+3 oy
248 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (527 puan) tarafından

Kizlar faturaliya geçtim en uygun paketi seçtim. Ama baktım ki taahütsüz diyor. Nasıl oluyor taahhütsüz bilen biri anlata bilirmj internetten araştirdim anlamadım fazla

4 Cevaplar

+1 oy
(572 puan) tarafından

Taahatutlude Bir sene boyunca zam gelmiyor ama taahhütsüz de zam gelebilir diye biliyorum

(527 puan) tarafından

Rahat Diji 30 GB paketi taahhüt lümü acaba TURKCELL lilerin

(572 puan) tarafından

Onu bilmiyorum müşteri hizmetlerini arayip sorun 

-Reklam-
+1 oy
(4,726 puan) tarafından

Taahhütsüz de her ay istedikleri gibi zam yapıyorlar istediğin zaman çıkabilirsin herhangi ücret ödemeden 

Ama sana tavsiyem taahhütlü yaptır en azından fatura sabit olur sürekli zam gelemez 

(527 puan) tarafından

Yaklaşık 1 saat önce falan girdim. Girdiğim paket 450 TL şimdi iptal etsem ücret ödermiyim

(4,726 puan) tarafından

Benim ev internetim taahhütsüzdü iptal ederken hiç bir şey ödemedim sen ara müşteri hizmetlerini daha konuş büyük ihtimalle taahhütsüz olduğu için ücret ödemeden çıkman lazım 

(527 puan) tarafından

Tamam teşekkür ederim eşime söyledim hat onun adına olduğu için dedi eve gelince yaparım işte şuan 

(4,726 puan) tarafından

Rica ederim canım 

+1 oy
tarafından

Tahattutsuz de cayma bedeli yoktur ama istedikleri gibi zam yaparlar istediğiniz zaman ücretsiz cayarsiniz tahattutlu de cayma bedeli vardır ücretli cayarsiznz ama zam gelmez bir yıl veya iki yıllık ise tarifeniz zamlanmaz sabit ücret odersnz

+1 oy
(5,999 puan) tarafından

Taahhutte belli sure ayni paketi kullanacagina soz vermis oluyosun, ona gore de coklu satin almissin gibi dusun fatura bi tik daha uygun oluyo ama o sure boyunca daha dusuk bir pakete gecis yapamiyosun. Taahhutsuzdeyse aylik tarifeden odeme yaparsin ama istedigin zaman daha uyguna gecebilirsin. Aradaki farki odemezsin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
12 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Bitanecikoglum (409 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 238 göst.
0 oy
2 cevap 217 göst.
17 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Fatmanihan (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 208 göst.
31 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Ebru_2810 (123 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,899 soru

24,175,536 cevap

336,095 kullanıcı

...