Havlusunu alan gelsin kızlar 🤩 oğlan her gittiğimiz yere anne bu ev artık bizim dimi diyo 😂 rabbim hepimize nasip etsin inşallah bele evler ☺️
Oraya davet ediyorsan havlular da senden olsun bacım 😎hemen geliriz tabi cümbür cemaat 💃💃
Haha kız sen gel havlu bol
Geliyom 😂sapancamı burası nereden kiraladınız canm kiraladıysanız tabi . Ben güvenilir site bulamıyormda o yüzden sordum
Evet canım Sapanca. İnstagramda buldum savibuorg üyesiydi birde yorum yapan 2 kişiye yazdım teyit ettiler aldım
Ohh gittiniz mi canım? Neresi burasi
Sapanca canım :)
Ooo çok güzel 😊
o havuzda medcezir mira gibi ağlayasım var şu an🤦🏼♀️🤦🏼♀️
size iyi tatiller
zengin depresyonu diyosun😂
Hayatımda hic tatile gitmedim böyle bir yere gitmek isterdim
Bari yeri şöyle bizde gidelim Sakarya tarafımı burası kaç günlük fiyati ne
Sapanca canım. Ramazan olduğu için uygun şuan hep 4 4.5 fiyatlar. Kahvaltı yada sahur veriyorlar
Kac gün kalıyorsunuz cnm 5 bin fiyatı gayet ucuz bide cnm nerden yer ayirtiyorsunuz güvenli sitesi varmi kocaelimi burasi
yazin havuzdan çıkınca üşüyen ben kışın ortasinda oldurseler girmem ayaklarimi bile sokmam ☺️
Kız su 35 derece öyle sıcakki uykumuz geldi 😄
sudan cikinca ☺️
Ayyy ne güzel olurdu ya
İyi tatiller bacım 🫶😄
Sağol canım 🥰
Kizzz o kadar sordu herkes nere burası niye cevap vermiyorsun post açıp 😂
Ahaha kız Hülya 😂 başım çok ağrıyordu bu kahve içtik kocamla. Sapanca kız. Gel sende 🤩
Ayyy vallahi hayat sana güzel bacım tadını çıkar 😂😂
Kız yok şurda 3 4 gün. Adam gidecek Nisan başında zaten ee bütün yaz yok yine ben 2 bebeyle yanlız
Rabbım başından eksik etmesin canim kazasız belasız olsun da yine gelir inşallah tadını çıkarın kizz 😁
Sapancaya bemde gidecem yazın inşallah böyle bir yer tutup 🤲
İyi eglenceler ❣️
Tam bana lazım olan ortamm. İnşAllah bu sene 🤲🏻Tek çocukla rahat gidiyorduk. 3 e bakalım cesaret edebilecekmiyim
Bol keyifli,eğlenceli olsun inşAllah. Teyze arkandan diyeti bozmaz umarım ☺️
Trabzon da
Aa kız sen trabzonlumusun 😄 konuştuk mu daha önce
Melekk isminle çok konuştuk aslında😊
Ayy bende hafıza sıfır kız😄 bakıyorum diyprum Burda millet nasıl aklında tutuyo isimleri falan
Malüm biraz iş yükün fazla. 2 çocuk ve eşin olmadığı zaman tüm yük sende,haklısın haliyle. Bende yeni kendime geliyorum merak etme ☺️
Yaa benim oğlan gibi her oteli satın alıyoruz bizde 😅😅😅
Haha haklılar ya kıyamam ☺️
Bu havada havuza mi girilir kız yaz aylarını bekleyemediniz mi 🥶
Havuz 35 derece kız. Evler yerden ısıtmalı buhar çıkıyo cam kapı açık 😄 yazın buraya mı gelirim kız tatile bu kış tatili
Havuz dışarda ama havuzdan çıkınca çarpan o soğuk havayı hissettim resmen. Onun yerine kışın termaller daha iyi bence
Ben yanlız olmayı seviyorum canım ya çocuklarla olunca villa daha rahat. Sürekli havuzda olman gerekmiyor. Onlar havuzdayken sen evde oturuyosun falan. Bana daha rahat geliyo bu tarz yerler. Otelede gittiğimiz için. Yazın otel kışın böyle yapıyoruz genelde. Ve geçen sene gittiğimiz kapalı havuzlu bi evdi aşırı sıcak oldu nefes alamadık hiç rahat edemedik o yüzden bu sene böyle tercih ettik
Canım hangi bolgedesiniz ben de mayıs ayına rezervasyon yaptırdım yanık mahallesindeymis siz de oralarda misiniz cevre nasil 😁
Yanık daha asagıda canım. Bizimki daha yukarda orman havası. Sizinki göle daha yakın. Güzel ama buralar hep aynı zaten biz daha öncede geldik. Çevre hep bungalov oluyor. Merkezde marketler falan var şok BİM a101 Migros falan. Göl kenarına inebilirsiniz gezmeye. Ormanya var yakında güzel orayı gezebilirsiniz
Geçen sene de gitmiştik orası çok tepeydi mark3te gitmek inanılmaz uzun sürüyordu bu sefer merkezi olsun dedik yazdıklarınızı kaydettim teşekkür ederim
8 dakika burdan arabayla evet. Bizde geçen sene baya merkezdeydik. Dediğim yerlere gitmiştik geçen sene bu sene yine gideceğiz ormanyaya çok güzel hayvanat bahçesi falan var. Çocuk varsa hoşuna gider
Mis havaya bak hemen geliyorum
Allah isteyene versin inşallah hiç hayalim değil böyle evler 😂
Benim hayalimdeki ev bu (zamanla düzene sokacağız yola inşallah. Yola duvar cekilecek cardak istiyorum belki bir oyun alani kizim icin )
ora nere o önemli. güneyde bi ülke değilse ben gelmem :) antalya mersin bile olsa bu mevsimde üşürüm ben :)
donarım beeenn :) o su 10 - 15 derecedir bence
Hayır canım sıcak havuz ya bunlar. Buharı üstünde 😄 35 derece su. Oğlanın yanakları kıpkırmızı oldu
ay pardon cahillik böyle bişey demekki :) o hiç aklıma gelmedi kız
Yoksa nasıl girelim kız çocuklar zatürre olur valla 😄
ay ne bileyim bazı insanın bünyesi sağlam oluyor :)
1,449,965 soru
23,811,384 cevap
317,876 kullanıcı