+3 oy
296 göst.
Diğer kategorisinde (1,156 puan) tarafından

Günaydınlar 🫠 nasılsınız? Güne nasıl başladınız?

Ben yorgun ve uykusuz başladım. Biri okuyup üflesin de kendime geleyim bir sürü iş var beni bekliyor 😒

11 Cevaplar

+1 oy
(1,570 puan) tarafından

Günaydın bende senin gibiyim 4 de uyudum 7 de kalktım Allah kolaylık versin 

(1,156 puan) tarafından

Ayyy allah güç kuvvet versin uykusuzluk zor insanı aksi ediyor gün boyunca

(1,570 puan) tarafından

Amin canım 🤍 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Günaydın canım ben heyecanlıyım misafiim vardı yatılı gitti mazeretliydim bugün oruca başladım elbette namazada tabi on günüm boşa akıp gitti sanki bugün kendimi çok huzurlu hissediyorum genel temizliğimise dün yaptım bitirdim çok şükür

(1,156 puan) tarafından

Maşallah maşallah ne güzel 🤗 Allah kabul etsin ben hamile olduğum için tutamıyorum çok istedim de tansiyon düşüyor ac kalınca baktım zorlanıyorum günaha girmek istemedim seneye inşallah tutacağım 

tarafından

Ben de hamileyken hiç tutmadım şimdi de bebeğim 1 yaşında emziriyorum ama tutacağım İnşallah benim de düşük tansiyon sorunum var biraz başım ağrıyor ama olsun alışırım 

(1,156 puan) tarafından

Ya çok zor oluyor insan tutmayınca da günah işlemiş gibi oluyor. Hatta post Bile açtım şimdi günahı vebali nedir diye hamileyken oruç tutmamanın 

0 oy
(1,064 puan) tarafından

Günaydın cnm inan bende çok yorgunum hem sahurun verdiği yorgunluk hem hamileliğin kızımı okula göndermek zorunda olmasaydım İnan yataktan çıkmazdım 

(1,064 puan) tarafından

Benim de kaç defa özele gittim bir iki defada devlete gittim ayrı ayrı doktorların yanına her seferinde erkek demişler şimdi platformda çoğu kişinin yanıldığını duyunca ben de kararsız kaldım inaniyimi inanmiyimi bilmiyorum artık 

Burada günaydın ❤️

(1,156 puan) tarafından

Aynen bende şuan seninle aynı durumdayım baya kararsızım bende ne yapacağımı bilmiyorum .

Günaydın bacım 🩵

(1,064 puan) tarafından

Allah hakımızda hayırlısını nasip etsin iki tane kızım var açıkçası  gönlümde erkekten yana rabbim inşallah gömlümüzdekini bize nasip etsin inşallah sana da bana da 

(1,156 puan) tarafından

Amin canım inşallah allahim sağlıkla kavuştursun su zamanda en önemli olan sağlık rabbim kucagi boş olanida doldursun kimse evlat hasreti çekmesin 🫂❤️

(1,064 puan) tarafından

Amin inşallah cnm ❤️ 🥰 

0 oy
(15,379 puan) tarafından

Ramazan da uzun süzün uyumayı öyle özledim ki 

7.30 da kalktı çocuklar 🥺😩

(1,156 puan) tarafından

Ya çocuk olduktan sonra istenilen düzen olmuyor maalesef 🥹

0 oy
(4,760 puan) tarafından

Günaydın dostum valla benimde midem bulanıyo oruçta sürekli onunla gebelleşirken işte olmanın verdiği uykusuzluğuda sayarsak kelin ilacı olsa başına sürermiş  sana üf müf yok😁😁

(1,156 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım.

Azıcık ucundan üf desen ne olur sjsjjsjs 😁

0 oy
(526 puan) tarafından

8 de uyandım çocukları okula gönderdim. Dün tandır ekmeği yapmıştım çok yorulmuştum o yüzden evi toparlayamaıştım şimdi mutfağa giriştim işimi bitirip Kur'an okuyacam. 

(1,156 puan) tarafından

Allah kabul etsin maşallah canım bizlerde dua et🌸

0 oy
(7,222 puan) tarafından

Günaydın , hayırlı sabahlar canım❤️ vallahi ben güne her zamanki gibi çok erken başladım bebeğim saat 6 dedi mi kalkıyor Benim de uykum geliyor ama uyuyamıyorum tabii ki de. Bütün evin pencerelerini değiştirdik Pimapen yaptık resmen ev inşaat halindeydi dün temizledik bugün uyandığımda sırtım ağrıyordu hala sırtım ağrıyor kendimi çok yorgun uykusuz hissediyorum 😏

(1,156 puan) tarafından

Ramazan ayına denk gelmiş bide bende de olmuştu o durum zorca anca yetebiliyorsun evdekilere

0 oy
(931 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Günaydın 🥰 zaten kelin ilacı olsa başına sürerdi😅😅

(1,156 puan) tarafından

Öyle mi diyorsun bacim sjsjsj😁

(931 puan) tarafından

öyle olmazsa yanlış yazar mıyım bugün ilk defa sahurdan sonra uyudum dünya varmış 😅😅 uyku nedir unuttum 

0 oy
(600 puan) tarafından

Günaydın canım sadece 1 buçuk saat toplasam öyle uyuyorum geceleri çok yorgun kalkıyorum kızım gece gündüz aynı nasıl olur bilmiyorum

(1,156 puan) tarafından

Annelik zor boşuna demiyorlar canım. Bide sahur icinde kalkıyorsan zor olur

(600 puan) tarafından

Evet canım oruç tutuyorum kalkmazsam acıkırım eşimde tutuyor o yüzden kalkıyorum mecbur 

(1,156 puan) tarafından

Allahim kabul etsin 

0 oy
(729 puan) tarafından

Günaydın bende 8 den beri mide agrısı çekiyorum sahura kadar da uymadım orucu tutamadım ilaç içtim şimdi biraz geçiyor gibi 

(1,156 puan) tarafından
+1

Çok geçmiş olsun canım 🥹🌸

(729 puan) tarafından

Sagol canım 

0 oy
(1,256 puan) tarafından

Hasta perişan eşim bı nezle oldu hepimize bulaştı sağolsun 

(1,156 puan) tarafından

Amanın ya çok geçmiş olsun çok zor bizde atlattık baya zordu

(1,256 puan) tarafından

Allah razı olsun canım öyle yatağa düşüren den degil çok şükür ama bünyem zayıf 22 aylık uyumayan bebeyle zorlanıyorum 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 393 göst.
30 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 535 göst.
3 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,756 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,952 soru

24,037,424 cevap

328,996 kullanıcı

...