+4 oy
744 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (13,440 puan) tarafından

image

Havlusunu alan gelsin kızlar 🤩 oğlan her gittiğimiz yere anne bu ev artık bizim dimi diyo 😂 rabbim hepimize nasip etsin inşallah bele evler ☺️

18 Cevaplar

+2 oy
(3,465 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Oraya davet ediyorsan havlular da senden olsun bacım 😎hemen geliriz tabi cümbür cemaat 💃💃

(13,440 puan) tarafından

Haha kız sen gel havlu bol

-Reklam-
+3 oy
(4,765 puan) tarafından

Geliyom 😂sapancamı burası nereden kiraladınız canm kiraladıysanız tabi . Ben güvenilir site bulamıyormda o yüzden sordum

(13,440 puan) tarafından

Evet canım Sapanca. İnstagramda buldum savibuorg üyesiydi birde yorum yapan 2 kişiye yazdım teyit ettiler aldım 

+2 oy
(1,343 puan) tarafından

Ohh gittiniz mi canım? Neresi burasi

(13,440 puan) tarafından

Sapanca canım :)

+2 oy
(1,984 puan) tarafından

Ooo çok güzel 😊

+1 oy
tarafından

o havuzda medcezir mira gibi ağlayasım var şu an🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

size iyi tatiller 

(7,393 puan) tarafından

zengin depresyonu diyosun😂

+1 oy
(9,566 puan) tarafından

Hayatımda hic tatile gitmedim böyle bir yere gitmek isterdim

+1 oy
(6,606 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bari yeri şöyle bizde gidelim  Sakarya tarafımı burası   kaç günlük fiyati ne

(13,440 puan) tarafından

Sapanca canım. Ramazan olduğu için uygun şuan hep 4 4.5 fiyatlar. Kahvaltı yada sahur veriyorlar

(6,606 puan) tarafından

Kac gün kalıyorsunuz cnm 5 bin fiyatı gayet ucuz bide cnm nerden  yer ayirtiyorsunuz güvenli sitesi varmi kocaelimi burasi

+1 oy
(53,416 puan) tarafından

yazin havuzdan çıkınca üşüyen ben kışın ortasinda oldurseler girmem ayaklarimi bile sokmam ☺️

(13,440 puan) tarafından

Kız su 35 derece öyle sıcakki uykumuz geldi 😄

(53,416 puan) tarafından

sudan cikinca ☺️

+1 oy
(3,300 puan) tarafından

Ayyy ne güzel olurdu ya 

+1 oy
(3,991 puan) tarafından

İyi tatiller bacım 🫶😄

(13,440 puan) tarafından

Sağol canım 🥰

+1 oy
(3,465 puan) tarafından

Kizzz o kadar sordu herkes nere burası niye cevap vermiyorsun post açıp 😂

(13,440 puan) tarafından

Ahaha kız Hülya 😂 başım çok ağrıyordu bu kahve içtik kocamla. Sapanca kız. Gel sende 🤩

(3,465 puan) tarafından

Ayyy vallahi hayat sana güzel bacım tadını çıkar 😂😂

(13,440 puan) tarafından

Kız yok şurda 3 4 gün. Adam gidecek Nisan başında zaten ee bütün yaz yok yine ben 2 bebeyle yanlız

(3,465 puan) tarafından

Rabbım başından eksik etmesin canim kazasız belasız olsun da yine gelir inşallah tadını çıkarın kizz 😁

(9,499 puan) tarafından

Sapancaya bemde gidecem yazın inşallah böyle bir yer tutup 🤲

İyi eglenceler ❣️

+1 oy
(2,918 puan) tarafından

Tam bana lazım olan ortamm. İnşAllah bu sene 🤲🏻Tek çocukla rahat gidiyorduk. 3 e bakalım  cesaret edebilecekmiyim

Bol keyifli,eğlenceli  olsun inşAllah. Teyze arkandan diyeti bozmaz umarım ☺️

(2,918 puan) tarafından

Trabzon da

(13,440 puan) tarafından

Aa kız sen trabzonlumusun 😄 konuştuk mu daha önce

(2,918 puan) tarafından

Melekk isminle çok konuştuk  aslında😊

(13,440 puan) tarafından

Ayy bende hafıza sıfır kız😄 bakıyorum diyprum Burda millet nasıl aklında tutuyo isimleri falan

