Uyanık olan bacılar niye uyaniksiniz bugün rahat battı bana bebeğim çocuğum uyuyor derin bir sessizlik hakim evde saatlerdir ben naptiysam uyuyamadım bacaklarım kalk kalk diyor sanki boğulacak gibiyim ya bu sabah başladı yine huzursuz bacak sendromu en son hamileyken olmuştu ter basıyor anlamadım neyim var moralimde yerinde
Ben zaten uyumayı pek sevmem ondan uyanığım. Şu anda yazmakta olduğum kitaba yeni bölümü yazıyorum bir yandan
Çocuğun varmı canım kitaba fırsat bulabilmen ne güzel ben nerdeyse 5 aydır kitap okumuyorum
Var iki bebişim var. Onlar uyurken yazıyorum. Hergun 1 bölüm yazarak bitireceğim
Ne güzel başarılarının devamını dilerim💐🤍
Çokta başarılı sayılmam ama çok sağol
İnanmak başarmanın yarısi ❣️
Kafayı yememek için yaradana yalvarıyorum az kaldı
Allah şifa versin inşallah canım uykusuzluk cok kötü rabbim güç versin hepimize 🤍
Canım kulak enfeksiyonu çok kötü birşey bak 3. Haftaya gireceğim neredeyse beynim patlıyor , baş dönmesi mide bulantısı halsizlik baş ağrısı yapıyor kulaklarım resmen duymuyor yani
Kuzum durmuyor ki hiç ilaçlarını düzenli kullanıyorum epilepsi otizm var çoğu ilaç yasak o da durmadigindan oldu pis yerleri yalıyor anca
Allah yardımcın olsun inşallah canım benim ❤️ kolay düzelen bir hastalık değil maalesef ve uyku yapmaması çok normal canım ben yeni doğum yaptım antibiyotik kullanmaya başladım ilaç içtikten sonra sütümü sağıyorum öyle emziriyorum . Belirtileri çok zor ya daha minicik beden o annesi biliyorum yoruldun ama bu günlerde geçecek Allah'ın izniyle
Geceleri uyuyamıyorum sabahları uyanamıyorum napacam bilmiyorum 🫤
canım yanlış anlama alışkanlık haline geliyor bir süre sonra ne olursa olsun benim evimde bir çorap yerde olsa ben uyuyamam evim dağınık olmasına kirli olmasına asla tahammülüm yok gerekirse tek elimle bile topluyorum sen kendini iyi hissetmediğin için içinden gelmiyor Allah yardımcın olsun bir kadın mutluysa herşeye yetişir
Keşke dediğiniz kadar kolay olsaydı son zamanlarda kızım çok huysuz olmuş şu an Bir enfeksiyon geçiriyor sürekli ağlıyor sürekli kucağımda şu an hala bile uyanık Ben hastayım eşim hasta gurbetteyim bana yardım edecek kimsem yok eşimin ailesi daha bundan iki gün önce tartıştılar maneviyat olarak gerçekten çok yoruldum çok tükendim bir şey de suçum olmadıği halde suçlanıldım bir yandan anne özlem'i var yorgunluk uykusuzluk haksızlık belki de dediklerinz de haklı olabilirsiniz biliyor musunuz Ben dünden beri bir tabak çorbayı zar zor içtim bir çorba yapabildm oda hazır çorba onuda eşim kaynatıp sofraya koyduk kzım ağladı bi ben bi eşim derken nasıl yediğimizi anlamdan kalktık
Rabbim şifa versin canım çocuk hasta olunca insanın eli kolu soğuyor dünyadan boşver kimseyi takma kafana eşin çocuğun yanında önemli olan bu Rabbime havale et kim haksızlık yapıyorsa şöyle yapabilirsiniz eşinle o bebeğe bakarken sen yemeğini ye o yerken sen ilgilen daha rahat yersiniz bak emin ol bazılarımız yakındayken bile gurbette gibi oluyor 1 ay önce hasta oldum eşimde evde yoktu ateşim çıktı titreye titreye gittim kızıma yemek hazırladım ailem kaynanam burnumumun dibinde
