0 oy
53 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,822 puan) tarafından

Yer kaplamıyor kapanması kolay sürüşü bizim eski kağnıya göre çok çok iyi bi de 22 kiloya kadar taşıyormuş diye alıcaz ama. Kullanan var mı deneyimleri neler?

1 cevap

+1 oy
(4,332 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Eski bebek arabam. 2.5 sene kullandım memnundum şimdi maxi cosinin leona modelini kullanıyorum daha kolay sürüşü hiç yormuyor. Lara 2 nin dezavantajları tutma yeri çok kısa sen veya eşin 1.65 den büyük iseniz zor gelebilir sürmek ve sepeti bayağı küçük fazla bi şey koyamıyorsun altına. Ama çok hafif ve tek elle kolaylıkla kapanıp açılması çok büyük kolaylık. 

(4,332 puan) tarafından

Eşim 1.88 boy. Yeni bebek arabamızı sürdükten sonra eskisi ne kadar kısa ve zor sürülüyormuş dedi. 

(4,822 puan) tarafından

Bizimki de 1.81. Sıkıntı olmaz bence o kadarlık ya.

Bişey sorcam yan tarafta bebek arabasını kapalı tutmak için kanca gibi bişey varya, sizce o hemen kırılan bişey değildir di mi?

(4,332 puan) tarafından

Hayir bizde kırılmadı, tam 2 sene 9 ay kullandık bebek arabasını o da taşındık Almanyada kızım yürümeye alıştı daha binmedi pek 

(4,822 puan) tarafından

Ya biz çok haşarı küçük erkek kuzenleriyle çok yakın oturuyoruz. El birliğiyle kurcalarken kırılabilecek bişey değildir değil mi?:))

(4,332 puan) tarafından

Yok öyle kolay kırılmaz sağlam bir araba 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 228 göst.
2 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zynp54 (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 219 göst.
0 oy
1 cevap 98 göst.
18 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alime Sarpkaya (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,298 soru

23,895,545 cevap

322,018 kullanıcı

...