(2,918 puan) tarafından

Malüm biraz iş yükün fazla. 2 çocuk ve eşin olmadığı zaman tüm yük sende,haklısın haliyle. Bende yeni kendime geliyorum merak etme ☺️

+1 oy
(3,744 puan) tarafından

Yaa benim oğlan gibi her oteli satın alıyoruz bizde 😅😅😅

(13,440 puan) tarafından

Haha haklılar ya kıyamam ☺️

+1 oy
(2,090 puan) tarafından

Bu havada havuza mi girilir kız yaz aylarını bekleyemediniz mi 🥶

(13,440 puan) tarafından

Havuz 35 derece kız. Evler yerden ısıtmalı buhar çıkıyo cam kapı açık 😄 yazın buraya mı gelirim kız tatile bu kış tatili

(2,090 puan) tarafından

Havuz dışarda ama havuzdan çıkınca çarpan o soğuk havayı hissettim resmen. Onun yerine kışın termaller daha iyi bence 

(13,440 puan) tarafından

Ben yanlız olmayı seviyorum canım ya çocuklarla olunca villa daha rahat. Sürekli havuzda olman gerekmiyor. Onlar havuzdayken sen evde oturuyosun falan. Bana daha rahat geliyo bu tarz yerler. Otelede gittiğimiz için. Yazın otel kışın böyle yapıyoruz genelde. Ve geçen sene gittiğimiz kapalı havuzlu bi evdi aşırı sıcak oldu nefes alamadık hiç rahat edemedik o yüzden bu sene böyle tercih ettik

+1 oy
(3,700 puan) tarafından

Canım hangi bolgedesiniz ben de mayıs ayına rezervasyon yaptırdım yanık mahallesindeymis siz de oralarda misiniz cevre nasil 😁

(13,440 puan) tarafından

Yanık daha asagıda canım. Bizimki daha yukarda orman havası. Sizinki göle daha yakın. Güzel ama buralar hep aynı zaten biz daha öncede geldik. Çevre hep bungalov oluyor. Merkezde marketler falan var şok BİM a101 Migros falan. Göl kenarına inebilirsiniz gezmeye. Ormanya var yakında güzel orayı gezebilirsiniz

(3,700 puan) tarafından

Geçen sene de gitmiştik orası çok tepeydi mark3te gitmek inanılmaz uzun sürüyordu bu sefer merkezi olsun dedik yazdıklarınızı kaydettim teşekkür ederim 

(13,440 puan) tarafından
+1

8 dakika burdan arabayla evet. Bizde geçen sene baya merkezdeydik. Dediğim yerlere gitmiştik geçen sene bu sene yine gideceğiz ormanyaya çok güzel hayvanat bahçesi falan var. Çocuk varsa hoşuna gider 

0 oy
(2,166 puan) tarafından

Mis havaya bak hemen geliyorum 

0 oy
(14,450 puan) tarafından

Allah isteyene versin inşallah hiç hayalim değil böyle evler 😂

Benim hayalimdeki ev bu (zamanla düzene sokacağız yola inşallah. Yola duvar cekilecek cardak istiyorum belki bir oyun alani kizim icin )

image

0 oy
(1,719 puan) tarafından

ora nere o önemli. güneyde bi ülke değilse ben gelmem :) antalya mersin bile olsa bu mevsimde üşürüm ben :)

(1,719 puan) tarafından

donarım beeenn :) o su 10 - 15 derecedir bence 

(13,440 puan) tarafından

Hayır canım sıcak havuz ya bunlar. Buharı üstünde 😄 35 derece su. Oğlanın yanakları kıpkırmızı oldu

(1,719 puan) tarafından

ay pardon cahillik böyle bişey demekki  :) o hiç aklıma gelmedi kız

(13,440 puan) tarafından

Yoksa nasıl girelim kız çocuklar zatürre olur valla 😄

(1,719 puan) tarafından

ay ne bileyim bazı insanın bünyesi sağlam oluyor :) 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 251 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,421 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 258 göst.
15 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynosss (13,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 363 göst.
0 oy
8 cevap 287 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,421 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,449,965 soru

23,811,384 cevap

317,876 kullanıcı

...