+3 oy
573 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (293 puan) tarafından

Eşimin babası vefat etti annesi 51 yaşında sağlıklı bir kadın köyde yaşıyor yalnız kalamaz diye eşim bize getiriyor 6 senelik evliyiz ilk defa birlikte yasiycaz nasıl olur bilmiyorum babam annene ev al demiş ama şuan alamaz öyle bir gücü yok aynı evde yaşamak nasıl olur eşim evin tek oğlu ablası var oda kaynanasıyla yaşıyor 

Bir oglum var ikinci çocuğa hamile kalamıyorum bebek tedavisine başlayacaktık özel hayat nasıl olur uf kafam çok karışık çok 

26 Cevaplar

+5 oy
tarafından

Benim kayınvalidem melek gibi ona rağmen bir süre sonra herkes kendi düzenine özgürlüğünü arar yani bunu kendisi de söyler rahat rahat duş alamam lavaboya bile gidemem herkes kendi evinde kendi hayatını sürmeli diye ya bence en iyi kaynana da olsa bir süre sonra  rahatsızlık duyacaktır

-Reklam-
+4 oy
tarafından

Uyumlu bi kadınsa bence dert etme. Ben 6 yıldır kaynanamlayim çok severim çok didisirim. Canım anam. Vermen kimselere bolusemem asla ❤️🧡

Dırdır herseyw muhalefet olan sürekli size çektiren işinize ettiğinize yediginize müdahale eden bi kadınsa vay halinize ama kendi halinde sizin fikirlerinize saygı duyan biriyse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.  Benim kaynanamla hemen aynı yastalar ben şuan oğlumu attım başlarına oynuyorlar bende ders caliscam 😀😃

+4 oy
(1,570 puan) tarafından

Biz de yaslanacagiz canım bir sevap olarak düşün. İyi bakarsan mutlu olursun. Ama kötü bakarsan her şey zor gelir 

+3 oy
tarafından

Allah kolaylık versin bacım inşallah her şey güzel geçer sizin için 

+3 oy
(821 puan) tarafından

Geçmiş olsun ne kadar iyi olursa olsun maalesef eskisi gibi olamazsnx kadında yalnız kalamaz kizida zaten aynı durumu yaşıyormuş oğlu olarak bakma yükümlülüğü var

+2 oy
(163,312 puan) tarafından

b ok gibi bisi ayni evde yasamak 

+2 oy
(3,154 puan) tarafından

Bu tür durumlarda en iyisi dubleks ev olması. Alt üst ayrı alanınız olur. Eğer kaynananız anlayışlı biri ise, özel hayat konusunda size alan tanır. Tamamen karşıdaki insana bağlı. İllede her şey kötü olacak diye bir şey yok. Sadece şunu önerebilirim ama, ilk zaman nasıl başlarsa, öyle devam eder. Nelere tamam, nelere hayır diyeceğinizi kesin olarak bilin. 

tarafından

Aynı fikirdeyim baştan sık yoksa elinde kalır kadını da kırma ama sınırını geçirme.  

+2 oy
(5,419 puan) tarafından

Çok kötü bence 🤮 benım kaynsna da 56 yasnda mı ne. Tek yasıyor. Kirada oturuyor. 

+2 oy
(1,571 puan) tarafından

Tani senin kaynananin karakteri nasıldır bilemeyiz ben bir yıl yaşadım ömrümden 10 yıl gitti eşinle rahat olamazsin sürekli bı ciddiyet duş rahat bile alamiyorsun huzur falan kalmıyor açıkçası Allah muhtaç etmesin ben bir gün bile tahammül edemem 

+2 oy
(2,166 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun aşırı kötü bişey . Köyde kalsa nolur ki zayen orda yasiyomus 

+2 oy
(53,809 puan) tarafından

alt ust bir eve ciksaniz kapiniz bacaniz ayri olsa daha iyi olurdu

+2 oy
(3,748 puan) tarafından

İyi ve anlayışlı biriyse Allah'ın izniyle birbirinize sabrettikce ve sevgi saygı duydukça sıkıntı olmaz elhamdülillah önemli olan cidden insanın merhametli olmasıdır, ben kayınvalidem ile yaşıyorum Elhamdülillah aramız iyi kendisi bir ay oldu İstanbul'a gitti valla onsuz hem zorlanıyorum hemde çok özlüyorum onu Allah ondan razı olsun her işte bana kolaylık sağlar. İnşallah senin kayınvaliden de merhametli birisidir 

+2 oy
(278 puan) tarafından

Ben aynı mahallede olduğum halde çıldırıyorum her konud aonlar haklı brn çok pimpirikliyim. Bıktım usandım ev alıp taşınmak istiyorum bankada az bucuk para var biliyorlar ev istediğinizi şimdi tutturmuşlar kaynanamın adına engelli raporu çıkartıp araba alcaklarmış bunu fuyunca çıldırdım. Tabi bişry diyemedim ama eşim bi gelsin eve kıyamet kopcak 6 yıldır sabrediyotum ha bu sene ha diğer sene diye diye. Resmen alay ediyorlar. Canımdan bezdim valla yaa eş desen annem hasta der durur babası başına buyruk kendinden başka kimsenin sözünü dinlemez. Yıldım valla billa yıldım artık oturdum şimdi sinirimden ağladım. Biraz içimi döktüm kusura bakma bacım. Allah her zaman değer kıymet bilen insanlar çıkarsın yolun onlara denk düşsün tek temennim bu 

+1 oy
(1,564 puan) tarafından

Valla bacimsu açık soyliyeyim aile apartmanın da bile rahat değil ben içindeyim günde 4 5 defa zil çalınıyor müsait mıdır değil midir ev haliyle mi değil mi anahtarla girmeler mi gormedim eşim evdeyken sabahta kapıyı yavaş çalmış duymadık diye özel hayat kalmıyor yani anlayacağınız bir şey konuşmak istiyorum eşimle hep beraber olduğumuz için yeme icmemiz vs bir bir şey söylemek için mesaj atıyorum ya da sessiz başka odada söylüyorum rahat olamıyorsun yani bunu bilin bu istememek değil ama evli insan annesiyle nereye kadar rahat edebilir duşa girmek istesen ev halinle goruneceksiniz ne bileyim evde pijamalarinla dolasamazsin istediğin saatte yatıp kalkamazsin kayınvaliden evde olduğu için hamileyim örnek veriyorum canımın cektigi bir şeyi ya da özel bir seyimi söyleyeceğim biraz samimi konuşsam telefonla kayınvalidem sürekli yanımda konuşamıyoruz çalıştığı icinde akşam göremiyorum doğru düzgün çocukları durmadigi için Eltim onu bazen nenesine yolluyor baş başa kalalım oturalım kafamız rahat olsun diye bile geri geliyorlar hemen diyor anlayacağın bir nokta da çocuk bile olmuyor 😂insan bazen baş başa yemek yemek istiyor yemekte her şeyini konuşabilmek istiyor ama olmuyor yani bide biz kalabaligis senin kayınvaliden eşi de olmuş anlayışlı olabilirsin bence karışan eden biride değilse anlayış göster senin başına geldiğini düşün 

(2,746 puan) tarafından

Bizim binada yaşlı bir çift var. Arsa onların olduğu için sanırım binada 6-7 daireleri var. Bu çiftin iki kızı binada oturuyor ve bu kızlarının da toplamda 3 gelini de aynı binada. Bilmiyorum hepsi bu şekilde olunca iyi mi, bana da çok bunaltıcı gelmişti.

+1 oy
(2,533 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun 

Hiç güzel olduğunu sanmıyorum 😑

+1 oy
(3,242 puan) tarafından

1 buçuk sene beraber yaşandım sanki ömrümün 10 yılı gitti. Şunu anlamıyorum 51 yaş yaşlı değil ki neden tek yaşayamıyor. Benim babannem 77 yaşında 5 senedir yalnız yaşıyor. Amcalarımla altlı üstlüler ama asla onlar çağırmadan kapılarını açmaz. Bence asağı yukarı iki daire alın herkesin evi yolu ayrı olsun. 

+1 oy
(53 puan) tarafından

Bende birlikte yaşıyorum 1 sene olacak ne kadar iyi olursa olsun ev ev üstüne olmuyor malesef eşinlede öyle özeliniz kalmıyor

+1 oy
(6,536 puan) tarafından

Kendi neden kalamaz gencecik kadın 

+1 oy
(14,758 puan) tarafından

Kendini strese sokma canım belkide korktuğun gibi olmaz. Sunu unutma biz bir plan yaparken Allah bizim için başka planlar yapıyor.

Ben kaynanamin dibine taşındım huzurum kaçar, rahatım kaçarsa diye yıllarca eşime istemiyorum diye eziyet ettim. Rabbim kaynanama bi hastalık verdi bizim tasindigimiz zamanlar vefat etti evime gelip 1 bardak çay içemedi.  Belki senin için de iyi olur yanına yoldaş olur cocuk bakımına yardimcin olur. Rabbim evini huzurunu bereketlendirsin inşallah 

+1 oy
tarafından

Ben 1 saat aynı ortamda bulunmaya tahammül edemiyorum aynı evde yaşamak boşanma sebebinden daha çok cinayet sebebi olur benim için

İlgili sorular

+3 oy
15 cevap 556 göst.
+1 oy
9 cevap 415 göst.
24 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Hasret3434 (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 210 göst.
0 oy
14 cevap 572 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Sehergenc (866 puan) tarafından soruldu

Kategoriler