Evt haklısınz .. bu söyledklerinz gerçekten bana çok iyi geldi sağolun Allah razı olsn sizden rica bu mübarek ayda bna dua eder misinz
Rica ederim biraz olsun birilerine faydam olacaksa ne mutlu bana Rabb'im yavrunuza şifa hanenize huzur mutluluğu eksik etmesin inşallah 🤍🫶
Bir haftalık yoğun bir temizlikten sonra vücut ağrısından uyuyamadım uyuyamıyorum her tarafım çekilmiş tutulmuş
Ellerine sağlık canım hergun bı yeri yapiyorum ben perdeleri dün yıkadım bı kaç güne cam silicem yoğun şekilde yapınca böyle acısı çıkıyor sıcak duş al iyi geliyo vücut ağrısına
Sahuru beklesemmi uyusami diye düşünüyorum
Bu saate kadar durmussun uyursan kalkamazsin daha
Kalkarimda uyanınca bişey yiyemiyorum yarın da misafir çağıracağım ağırlığı var yzerimde
Kolay gelsin şimdiden hurma ve süt tok tutuyor canın bişey istemiyorsa dene bence
Ya bilmiyodum tşk ederim
Rica canım
Geçen hafta benim de olmuştu kız kardeşim bunu görmüş attı dene istersen sende
Senin geçtimi ya dönem dönem oluyo galiba bu
Ramazanım ilk haftası hasta oldum 3 hece sürdü sonra geçti sürekli ayaklarımı yıkamak için kalktım
Birde uzatıp birbirlerine çarptırdım
Psikolojik mi bilmiyorum ama galiba çorap işe yaradı çaresizlikten kalktım denedim Allah razı olsun
Fayda ettiyse sevindim
Kızımı oyalamaya çalışıyorum bende çok geçmiş olsun
teşekkür ederim canım kolay gelsin sanada 🤍
Selam canım bende makarna salatası ve paçanga böreği yaptım uzanıyorum şimdi alışmışım gündüz uyumaya gece uykum gelmiyor
Oo ellerine sağlık gündüz uyumaya fırsatım olmuyo benim ya 11 de sağlık ocağına gidicem bide uykusuz uykusuz birazdan bebeğimde uyanır bittim ben
Kontrole mi gideceksin canım. Kızım sağ olsun gece yatmıyor gündüz uyuyoruz bizde alıştık iki aydır
Bebeğin rutin kontrolu büyük kızımda iştahsız bı baktiricam
Allah yardımcın olsun canım düzen oturtmak çok Zor
Evet canım maalesef
Bu huzursuz bacak sendromu bende de var galiba. Bazen yattığımda elim kolum fazla geliyor bana sanki nereye koyacagimi bilemiyorum tuhaf bir his kaplıyor içimi öyle birsey mi bu sendrom tabi tam olarak bilmiyorum 😊
Benim oğlan kalktı da onla takılıyoz eşim nöbette karnım açıktı şimdi biseyler yedim daha sahur yapmam büyük ihtimal birazdan bı kahve içerim 😅
Uyuman mümkün değil gözlerim kızardı uykusuzluktan uzanamiyorum çok kötü bişey
Bende diyetteyim bir parça elma yesemmi diye iki saattir düşünüyorum 😆
Afiyet olsun 🤍
Anladım canım benimki o kadar bişey değil büyük ihtimal değil 😊 Allah yardımcın olsun ❤️
Ye gitsin canım bı elma alt tarafı ☺️😂
Allah razı olsun
İnan psikolojim gitti bir parça bişey yemeye korkar oldum 87 kiloydum en son yarın tartilicam çok heyecanlıyım 😆😆
Ayyy inşallah sağlıklı şekilde istediğin kiloya ulaşırsın canım ❤️☺️
Sağol canım 🤍💐
1,493,332 soru
24,399,842 cevap
350,042 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın