+4 oy
1,099 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar kız bebek nasıl olur  3 oğlum var kızım olsun çok istiyorum 

23 Cevaplar

+1 oy
(1,348 puan) tarafından

RABBIM eli ayağı düzgün sağlıklı vatanına milletine anne babasına hayırlı olacak evlat nasip etsin. Şu güzel günler hürmetine insalalh gönlündeki olsun canım. 

Ben tup bebek annesiyim Bi oğlum var şuan ikinci için tedavi görüyorum. Benimde gönlümden geçen kız olsun bir erkek Bi kız ama en başta diyorum ALLAH im nasip edevegin evladım sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun hayırlı olsun.

Tup bebek tedavisinde öğrendiğim sağa yerleşirse normal yolla gebelik de erkek sol a yerleşen kız olurmuş ne kadar doğru bilmiyorum ama. Gelen arkadaslarn söylemi bu çünkü. Ama cinsiyeti erkek belirliyor. 

tarafından

Allah razı olsun canım inşallah Bı kizin olur Rabbim gönlüne göre versin ♥️ 

(1,348 puan) tarafından

Amin canım 

-Reklam-
+1 oy
(3,245 puan) tarafından

Bendede 2 oglan var esim tekrar bebek istiyor varsa taktigi bende alirim ben instagramda kiz olmasi icin yumurtlamadan pnce iliski olmasi lazim diye biliyorum yumurtlama gunu ve sonrasinda olunursa oglan olurmus bunu deniycem bende

tarafından

Yaaa bilmiyordum

(3,245 puan) tarafından

Bir gun cesaret edebilirsem uygulamaya koyarim 😅 

+1 oy
(1,183 puan) tarafından

Bence böyle düşünme olmuyorsa olmuyo benim gibi getirip 4.oglani dogurursun😊rabbim canlarını sağ etsin şimdi 6 aylık olcak tabi 10 kıza değişmem ama çok istiyordum kız olsun nasip kısmet kimine veriyo rabbim kimine yok

tarafından

Sonunda benle aynı birini buldum 😁♥️

(1,183 puan) tarafından

Aynı ama ben 3te yeterdim sonra spiralle gebe kaldım inş kızdır diye 4 ay öldüm durdum ama dk erkek diyince bence 1 ay çok ağladım sonra babamı kaybetmiştim onun adını koydum şimdi ama 10 kıza değişmem bide diğerleri erken dogurdum peşpeşe oldu şimdi yaş 35 oldu ama gerçekten sabır oldu bana sanada Allah hayırlısını nasip etsin 🤲 

(3,245 puan) tarafından

Valla sirf bundan 3 yu yapmiyorum ya oglan olursa diye

(1,183 puan) tarafından

Şimdi suyle eve evlat her türlü seviliyor ama ne yoksa insan onu istiyor bana vermedi inşallah size verir diyim

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,067 göst.
5 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bizanneyiz (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,228 göst.
12 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,460,657 soru

23,947,990 cevap

325,032 kullanıcı

...