+2 oy
149 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (802 puan) tarafından

Kızlar 1.5 yıldır bir sıkıntı içerisindeyim butiğim var işler bir an da durdu devretmeye çalışıyorum devir de olmuyor eşim çalışıyor yetmiyor bir sürü icra dosyası vs var nasıl baş edeceğim bilmiyorum.

Umudumuda yitirmek istemiyorum böyle zor duruma düşüp Rabbim bir anda düzelttimi. Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin..

Instagram satış yap diyecek olursanız o da ayrı bir gider şuan tekrar hesap açtım bakalım nasıl olacak... 

Tiktokta satış diyecek olursanız ona eşim izin vermiyor kızlar gerçekten zor durumdayım ya 

Belki bu soruyu çoğu kez sormuş olabilirm dediğim gibi umutsuzluğa kapılmak istemiyorum 

3 Cevaplar

+2 oy
(6,528 puan) tarafından

Valla gecen bir programda sıfırlamis bir kadın hurdacidan aldıgı waffle makinesiyle kurtarmis kredi cekmis kizlari destek olmak icin sıfırdan baslamislar

(802 puan) tarafından

İzleyeceğim canm. Şuan kredi bile vermiyorlar ki bana 

-Reklam-
+2 oy
(5,304 puan) tarafından

Biz 5 6 yil once bollugun icinden borcun icine girdik. Hersey gitti. Suan cok sukur hersey duzeldi. Yine borclar var ama isler iyi odenebilecek duruma geldi. Umudunu kaybetme. Strese girme. Para bi sekilde kazanilacak ama oyle ama boyle. 

(802 puan) tarafından

Ev kira dükkan kira kaç aydır muhasebe aksıyor kirayı öderken borç alıyorum tekrar veriyorum tüm kartlar patladı daha ne kadar kötüsü olabilir canm. Gerçekten gücüm kalmadı iş yok nasıl kazanacağız bilmiyorum devir olmuyor bir sürü emek var sırtımda taşıdım her bir ürünü koca koca poşetlerle 

(5,304 puan) tarafından

Bizim ev arsa ne varsa satildi,o kdr borc vardi yani dusun. icrada olan araci demiyorum bile. Sifirdan is kurduk yine 2 sene zorlandik ama suan 6 sene olacak neredeyse yeni isi kurali, oturdu. Borcumuz hala var ama o zamana gore duzdeyiz. Stres yanlis kararlar aldirir. 

(802 puan) tarafından

Daha önce stres yaptıgım için buu hale geldiğini düşünüyorum borcu borc ile kapattım sonra patladı. Şuan evimin muhasebem dükkan kiramı çıkartma odaklıyım bir de ürün alma odaklıyım. İçimde devretmek yok ama aile eş baskısından ilana koydum bir yanım borcun endikasyona ezilir panikleme diyor illa ki işler piyasa açılır diyorum 

(5,304 puan) tarafından

Tabi ki illa duraklama oluyo alternatif yollar arayabilirsin. Hic ummadik anda ummadik firsatlar cikar. Akisina birak ama ayni zamanda bosta verme. Olacak olan olacak zaten. Gonlunu ferah tut :)

(802 puan) tarafından

Beni rahatlattınız çok teşekkür ederim Rabbim de sizi rahatlatsın

(5,304 puan) tarafından
+1

Aminn insallah hayirli kapilar acsin size de ❤️

(802 puan) tarafından

Amin inşallah mesaj atmıştım size düşmedi sanırsam 

(5,304 puan) tarafından

Evet dusmemis

+2 oy
(580 puan) tarafından

Her gün ismi Azam duası okuyun.