0 oy
401 göst.
Diğer kategorisinde (1,601 puan) tarafından

Uyanık olan bacılar niye uyaniksiniz bugün rahat battı bana bebeğim çocuğum uyuyor derin bir sessizlik hakim evde saatlerdir ben naptiysam uyuyamadım bacaklarım kalk kalk diyor sanki boğulacak gibiyim ya bu sabah başladı yine huzursuz bacak sendromu en son hamileyken olmuştu ter basıyor anlamadım neyim var moralimde yerinde 

9 Cevaplar

0 oy
(126 puan) tarafından

Ben zaten uyumayı pek sevmem ondan uyanığım. Şu anda yazmakta olduğum kitaba yeni bölümü yazıyorum bir yandan 

(1,601 puan) tarafından

Çocuğun varmı canım kitaba fırsat bulabilmen ne güzel ben nerdeyse 5 aydır kitap okumuyorum 

(126 puan) tarafından

Var iki bebişim var. Onlar uyurken yazıyorum. Hergun 1 bölüm yazarak bitireceğim 

(1,601 puan) tarafından

Ne güzel başarılarının devamını dilerim💐🤍

(126 puan) tarafından

Çokta başarılı sayılmam ama çok sağol 

(1,601 puan) tarafından

İnanmak başarmanın yarısi ❣️

-Reklam-
0 oy
(345 puan) tarafından

Kafayı yememek için yaradana yalvarıyorum az kaldı 

(1,601 puan) tarafından

Allah şifa versin inşallah canım uykusuzluk cok kötü rabbim güç versin hepimize 🤍

(345 puan) tarafından

image

her yerimi ısırdı 9tane böyle disledi
tarafından

Canım kulak enfeksiyonu çok kötü birşey bak 3. Haftaya gireceğim neredeyse beynim patlıyor , baş dönmesi mide bulantısı halsizlik baş ağrısı yapıyor kulaklarım resmen duymuyor yani 

(345 puan) tarafından

Kuzum durmuyor ki hiç ilaçlarını düzenli kullanıyorum epilepsi otizm var çoğu ilaç yasak o da durmadigindan oldu pis yerleri yalıyor anca

tarafından

Allah yardımcın olsun inşallah canım benim ❤️ kolay düzelen bir hastalık değil maalesef ve uyku yapmaması çok normal  canım ben yeni doğum yaptım antibiyotik kullanmaya başladım ilaç içtikten sonra sütümü sağıyorum öyle emziriyorum . Belirtileri çok zor ya daha minicik beden o annesi biliyorum yoruldun ama bu günlerde geçecek Allah'ın izniyle 

0 oy
(527 puan) tarafından

Geceleri uyuyamıyorum sabahları uyanamıyorum napacam bilmiyorum 🫤

(1,601 puan) tarafından

canım yanlış anlama alışkanlık haline geliyor bir süre sonra ne olursa olsun benim evimde bir çorap yerde olsa ben uyuyamam evim dağınık olmasına kirli olmasına asla tahammülüm yok gerekirse tek elimle bile topluyorum sen kendini iyi hissetmediğin için içinden gelmiyor Allah yardımcın olsun bir kadın mutluysa herşeye yetişir 

(203 puan) tarafından

Keşke dediğiniz kadar kolay olsaydı son zamanlarda kızım çok huysuz olmuş şu an Bir enfeksiyon geçiriyor sürekli ağlıyor sürekli kucağımda şu an hala bile uyanık Ben hastayım eşim hasta gurbetteyim bana yardım edecek kimsem yok eşimin ailesi daha bundan iki gün önce tartıştılar maneviyat olarak gerçekten çok yoruldum çok tükendim bir şey de suçum olmadıği halde suçlanıldım bir yandan anne özlem'i var yorgunluk uykusuzluk haksızlık belki de dediklerinz de  haklı olabilirsiniz biliyor musunuz  Ben dünden beri bir tabak çorbayı zar zor içtim bir çorba yapabildm oda hazır çorba  onuda eşim kaynatıp sofraya koyduk kzım ağladı bi ben bi eşim derken nasıl yediğimizi anlamdan kalktık 

(1,601 puan) tarafından

Rabbim şifa versin canım çocuk hasta olunca insanın eli kolu soğuyor dünyadan boşver kimseyi takma kafana eşin çocuğun yanında önemli olan bu Rabbime havale et kim haksızlık yapıyorsa şöyle yapabilirsiniz eşinle o bebeğe bakarken sen yemeğini ye o yerken sen ilgilen daha rahat yersiniz bak emin ol bazılarımız yakındayken bile gurbette gibi oluyor 1 ay önce hasta oldum eşimde evde yoktu ateşim çıktı titreye titreye gittim kızıma yemek hazırladım ailem kaynanam burnumumun dibinde 

