+2 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (1,101 puan) tarafından

Kizlar benim simdi verdigim 3 ay oldu ama calisiyordum evde bile yoktum kirlenmediler hic birsey yok tabi yikannca farkli olur hemen degisiyor havasi o ayri şoyle bi durum var hamileyim nasipse ekimde dogum napsam ya doguma yakin versem idare edebilirmiyim okadar bilemedim kendim yikayamam yaz temizligindede vermek istiyordum bebis işi kariştirdi

7 Cevaplar

+4 oy
(6,593 puan) tarafından

Büyük dert mi? Bebiş daha neleri neleri karıştıracak şimdiden alışin😀 dediğine göre temiz vermesen de olur ama ekime kadar temiz kalır mı o da var

-Reklam-
+2 oy
(3,843 puan) tarafından

Halılarım temizse vermiyorum sende temiz diyorsun zaten 3 ayda ne kadar kirlenebilir bişeyler dökülmediyse canım:) geçen hafta salondaki halımı verdim sağ olsun kocam bir bardak kolayı döktü diye diğerleri temiz duruyor:) 

+2 oy
(9,616 puan) tarafından

En iyisi örtü varya böyle zamanlarda misafir gelcende fln kaldırıyorum tertemiz oluyor .Yeni vermissin gerek yok bence

+2 oy
(1,111 puan) tarafından

Üstü kirlenmese bile toz akarı olur yıkanması gerekir canım 

+2 oy
(1,493 puan) tarafından

Bebek de olacak diyorsun eğer dert ediyorsan halı örtüsü kullanmanı tavsiye ederim çocuklu evler için kurtarıcı olduğunu düşünüyorum, yıkama konusuna gelirsek doğumdan önce versen yeter bence ben hepsini hamileyken yıkadım yazın sıcaktı da oh balkona attım oturdum başına kahve içe içe fosur fosur yikadiydim mis gibi 

+2 oy
(1,295 puan) tarafından

Vallahi benim normal kalın halılarım var onları iki tane yedekledim misafirler için kirlendikçe yıkamaya gönderiyorum ama bir tane de normal makinede yıkanır halı aldım günlük onu seriyorum yıkandıkça atıyorum makinaya kurutuyorum seriyorum günlük ama büyük bölüm günlük kullanılmayacak halalarımı da kışlık olarak geçen halılarımı da 2 tane yedekledim yıkayıp yıkayıp kaldırıyorum yani mecbur genelde de her 3-4 misafir ağırlamaktan sonra da şey yapıyorum yıkatıyorum mecburen çünkü yere beyaz olduğu için yere bir şey döküldü vesaire mahvoluyor canım

+1 oy
(14,927 puan) tarafından

Bence şuan vermeye gerek yok canım doğuma yakın versen yeterli başka cocuk yoksa zaten fazla kirlenmeyecektir

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 287 göst.
24 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Berna bora (451 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 627 göst.
29 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 153 göst.
0 oy
7 cevap 269 göst.
2 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Meryemustafa (671 puan) tarafından soruldu