0 oy
101 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (48 puan) tarafından

Kizlar orucun üçüncü günü gece sahurda elimi bıçak kesti sol el işaret parmağı tenton sinir ler kopmuş 3 saatlik bı ameliyatla diktiler şuan parmağım da bı uyuşukluk var ve işaret parmagimin tam üstünde eklem yerinde bı sizi yanma hissi var neden olur acaba doktora gidicem ama çarşambaya randevu bulabildim bilgisi olan varmi

1 cevap

0 oy
(4,641 puan) tarafından

Aynı şey yeğenimin başına geldi kurbanda. Diktiler  ama o ağrıları 2 hafta çekti. Şimdi  iyi şükür. Geçmiş olsun. Ağrı kesici alın.

(48 puan) tarafından

Alıyorum canım antibiyotik vitamin falan verdi ilk başlarda böyle değildi 2 gündür sancimaya yanma hissi olmaya başladı korkuyorum tekrar mı koptu acaba diye

(4,641 puan) tarafından

Yok yok gayet normal . Biraz sancılı bir süreç malesef:(

(48 puan) tarafından

Anladım canım saol valla elimi ne kadar süre sonra normal kullanabilirim ki

(4,641 puan) tarafından

Hemen hemen 1 ay çekti canım. Şimdi iyi şükür.  Hatta demiştim Br minik parmak kesiğinden ne çektin be Rabia diye. Onun küçük parmağı kesilmişti. Bir şey yok bir şey yok dediler  parmak dakika geçtikçe yamuldu. Meğer tendonu kesmiş. Zor bulup diktiler..  aöa sondasında kaç kere sancısıdan duramayıp acile gitti...

Allah küçük büyük kazadan beladan korusun.

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 285 göst.
0 oy
2 cevap 126 göst.
9 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pembebirmezarlik (36 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 182 göst.
0 oy
2 cevap 103 göst.

Kategoriler

1,467,309 soru

24,042,848 cevap

329,212 kullanıcı

...