(203 puan) tarafından

Evt haklısınz .. bu söyledklerinz gerçekten bana çok iyi geldi sağolun Allah razı olsn sizden rica bu mübarek ayda bna dua eder misinz

(1,601 puan) tarafından

Rica ederim biraz olsun birilerine faydam olacaksa ne mutlu bana Rabb'im yavrunuza şifa hanenize huzur mutluluğu eksik etmesin inşallah 🤍🫶

0 oy
(1,810 puan) tarafından

Bir haftalık yoğun bir temizlikten sonra vücut ağrısından uyuyamadım uyuyamıyorum her tarafım çekilmiş tutulmuş

(1,601 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım hergun bı yeri yapiyorum ben perdeleri dün yıkadım bı kaç güne cam silicem yoğun şekilde yapınca böyle acısı çıkıyor sıcak duş al iyi geliyo vücut ağrısına 

0 oy
tarafından

Sahuru beklesemmi uyusami diye düşünüyorum 

(1,601 puan) tarafından

Bu saate kadar durmussun uyursan kalkamazsin daha 

tarafından

Kalkarimda uyanınca  bişey yiyemiyorum  yarın da misafir çağıracağım ağırlığı var yzerimde

(1,601 puan) tarafından

Kolay gelsin şimdiden hurma ve süt tok tutuyor canın bişey istemiyorsa dene bence

tarafından

Ya bilmiyodum tşk ederim 

(1,601 puan) tarafından

Rica canım 

0 oy
(16,381 puan) tarafından

Geçen hafta benim de olmuştu kız kardeşim bunu görmüş attı dene istersen sende 

image

(1,601 puan) tarafından

Senin geçtimi ya dönem dönem oluyo galiba bu

(16,381 puan) tarafından

Ramazanım ilk haftası hasta oldum 3 hece sürdü sonra geçti sürekli ayaklarımı yıkamak için kalktım 

Birde uzatıp birbirlerine çarptırdım 

(1,601 puan) tarafından

Psikolojik mi bilmiyorum ama galiba çorap işe yaradı çaresizlikten kalktım denedim Allah razı olsun 

(16,381 puan) tarafından

Fayda ettiyse sevindim 

0 oy
(2,548 puan) tarafından

Kızımı oyalamaya çalışıyorum bende çok geçmiş olsun

(1,601 puan) tarafından

teşekkür ederim canım kolay gelsin sanada 🤍

0 oy
tarafından

Selam canım bende makarna salatası ve paçanga böreği yaptım uzanıyorum şimdi alışmışım gündüz uyumaya gece uykum gelmiyor

(1,601 puan) tarafından

Oo ellerine sağlık gündüz uyumaya fırsatım olmuyo benim ya 11 de sağlık ocağına gidicem bide uykusuz uykusuz birazdan bebeğimde uyanır bittim ben 

tarafından

Kontrole mi gideceksin canım. Kızım sağ olsun gece yatmıyor gündüz uyuyoruz bizde alıştık iki aydır

(1,601 puan) tarafından

Bebeğin rutin kontrolu büyük kızımda iştahsız bı baktiricam 

Allah yardımcın olsun canım düzen oturtmak çok Zor 

tarafından

Evet canım maalesef 

0 oy
(1,089 puan) tarafından

Bu huzursuz bacak sendromu bende de var galiba. Bazen yattığımda elim kolum fazla geliyor bana sanki nereye koyacagimi bilemiyorum tuhaf bir his kaplıyor içimi öyle birsey mi bu sendrom tabi tam olarak bilmiyorum 😊 

Benim oğlan kalktı da onla takılıyoz eşim nöbette karnım açıktı şimdi biseyler yedim daha sahur yapmam büyük ihtimal birazdan bı kahve içerim 😅

(1,601 puan) tarafından

Uyuman mümkün değil gözlerim kızardı uykusuzluktan uzanamiyorum çok kötü bişey 

Bende diyetteyim bir parça elma yesemmi diye iki saattir düşünüyorum 😆

Afiyet olsun 🤍

(1,089 puan) tarafından

Anladım canım benimki o kadar bişey değil büyük ihtimal değil 😊 Allah yardımcın olsun ❤️ 

Ye gitsin canım bı elma alt tarafı ☺️😂

(1,601 puan) tarafından

Allah razı olsun 

İnan psikolojim gitti bir parça bişey yemeye korkar oldum 87 kiloydum en son yarın tartilicam çok heyecanlıyım 😆😆

(1,089 puan) tarafından

Ayyy inşallah sağlıklı şekilde istediğin kiloya ulaşırsın canım ❤️☺️

(1,601 puan) tarafından

Sağol canım 🤍💐

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 580 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 607 göst.
1 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy