hiç gebelik testi yapmadın mı evde?
Söylediklerin hepsi başıma geldi hamileymişim ben de 7 gün geciktim. Kahverengi akıntı devam ederse doktora görün mutlaka. Hayırlı olsun
Ayyy deme kız bakalım kan sonucunu heyecan ile bekliyorum
Valla bana da hamilesin gibi geldi 😊 hakkında hayırlısı bakalım ne çıkacak sonuç
Aminnnn sonucu paylaşırım burada post açıp
Valla canım gebelik belirtisi ilk adet gecikmesidir zaten çünkü diğer belirtiler adet olacağın zamanda oluyor ama şöyleki senin 26 gün adetin gecikmiş zaten yani gebelik yüksek bir ihtimal olabilir yani diğer belirtiler de olabilir ama en önemlisi adetin geceikmesi bir gebelik testi al evde yap sağlık ocağındaki sonuç yarın çıkar
Ertesi gün hapından dolayı da öyle olmuş olabilir
Eczaneden test al yap gebelik testi yarin sabah duser saglik ocagindaki öyle oluyor
Bu süreçte evde test yapmadın mı hiç valla sabrını tebrik ediyorum öncelikle. Hakkında hayırlısı
Yaptım 11. Gün yaptım negatifti ama geç döllenme diye düşünüyorum belirtiler arttı
Test sonucun ne çıktı
Kan mı henüz çıkmamış
Az sabret öyle belli olur
Kaset test yaptım mi
11. Gün yaptım negatifti ama belirtilerim arttı geç döllenme olabilir mi
Olabilir canım
Sanki gebelik var gibi geldi bana canısı hayırlısı olsun inşallah
Aminnnn
Ertesi gün hapı içtiğine göre istemiyorsun inşallah değilsindir. Ama o beyaz yoğun akıntı hamilelikte oluyor genelde. Ve kahverengi leke. Allah hayırlısını versin. Bende lohusalıktan sonra hiç adet görmedim. Korkumdan test de yapmıyorum pozitif çıkar diye. Bazı belirtiler benim de benziyor koku hassasiyeti, göğüs sızlaması, iştah artışı, kasıklarda sancı, karında kıpırtı falan..
Aynı saydıklarını yaşıyorum canım
Ertesi gün hapını kac saat sonra içtiğin önemli
9-10 saat sonra
O zaman hamile olamazsın yan etkisi olabilir
Ertesi gün hapı hormonlar ile oynamış olabilir.
Olabilir canım ama olmayabilirde bende er adetime yakın göğüs şişkinliği yaşıyorum öncesinden leke leke görüyorum taki adet olana kadar hamile olduğum bu ayda hiçbir belirtim yoktu yani kişiden kişiye değişiyor
Benim 27 gün gecikti ama :/ bilemedim hayırlısı sonucu bekliyorum bakalım
Çok sabırlısın vallahi ben olsam şimdiye 50 tane test tutmuştum
11. Gün de yaptım negatifti ama geç döllenme olabilir diye düşündüm bilmiyorum
Hadi hayırlısı o zaman
Çıktı mı test merak ettim :)
Çıkmadı hala bekliyorum sürekli e nabız girip duruyorum
Çıkmıştır hamile misin kız
Ertesi gün hapının yan etkileri
1,486,268 soru
24,298,762 cevap
343,932 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin: